Bugün nişanlımın saçma biseyinide daha yakaladım

Neden böyle dediğini sordunuz mu
Bn sormadn kendi anlattı tek gidicektik normalde tek olunca çok kişi olduğu için arsbada yer yok dedim dedi sonradan abisi uyuyakalmis 2 araba gitmek zorunda kalmis

Dilemedi. Bnmde umrumda değil kopsrsada kopar bidaha yorum yapma delir

Kızın başını yakacaksınız,önceki konuları bilmeden yorum yaptığınızı düşünüyorum Adam gümbür gümbür geliyor Biz bile buradan duyuyoruz,konu sahibi acılara yürüyor.........
Sen yürü acilara tutmayalim seni

Kızın başını yakacaksınız,önceki konuları bilmeden yorum yaptığınızı düşünüyorum Adam gümbür gümbür geliyor Biz bile buradan duyuyoruz,konu sahibi acılara yürüyor.........
İncelediği yerden kopsun biterse de biter

Yorum yapma Allah aşkına sen ufak biseyde hemen nisan at olur mu

Sen yürü acilara tutmayalim seni
Galiba size iyilik yaramıyor,Burda çoğu kişi gerçekten sizin geleceğiniz için endişe duyduğu için yorum yapıyor.Sizden büyük yaşım,boyumca çocuklarım var Saygısız tavrinızi size iade ediyorum.......

Yorum yapma Allah aşkına sen ufak biseyde hemen nisan at olur mu
yaşadıkların en ufak bişey mi sence? adam ve ailesi saygısızlığın tillahını yapıyor size. baban yok diye yerden yere vurmadı mı seni? geldi iki güzel laf etti affettiniz hemen. bunlar fragman hala anlamıyorsun. evlen de gör gününü ne diyeyim.

Evlenmek nasip olcak mı bakalım

Nişan at diye üstüme geliniyor basit değil görüldüğü gibi

İnşallah seninde başına gelir ozmn anlarsin

İstemiyorlar seni şekerim, nerden bulduk nasıl kurtulcaz diye yanıyorlar. Bunu anlamak için alim olmaya gerek yok bence. Bekar kalmaktan yana korkularını bitirsen yeter.
Bu iş iyi noktalara gitmiyor kopar ztn

Güvenimi tamamen zedelerse biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…