Bn sormadn kendi anlattı tek gidicektik normalde tek olunca çok kişi olduğu için arsbada yer yok dedim dedi sonradan abisi uyuyakalmis 2 araba gitmek zorunda kalmisNeden böyle dediğini sordunuz mu
Dilemedi. Bnmde umrumda değil kopsrsada kopar bidaha yorum yapma delirablacım ısrarla anlamak mı istemiyorsun? delirtiyorsunuz beni şöyle anlamamazlıktan gelenler gerçekten... adam yaptığından utandı bozuldu da özür diledi mi? ailesi özür diledi mi?
kendinize saygınız olsun biraz ya allah aşkına.
Sen yürü acilara tutmayalim seniKızın başını yakacaksınız,önceki konuları bilmeden yorum yaptığınızı düşünüyorum Adam gümbür gümbür geliyor Biz bile buradan duyuyoruz,konu sahibi acılara yürüyor.........
İncelediği yerden kopsun biterse de biterKızın başını yakacaksınız,önceki konuları bilmeden yorum yaptığınızı düşünüyorum Adam gümbür gümbür geliyor Biz bile buradan duyuyoruz,konu sahibi acılara yürüyor.........
Yorum yapma Allah aşkına sen ufak biseyde hemen nisan at olur muablacım ısrarla anlamak mı istemiyorsun? delirtiyorsunuz beni şöyle anlamamazlıktan gelenler gerçekten... adam yaptığından utandı bozuldu da özür diledi mi? ailesi özür diledi mi?
kendinize saygınız olsun biraz ya allah aşkına.
Kime diyorsaSenin bu ironik yorumların bana kriz geçirtiyor
Galiba size iyilik yaramıyor,Burda çoğu kişi gerçekten sizin geleceğiniz için endişe duyduğu için yorum yapıyor.Sizden büyük yaşım,boyumca çocuklarım var Saygısız tavrinızi size iade ediyorum.......Sen yürü acilara tutmayalim seni
yaşadıkların en ufak bişey mi sence? adam ve ailesi saygısızlığın tillahını yapıyor size. baban yok diye yerden yere vurmadı mı seni? geldi iki güzel laf etti affettiniz hemen. bunlar fragman hala anlamıyorsun. evlen de gör gününü ne diyeyim.Yorum yapma Allah aşkına sen ufak biseyde hemen nisan at olur mu
Evlenmek nasip olcak mı bakalımyaşadıkların en ufak bişey mi sence? adam ve ailesi saygısızlığın tillahını yapıyor size. baban yok diye yerden yere vurmadı mı seni? geldi iki güzel laf etti affettiniz hemen. bunlar fragman hala anlamıyorsun. evlen de gör gününü ne diyeyim.
Nişan at diye üstüme geliniyor basit değil görüldüğü gibiGaliba size iyilik yaramıyor,Burda çoğu kişi gerçekten sizin geleceğiniz için endişe duyduğu için yorum yapıyor.Sizden büyük yaşım,boyumca çocuklarım var Saygısız tavrinızi size iade ediyorum.......
İnşallah seninde başına gelir ozmn anlarsinEvet
Ama konularınızı okudum 30 yaş 2. nişan diye kapıyı kapatmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla ama bu adam her seferinde ailesi için sizinle kavga ediyor yada örn onlar sizi arabada istemiyor diye sizi ortada bırakıyor yalanı yakalanınca şok oluyor.Bu şekilde nice olaylar olur yakında oturursanız şimdi böyleyse evlenince kabus olur çok kavga huzursuzluk olur önceki konuda karşılıklı bağrışlarınızı yazmışsınız çok yıpratıcı üzüldüm
Bu iş iyi noktalara gitmiyor kopar ztnİstemiyorlar seni şekerim, nerden bulduk nasıl kurtulcaz diye yanıyorlar. Bunu anlamak için alim olmaya gerek yok bence. Bekar kalmaktan yana korkularını bitirsen yeter.
Yakıştıramıyorum.ztnSizin için üzülüyorum hanımefendi. Bu adam sizi hakediyor mu gerçekten? Neden kendinize bunu yakıştırıyorsunuz?
Güvenimi tamamen zedelerse biterAllah hepimizin ölmüşlerine rahmet eylesin.Önceki konunuzda nişanlınızın, babanızın hayatta olmaması ile ilgili bir şeyler söylediğinden bahsetmiştiniz. Rahmetli babanız da mezarı başında, nişanlınız olacak insanı görmek istemezdi bence.
Bu adam ne yaparsa vazgeçersiniz ?
Buradan öyle görülmüyor her koşulda devam ettiğiniz için.Yakıştıramıyorum.ztn
Bugün babana laf eden yarın sana laf edicek. İlla aldatması mı lazım?Güvenimi tamamen zedelerse biter
Annemde ordaydi oda mi körÇok kötümser ve art niyetlisiniz yorumlara inanamadım...Belki siz arabaları çift görüyor olabilirsiniz?
Çok komikhahahab
Güvenimi tamamen zedelerse biter
Bugün babana laf eden yarın sana laf edicek. İlla aldatması mı lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?