• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün O'na Ne Demek İstiyorsunuz?

Annecim herkes evlatlarini severken, büyütürken ben sen gelesin diye 7 yildir tedavi görüyorum.

Bebegim korkma gel annen bekliyor seni. Sirf senin icin evden cikmiyorum sana bisey olmasin biryerin incimesin bana tutunasin diye yerimden kirmasmiyorum.

Babanda isyerinden izin aldi, bize bakiyor sen saglikla tutunasin bize gelesin diye. Bugün baban´la dalga gectim, seni bebegimiz görse haline gülerdi baban ev isi görüyor diye.

7 yil bebegim, dile kolay gecmedi. Sen dünyadan korkuyorsun ama biz azimle direniyor seni istiyoruz. 7 yil agla agla bitmek bilmedi, hep hayalinle gecti. Baskalari bebegine müjde aldi, dogurdu, büyüttü ben hep arka plandaydim seyirci kaldim. Hep gözde olan konusulur bizi kim ne yapsin icimize ata ata katilastik ne sevine biliyor nede üzüle biliyoruz. Sogduk herseyden ama bi tek senden sogmadik. Sen ne tatli seysin böyle ey bebek gel artik gel.

Ah bilemezsin, sen suan yumos´sun kücücük toz tanesi gibisin sen daha böyleyken biz senin icin titriyorsak dünyaya gelince ne olacaksin bi düsün??

Gel bebegim korkma, Allah´u tealadan al iznini cik yola. Seni görmeyi, isim koymayi, oksamayi, aglamani herseyini özlüyorum beni senden mahrum birakma :gitme:

Son düzenleme:
Sen gelince hersey daha güzel olacak ben daha baska bakacagim yarinlara gel umudum gel söz veriyorum hic pisman olmayacaksin hadi bekliyorum

Bilmemki böyle sorunca bilemedim
onu çok seviyorum ona ulaşmak için yaptillairmi düşündüm
hele bı süre bı cemberin icine atkı felan koyup kandıma bağlıyordum hamile gibi kendime bakıyordum Allahım nede yakışır bana hamile olmak diyodum bazen balkona ble çıkıyodum
en cokta acaba insan evlaidmi nasıl sever diyodum
en umutsuz oldum anda bı tekme savuruyor iste sanki herseyin con oe msiz oldunu anımsıyorum
o kadar sıkıntı çektik o kadar üzüldük o kadar ki yüzümüzü kizarttik sagdan soldan borç para aldık tedaviler için ne kadar sansisim diyodum şimdi iyiki hepsini yasamızın belki ben o zaman seni böyle sevemezdim sana hiç kızgın değilim canım oğlum parçam ciğerim benim
inşallah 4 hafa sonra saglikla doguracagimseni bir Ömür boyu hep bizimle ol ay ben seni nasıl evlendiriim ayol kiyamam sana
iyiki bizi bu kadar bekletmissin ben neden biliridm o zaman sana sahip olmanın bu kadar güzel ve kutsal olabileceğini dımı ama

umudum senin içimde olduğunu bilmek o kadar güzel bir duygu kii bunu anlatamam...sadece beni hiç bir zaman bırakmamanı istiyorum seni kucağıma alıpp koklayıpp öpmek istiyorumm büyüdüğünü görmek istiyorum....
babanla senii büyük bir heyecanla bekliyoruz bebeğimm...sağlıklı sıhhatlii bir şekilde dünyama gel bebeğimmm.....herşey senin için bebeğimmm..

yaşadığım ve rabbimin bana vermiş olduğu en güzel hediyem benim canım kanım ,babasının minik prensesi 5 yılımızın özlem kokan goncası bitanecik kızım hergün ona bir gün daha yaklaştığımızı bilmek bizi dahada heyecanlandırıyo insanların bana boş bakışları her ortamda seni sormaları ve hala neden yok demeleri artık sen içimde olduğundan beridir hatırlamıyorum hiç birini acıtmıyo insanların canice iç yakışları şükürler olsun rabbime yüzümüzü güldürdü kızım seninle sağlıcakla gel yavrum bu ev şimdiden sen kokuyo minik minik patiklerin cicilerini okşayıp seviyoruz hergün inşallah 2 ay sonra sen olacaksın içinde diye canım kızım annen baban seni çok özledi sağlıcakla gel minik prensesim

KIYMETLıMıZ; senin bizlere gelmen aramıza sağlıkla katılman için gecenin bu saatinde dualar yolluyorum rabbime ....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben arzu senin teyzen olucam geldiğinde. 3 tane kuzenin enişten annanen deden babannen büyükbaban halan amcan.... hepimiz hepimiz gelmen için sabırsızlıkla bekliyoruz. dualar ediyoruz.

Anne ve Babanı anlatmak onların seni ne kadar çoooookkk beklediğini söylemek zaten anlamsız kelimeler yetmez. senin için ne gözyaşı döktüler ne dualar ettiler ne acılara katlandılar bir bilsen meleğim... senağlamasenağlamasenağlama

Ama sen rabbimin iznini alıp bir gel bütün acılar bitecek gözyaşlarımız sevince dönüşecek sen bizim hepimizin KIYMETLıSı olacaksın. hasretle bekliyoruz seni. sana alacaklarımız, sana yedireceklerimiz, sana giydireceklerimiz, seni gülümsetmek için yapacağımız şaklabanlıklar, uykusuz geceler hepsi için hazırlıklıyız sen yeterki gel bize MELEK YEĞENıMMMMMM a.s.

Seni şimdiden çooooooookkkkkkk seviyoruz. :asigim: :asigim: :asigim:

o kadar mutsuzdumki...o kadar ümitsiz....öyle bir anda geleceğinin haberini aldımki...çok beklettin annem bizi...çok ağladım gelemicen diyee...ama mucize oldu geliyosun..annen..baban ...hele senin en çok yolunu bekleyen ablan...annenannenler..dayınlarr...hepimiz geleceğinin haberini gözyaşlarımızla aldık...bana sıkı sıkı tutun doğacağın güne kadar...seni bekliyoruz cnm bebeğim.opuyorumnanaktan

onun ıcımde olması ıcın cok uzun ylollardan gectım...sımdi bıtlıkteyım senınle melegım ....bana tutun dıye senınle saatlerce konusyorum senı beklıyorum mınıcık ellerıne dokunmak ıcın sabırızlanıyorum ...melegım umudumu yıtırdıgım anda bana merhaba dedın benı sakın bırakma olurmu annecımmmmm...

Back
X