Annecim herkes evlatlarini severken, büyütürken ben sen gelesin diye 7 yildir tedavi görüyorum.
Bebegim korkma gel annen bekliyor seni. Sirf senin icin evden cikmiyorum sana bisey olmasin biryerin incimesin bana tutunasin diye yerimden kirmasmiyorum.
Babanda isyerinden izin aldi, bize bakiyor sen saglikla tutunasin bize gelesin diye. Bugün baban´la dalga gectim, seni bebegimiz görse haline gülerdi baban ev isi görüyor diye.
7 yil bebegim, dile kolay gecmedi. Sen dünyadan korkuyorsun ama biz azimle direniyor seni istiyoruz. 7 yil agla agla bitmek bilmedi, hep hayalinle gecti. Baskalari bebegine müjde aldi, dogurdu, büyüttü ben hep arka plandaydim seyirci kaldim. Hep gözde olan konusulur bizi kim ne yapsin icimize ata ata katilastik ne sevine biliyor nede üzüle biliyoruz. Sogduk herseyden ama bi tek senden sogmadik. Sen ne tatli seysin böyle ey bebek gel artik gel.
Ah bilemezsin, sen suan yumos´sun kücücük toz tanesi gibisin sen daha böyleyken biz senin icin titriyorsak dünyaya gelince ne olacaksin bi düsün??
Gel bebegim korkma, Allah´u tealadan al iznini cik yola. Seni görmeyi, isim koymayi, oksamayi, aglamani herseyini özlüyorum beni senden mahrum birakma :gitme: