Bugün onun hangi davranışına mutlu oldun??

sabah uyandığımda 8 sayfalık mesajını gördüm çok mutlu oldum çook uzun uzun yazmış canımcıım içinde ne varsa çok seviyorum yaww :38:

Benim aşırı sinirlenip ilk defa ona "Allah belanı versin" dememe ve ayrılmayı düşünmeme rağmen,
Bana beddua edecek en son kşi sendin artk kendmden nfret edıyorum diyip
yalvarıp yakarması beni çok mutlu etti.sonuçta ben haklıydım hıh

kalbimi kırıp, sonra tam pis bişi sölicekken ben gönlümü alması hoşuma gitti:54: anlayış bi başka

Son düzenleme:
yaz planları yaparken sen yüzmeyi öğrenme hep bana sarılarak yüz demesi güzeldi...:2:

Ben "sevmiyorum seni" dedikçe, kahkahalarla "olsun ben seviyorum:16:" demesine...:nazar:
Ben "istemiyorum git yanımdan!" dedikçe, "olsun ben hep istiyorum:21:" diyerek daha çok yapışmasına...:nazar:

Ben "sevmiyorum seni" dedikçe, kahkahalarla "olsun ben seviyorum:16:" demesine...:nazar:
Ben "istemiyorum git yanımdan!" dedikçe, "olsun ben hep istiyorum:21:" diyerek daha çok yapışmasına...:nazar:

sizi ve egonuzu cok miirak ettim dogrusu :)

Bugün birden beni öptü ve iyi ki varsin dedi.Cok sasirdim.Uzun zamandir bu kadar icten davranmamisti.ve de sevindim tabii...

Bütün gün benden haber alamadığı için aklının hep bende olduğunu ve işine konsantre olamadığını söylemesi. Yirim :16:

Tüm olup bitene karşı stresimi onun üzerinden çıkarttığım halde yaptıklarımı anlamlandıramadan bana tahammül edip yumuşatma girişimlerinde bulunması beni fazlasıyla mutlu ediyor.

bugün sabah 07.30 da 3 günlük uzun yolculuktan dönüyor olmasına rağmen;
beni uyandırmadan duş alıp,kahvaltıyı hazırladıktan sonra beni öpücüklerle uyandırmasına çok sevindim.çok mutlu oldum.kıyamaz ki karıcığına:38:

Sebepsiz aklıma gelişine..:16:
Eyy sevgili ben bu hisleri yaşıyorum sensiz ama belki bir gün haberin olur, belki de olmaz kimbilir.. Ben yaşıyorum ya, yüzünü görmeden, sesini duymadan sadece varlığınla bana yaşatıyorsun ya, o bana kafi.

Bugun onu cok tatli buldum ama nedenini anlamis degilim, resmen catir catir yiyesim geldi onu. Belli etmedim ama, mazallah simdi simarir falan ugrasamam :97:

Bugün onun güleryüzlü mesajlarına çok mutlu oldum :) Gülmek bir başkasına bu kadar yakışmaz !!

Sözümü dinleyip, istemediğim o şeyi yapmamasına öyle sevindim kiiii...

Son düzenleme:
Back
X