Bugün paramparçayım

Dünyanın en masum varlıklarında böyle yaraların olması ne kadar acı diye düşünüp üzülürken
" ayy totom" da neyin nesi ya yılışık ergence kıskançlık modunda
Ne acayip insanlar var dünyada

Ay yazik ya su an benimde icim bi tuhaf oldu.. kiyamammm daha kucucuk..

Kıyamam minicik çocuk bir yakınımdan biliyorum annesi kaçtı başka bir adama 8 9 yaşındaydı ne olduğununda farkındaydı yani ama dava zamanı annesini gördüğünde nasıl sarılıp ağlamıştı o kadar özlemişti ki

60li yaşlarında bir teyze ile tanismistim.. 3 yaşında çocuk vardı yanında.. ona "anne" diyordu.. biri "aaa annesi misiniz nasıl yani" falan dedi.. kadincagiz telaşlı telaşlı "evet" dedi.. sonra öğrendim ki babaannesini annesi biliyormuş.. babasını da babası.. Anne 1 yaşında iken terketmis.. niye dedim.. oğlumu sevmiyormus dedi.. o gün geldi aklıma..

Esinden ayrılabilir herkes ama çocuğunu terketmek.. çok kötü oldum..

ahh canım benim kıyamam ben ona...ama oluyor maalesef işte..kimse boşanmak için evlenmiyor tabiki ama çocuklu boşanıncada sonucu böyle oluyor.....

ben bu konuyu okuyunca yeğenimi düşündüm..
5 aylık yeğenim var.
anne baba ayrı.. babasindan çok uzak büyüyor.
boşanmayı isteyen annesi.. kesin boşancaklar.. çocuk nıolucak diye düşünmedi annesi..
ama babasi çok düşünüyor travmatik yaşayacagi hissediyor.
eee benim babam nerde... babam neden birakti gibi ..
abim ben çocuğu alicam dedi.. daha 1,5 yıllık evlilerdi. çocuk hemen oldu. yengem abimi ailesi için birakti o ailesini seçti eşini degil. ailesi baştan beri boşan diyodu zaten daha yeni evliyken herşey güzel giderken
bu konuyu okuyunca yeğenim aklima geldi işte. çok üzüldüm
eğer baştan beri anlaşamiyosaniz bu evlilik yürümeyecegi düşünüyosa kesinlikle çocuk yapmasinlar...
1-2 yıl ara versin evlenince..
40 kere düşün derim hep.
çocuk varsa boşanmayı düşünmeyin derim sonradan anlaşmazlık çikinca nolucak çocuk nolcak ...
offf çocuk varken çook zorrrr

Her biri ayrı hikaye saklı çocuklar...
Farklı anne babalar...

Yine de suclayamiyorum anne babayı şak diye...
Acaba baba mi müsade etmiyor yoksa anne mi? Kendi arayip sormayan ebeveynlerden bahsetmiyorum.. Hayatta günahı suçu olmayan zorla evlatlarindan koparilan ana babalar için yazıyorum...

Mutsuz bir aile ortamında yaşatmaya hakkımız yok onları. .. Anlasamiyorsa anne baba guzellikle ayrilabilmeli... Ortak zaman geçirmeli... Haftada en az 2 defa...

Herkes yeni ve ayrı yollara girse de... Eski yaşamından sorumlu olmalı... Hele bir de çocuk varsa ortada...

Geçen gün başıma gelen bir olayı anlatayım.Balkonda kiler dolabının üzerine kuş yuva yapmıştı.2 tane yavrusu oldu.İkindi saatinde yağmur yağınca ,kuşların yuvasını unutup balkonun sürgülü camını kapattım.Ertesi sabah yatak odasını toplarken odanın camından baktım ki,anne kuş camdan girmeye çabalıyor.Eyvah ben ne yaptım diye balkona koştum ,camı açtım ,tekrar odaya döndüm .O sahneyi görmeliydiniz,resmen birbirlerine sarılıyor ,öpüyor anneleri.İçim burkuldu,anne her yerde anne diye.Belki o anne de bu kuş gibi yavrusunu görmek istedi ama camı açan olmadı.

Çok farklı hikayeler var. Kimi görmek istiyor gösterilmiyor, kimi bırakıp gidiyor. Büyüklerin ego savaşında yenilen hep çocuklar oluyor.

Benimde gözlerim doldu

Malesef ülkemizde hala ama hala cocugu evlilik birliği içinde bir imza olarak gören çiftler çok fazla.

Ve bu yaralı çocukların sayısı gün geçtikçe çoğalıyor. Gözlerinin içinde görüyorum o eksikliği. Hiç bişey yapamıyorum

ona sarılman bile o kadar güzelki, gözlerim doldu valla, seni canı gönülden tebrik ediyorum

Yuh usluba bak.

Çok dengesizsin konu sahibinin yerinde olmak isteyenler senin gibiyse zaten oldukları yerde kalsın.

gerçektende öle kızım 4.sınıfa gidiyor öğretmene durumunu sorduğumda söz aralarında kadın bizim yaptığımız yanlışları söylüyor nereden biliyor dedim bir gün sordum ben bu sınıftaki bütün ebeveynlerin ne yeyip içtiğine ne konuştuğuna kadar her şeyi bilirim çocuklarınız saolsun dedi. okul özgür oldukları yer burada ne var ne yok dökülüyorlar demişti.

kıskançlıkta sınır tanımayan atanamamış öğretmenlerden rabbim korusun çocuklarımızı

çok haklısın kıyamam o küçücük kalplerin acısını hissedebiliyorum zira çocukluğum travmatiik olaylarla gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…