meraba kızlar bende geldım bende pıko olduhgumu ogrendım dugunden ıkıhafta sonra doktor onemlı degıl cocuga engel degıl herkeste var dedı ama tatmın olmadım tabı adet duzensızlıgım yok 28 gunde bır olurum tuylenmede yok kılomda yok akne sıvılcemde hıc yok bu ne ıllet bı hastalıkmış ya bende sogan kurune basladım 17 cı gunum bugun
Aslında bı sorun yokmus canm nasıl pcolusun anlamadm? ben pcolu degılım ama adetlerm dogru duzgun olmuyodu son 3 aya kadar.. cdden ıllet bse yaa
aynen canım ıllet bıseymıs ya sogan kuru uyguladınmı canım duzne sokuyormuş
Ben onu bır kez yapım dedm tansıyonum dustu sanrm baya kotu oldum bıda da yapmadm, doktor takma kafana dedı bende sallamıyorum cnm vala .. Yne gtmem lazm ama gtmyrm vala yaa.. sende kıst fln mı vardıda pco dedı anlamadm adetlerınde duzenlıyms sancın oluyormu senn adet olunca
aynen canıım sıtres sıkıntı yapmamak lazım dıyor doktorlar ama kolay olmuyo adet olunca sancım oluyor yumurtalıklarda catlamayan yumurtala kucuk kucuk kıstler oluyomus bunun adı pıkoymus allttan muyane ttı oyle dedı benımde hormontestlerı yapmam tadevıye baslamam lazım ama bos verdım manevı anlamda hazır hıssetmıyorum kendımı cok arastrıdım uzun ve zorlu surecmıs kesınde tedavı edlımıyormus sanırım
Tenesemisir PKO'dan nasıl kurtuldu ???
Herşey 2010 yılının mart ayında başladı...İki ay adet olamadım. PKO dendi, doğum kontrol hapı uygun görüldü. O sırada tam ruakutan tedavim sonlandırılmıştı. Sivilcelerim hala devam ediyordu. Hemen doğum kontrol hapı diane35 ' e başladım. Sivilcelerim geçti, ayda bir adet görmeye başladım ama her ay doğum kontrol hapı kullanıyordum. sonra annemin baskısıyla hapı bıraktım. Sivilcem nuksetmedi ama adetim tekledi hep, gerginligim arttı.
Geçen sene bu zamanlar, doğum kontrol hapı kullanırken soğan kürüne başladım. İlk ay adetime son 15 gün kala başlayıp 15 gün devam ettim. Sonraki ay 10 gün kala yaptım. 4 ay böyle devam ettim. tabi hapı da kullandım aynı zamanda çünkü aksi takdirde adet göremiyordumsonra hapı bıraktım, bir ay daha yaptım soğan kürünü. ve o ay hapsız adet gördüm, sonraki ay yine , sonraki ay yine.. Hamdolsun 1.5 ayda bir adetimi görüyorum, hapsız hem de.
Ama sivilcem nuksettigi için ayın 15inde (hesapladım, adetime yaklaşık 15 gün kala) soğan kürüne başlıcam, yine 15 gün yapıcam. bi kaç ay tekrar ettim mi gitsin sivilceler gelsin carloslar
Aslında baslasan iyi olur cnm cocuk fln duusnuosan.. cok da nette bakmamak lazm benmde adet sorunlarm fln vardı nette arastrdm kesın pcoluyum dedm yazanlara gore ama bse cıkmadı. Bazen abartı seyler yazıolar.
kızlar bu arada benim saç dökülmem var ama kaşlarım gür, sert ve siyah. (vücudumda bitek kaşlarımı beğenirim)
şimdi doktorumun başlayacağı ilaçlar bir yandan da hastalığımı remisyona sokacağından kıl, tüyler de azalacak evet ama ben kaşlarımı çok seviyorum onlar da azalmaz di mi((
Selencim
deneyimimime göre soğan kürü adet olmanı sağlamıyor
çünkü önceden hap kullanmadıgım bir zaman diliminde soğan kürü yapmıştım ve yine adet olamamıştım
söktürücü kullanmıştım
adet olmayabilirsin, o zaman doğum kontrol hapına başla
Bu soruyu duymamış kabul ediyorum.kızlar bu arada benim saç dökülmem var ama kaşlarım gür, sert ve siyah. (vücudumda bitek kaşlarımı beğenirim)
şimdi doktorumun başlayacağı ilaçlar bir yandan da hastalığımı remisyona sokacağından kıl, tüyler de azalacak evet ama ben kaşlarımı çok seviyorum onlar da azalmaz di mi((
Dogum kontrol hapı ayda bir adet olmamı sağlıyordu ama benim düzenim 1.5 ay ben tanıyorum vucudumu. Bir ayda döngüm tamalanmadıgı için adetim o kadar az geliyordu ki kendimi kadın gibi hissedemiyordum.tenesemisir ah ah kader ortağım ne çok ortak sorunumuz var senle(
ben de soğan kürüne başlıcam
diane 35'in sende ne gibi yan etkileri oldu? seni ilacı bırakma noktasına getirenler neydi?
yaa üzüldüm şimdibütün umutlarım soğan suyunda valla..doğum kont. hapına bağımlı olmak istemiyorum artık..
neyse geçsin hele bi 15 günde..olmazsam söktürücü içip tekrar başlarım küre..umarım gerek kalmaz..
Tenesemisir PKO'dan nasıl kurtuldu ???
Herşey 2010 yılının mart ayında başladı...İki ay adet olamadım. PKO dendi, doğum kontrol hapı uygun görüldü. O sırada tam ruakutan tedavim sonlandırılmıştı. Sivilcelerim hala devam ediyordu. Hemen doğum kontrol hapı diane35 ' e başladım. Sivilcelerim geçti, ayda bir adet görmeye başladım ama her ay doğum kontrol hapı kullanıyordum. sonra annemin baskısıyla hapı bıraktım. Sivilcem nuksetmedi ama adetim tekledi hep, gerginligim arttı.
Geçen sene bu zamanlar, doğum kontrol hapı kullanırken soğan kürüne başladım. İlk ay adetime son 15 gün kala başlayıp 15 gün devam ettim. Sonraki ay 10 gün kala yaptım. 4 ay böyle devam ettim. tabi hapı da kullandım aynı zamanda çünkü aksi takdirde adet göremiyordumsonra hapı bıraktım, bir ay daha yaptım soğan kürünü. ve o ay hapsız adet gördüm, sonraki ay yine , sonraki ay yine.. Hamdolsun 1.5 ayda bir adetimi görüyorum, hapsız hem de.
Ama sivilcem nuksettigi için ayın 15inde (hesapladım, adetime yaklaşık 15 gün kala) soğan kürüne başlıcam, yine 15 gün yapıcam. bi kaç ay tekrar ettim mi gitsin sivilceler gelsin carloslar
sağolasın canım paylaştığın için bizimle
darısı başıma inşallah..bende yeni başladım soğana 6. günüm bugün merakla bekliyorum bitmesini..korkuyorum da ya adet olmazsam işe yaramazsa diye.. :18:
sen ilk defa yaptığında soğan kürünü ne zaman adet oldun? ama gerçi sen hapda kullanmışsın ben hap içmiyorum şu an o yüzden etkilerimiz aynı olmayabilir senle.. :26:
cocuk cok ıstıyorum korunmadım hıc ama tedavı ıcın kendımı hıc hazır hıssetmıyorum senın pko olmadıgına sevındım canım doktorlarda hıc acıklayıcı konusmalar yapmıyorlarkı su varsunu yapmamız lazım veya bu boyle sonuclar doguru vs dıye hıc konusmuyolar canım kocıs gelıyo sofrayı hazırlım yarın devam edelım burda olursan
Evet iyi bir doktora gtmek gerek canm aslında bıda gtsen nyeyse ıcımden bı ses senın pco olmadgı soyluyor:) Yazdıklarına gore boyle dusundum.. sen kac aylık evlısın
3 aylıkevlıyım canımsen kac aylık evlısın
Tedavı ıcın doktora gtsen bıle 1 yıl sora gel derler.. Daha cok yenıyms.. Bekarım canm ben :)
Selencım hayıt suyu ve cıvanpercemı kullan. Özellkle hayıt suyu ben hıc olmuyordum bı sorunumda yokmus doktorların dedgne gore son 3 aydr duzenlı oluyorum allaha sukur.
şu an sadece soğan suyu içiyorum canım..başka şeyler karıştırmak istemiyorum..
hayıt suyunu hazır mı alıyorsun sen aktardan yoksa kendin mi hazırlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?