sogan kuru dıye baska dopınk vardı orda okudugumda agır pıkolular 21 uygulasın ib saracoglu oyle dıyor yazmıslardı ama hayırlısıartık ınsallah hepımız kurtuluruz su ellet pkodankızlar ibrahim saraçoğlu hocanın sitesine bakıyordum da soğan suyu hormonlarıda düzenliyormuş...
siteden alıntı:
Adetin 3. gününde yapılan FSH ve LH hormon değerlerinde; LH değeri FSH değerinden yüksek çıkıyor ise, polykistikover (yumurtalık kisti) şikayetiniz devam ediyor demektir. Soğan kürüne adet bitiminden 2 gün sonra başlayıp 15 gün süreyle günde 2x uygulayınız. Hafif derecedeki polykistikover şikayetlerinde 1x uygulamak yeterli olmaktadır. İleri derecede veya inatçı polykistikover durumunda her adet bitiminden 2 gün sonra 15 gün süreyle birkaç kez uygulayabilirsiniz.
sogan kuru dıye baska dopınk vardı orda okudugumda agır pıkolular 21 uygulasın ib saracoglu oyle dıyor yazmıslardı ama hayırlısıartık ınsallah hepımız kurtuluruz su ellet pkodan
bende yeni üyeyim ve pcolu olduğumu 1 ay önce öğrendim doktorum 1-2 ay kullanmam için yazz 24+4 adlı ilacı verdi ve sonra yumurta takibi yapacaz dedi ben bebek çok istiyorum çalışıyorum eşimin ve benim mesleğim nöbetli doktor ilişki günleri önerdiğinde ogün yapmamız imkansız acaba rapor verilirmi bunu merak ediyorum
merhaba canım hoşgeldin aramıza. ne doktorusun?
nöbetli doktor derken acil serviste mi doktorsun hani o günlerde başka bir meslektaşınla bir bahane bulup nöbet değişimi yapamaz mısın?
hoşbulduk doktor değilim sadece işim nöbetli haftada 2 nöbet tutuyorum herzaman değişim olmuyor ayrıca eşiminde nöbetleri oluyor
cevapların için teşekkür ederim.siz hangi aşamadasınız ben bu hastalığı ilk defa duydum ve çok korkuyorum bebeğim olmaz diye
Bugün cildiyeye gittim
sivilce var, yaşlanma da var dedim
zaten görülüyor
yaşlanma için hiçbişey demedi yaa
İzlerim için krem verdi, soymaya başlıcaz... Bir de antibiyotik verdi canım, ama yutmaya başlamıycam
Soğan kürümü tekrarlayayım etki etmezse antibiyotigi o zaman yutmaya başlıcam
sonuçta sogan kürü hem adetlerime hem de sivilcelerime iyi geliyor
ben aslında yaşlanma için gittim ama lafı ağzıma tıkılıyor, doktor sivilceme bakıyor reçeteyi yazıyor diğer hastayı alıyor hemen
az müsaade etse 23 yaşında halime bak kırışmaya başladım bişey yap diyecem
diyemedim gene diyemem ambivalan
nefret ediyorum doktorlardan
Allah sizin elinize düşürmesin !
Bu son gidişim cildiyeye
Burnuma da estetik düşünüyordum ama yaptırmıycam
Elinizden hayır görmedim şimdiye kadar bundan sonra mı görecegim
çok sinirliyim çok gerginim
boşu boşuna ruakutan kullandım ambivalan ben ! benim sivilce izim yoktu ruakutan kullanmadan önce
şimdi utanç verici izlerim var
bana o ilacı veren doktora dava acıcam
Kanıma baksaydı, ultrasona gönderseydi
Şak diye verdi ruakutanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?