benimde başıma gelmeden hiç bilgim yoktu
araştırdıkça bir çok olumsuzluğa neden olduğunu öğrendim ama içimi karartmamaya çalışıyorum
saç dökülmesi,ciltte yağlanma az da olsa tüylenme var o da normal yani herkesde olan seviyede
doktorum hiç bu belirtilerden bahsetmedi çocuk düşünmesek doğum kontrol hapı vericekti
soğan kürü umut verici bakalım bende adetim bitsin içmeye başlıycam
umarım hepimize şifa olur
yıkayınca koku olmazya bende merak edıyorum lütfen tam tarıfı versın :26:
hemen anlatayım tabiki :) şimdi bir çay bardağı saf zeytinyağı (ozonsuz) ve bir baş sarımsak malzemeler..
sarımsakları soyup küçük bir kavanozun içine rendeliyorum..yaklaşık 12-13 tane çıkıyor bir baş sarımsaktan..üzerine zeytinyağını koyup ağzı kapalı bir şekilde bir hafta güneş görmeyen yerde bekletiyorum..sonra kullanacağım kadar cezveye alıp azıcık ısıtıyorum yağı..ılık yağı saç derisi daha çabuk çeker çünkü..
saç diplerime iyice yediriyorum yağı..kokusu çıkmasın ve sıcak kalsın diye buzdolabı poşeti onun üstüne de havlu sarıp 2-3 saat bekletiyorum..sonra bebek şampuanıyla yıkıyorum bu kadarcık..
hee koku meselesine gelince tabi kafadayken baya bi kokuyor evdekiler illallah ediyor odadan çıkmıyorum iki saat
ama yıkadıktan sonra inanın ki çok az koku kalıyor nemli olunca oda..tamamen kuruyuncan ertesi gün uçuyor koku..
napalım bakımlı saçlar istiyorsanız o kadarcık katlanacaksınız
evet canım aynen bizde ilaçsız adet olma derdindeyiz..sen neler yapıyorsun bitkisel olarak?
ben soğan suyuna devam şu aralar bakalım inşallah etkisini görürüm :26:
canım benim çok teşekkür ederim. yarın derhal hazırlıyorum bu karışımı. :)
haftada bir saçına sürüyorsun değil mi?
kızlar bir yakınımdan hayıt tohumunun da çok faydalı olduğunu duydum bugün. bilen duyan deneyen ?
Ins faydali olur canim ben hala ilac kullaniyrm ama istemiyorum icmek bitkisel yollara basvurmak istiyorum ama aklimda bazi sorular var sogan kürü adet mi söktüruyo sadece yoksa hormonlarida duzenliyomu
hayıtı bende çok okudum forumda..gerçekten adeti söktürüyormuş..ama tadı berbatmış
kızlar bende pıko var sogan kurunu 21 gun uyguladım yarın son cuma gunu doktora gıtcam konturola bakım duruyolarmı pazartesı son durumu haber verırım sıze
inşallah iyi haberlerle gelirsin doktordan cnm.
kızlar bende pıko var sogan kurunu 21 gun uyguladım yarın son cuma gunu doktora gıtcam konturola bakım duruyolarmı pazartesı son durumu haber verırım sıze
benim ilk içişim, 21 gün mü kullanılıyor canım ben 15 gün içecektim..
bu arada umarım işe yaramıştır doktordan hayırlı haber alırsın..
canım benımde ılk ıcısım pıkosu agır olanlara cok olanlara 21 uygulayın dıyo i.b sarac oglu 21 gunden sonra adete 10 kala baslanıyo eger bı kaç kere daha uygulamak ıstenırse
bende bir seneye yakın doğum kont. hapı içtim ama baktım ki sonu yok..evet faydaları var ama yan etkileride bir o kadar..
bitkisel olarak adaçayı kullandım ama işe yaramadı..şu an soğan küründe 10.günüm sonucu bekliyorum merakla :26:
soğan kürü adetin yanı sıra hormonları da düzene sokuyormuş diye okudum..her şeye iyi geliyor, eminim ki hormonlara da yararı vardır..
bence bir an önce soğana başla polikistik over için bire bir..
ama benim anlamadığım bir şey var..ben çok uzun zaman oldu adet olmayalı..10.günüm bugün içeli soğanı..şimdi diyelim 21 gün içtim adet olmazsam ne zaman başlayacağım ikinci küre..çünkü bir önceki adetim belli değil ki onu baz alıp on gün önceden içmeye başlasam..kafam karışık yani :26: :26:
Bilgilendirdigin icin cok tsk ederimm en kisa zamnda nasl uygulandigini ögrenip baslamk istyrum ama önce dgm k hapini tamamlamam lazm buay yarida birakilmaz diye biliyorum sonuclari paylasirsan cok sevinirim ins sifa olur hepimize
canım kür bıttıkten sonra 10 veya 15 gun ara ver sonra basla 10 gun yap bence benım fıkrım ama ıstersen i.b sıtesıne gır ordan ona sor cvp verıyomus sorulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?