enise_ Rabbim kavuştur O'na..M&M Kayıtlı Üye 18 Şubat 2011 218 0 46 Bursa 5 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi enise_ #21 MrsBanker .!.: bence bu çocuk gibi konuşma olayı her erkeğin hoşuna gideceği bir sey değil..benimki hiç hoşlanmaz hemen uyarır yapma öyle be diye:) Genişletmek için tıkla... herkesin sevdiceği bir değil tabi tatlım seninki daha ciddi sanırım ama genelde seviyolar vala ben çevremden hep duyuyorum ama illa ki şımarmak ta gerekmiyo bi güzel söz aşk dolu bi öpücükte yeterde artar bile
MrsBanker .!.: bence bu çocuk gibi konuşma olayı her erkeğin hoşuna gideceği bir sey değil..benimki hiç hoşlanmaz hemen uyarır yapma öyle be diye:) Genişletmek için tıkla... herkesin sevdiceği bir değil tabi tatlım seninki daha ciddi sanırım ama genelde seviyolar vala ben çevremden hep duyuyorum ama illa ki şımarmak ta gerekmiyo bi güzel söz aşk dolu bi öpücükte yeterde artar bile
enise_ Rabbim kavuştur O'na..M&M Kayıtlı Üye 18 Şubat 2011 218 0 46 Bursa 5 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi enise_ #22 airlikfeer .!.: bugün mü konuşamadık ki onu mutlu ediyim telefonu hemen kapatmak zorunda kaldık ah şu askerlik yedin bitirdin beni Genişletmek için tıkla... ne kadar kaldı şafak tatlım kavuşursunuz umarım bi an ömce ama sesini duymakta yetmiştir onu mutlu etmeye bence
airlikfeer .!.: bugün mü konuşamadık ki onu mutlu ediyim telefonu hemen kapatmak zorunda kaldık ah şu askerlik yedin bitirdin beni Genişletmek için tıkla... ne kadar kaldı şafak tatlım kavuşursunuz umarım bi an ömce ama sesini duymakta yetmiştir onu mutlu etmeye bence
DeryaW hürgeneral Kayıtlı Üye 8 Mart 2011 11.242 707 248 5 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi enise_ #23 airlikfeer .!.: bugün mü konuşamadık ki onu mutlu ediyim telefonu hemen kapatmak zorunda kaldık ah şu askerlik yedin bitirdin beni Genişletmek için tıkla... ahh ahh bence de ama mehtap 1, yarın gelince mutlu ederim ben aşkımı
airlikfeer .!.: bugün mü konuşamadık ki onu mutlu ediyim telefonu hemen kapatmak zorunda kaldık ah şu askerlik yedin bitirdin beni Genişletmek için tıkla... ahh ahh bence de ama mehtap 1, yarın gelince mutlu ederim ben aşkımı
B burcu135 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2010 478 1 46 İstanbul 5 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi enise_ #24 canımm bnm sevglmde askerdee izine gldiğnde tanışp aşık olmştmm 7 ayudn beride görmedmm dhaa :) 8 gün kaldı askerliğinn btmesine nasl dvranıcamı blmiyorm bn biraz utangç bir insnmmmm sevgi sözckleri fln öle heran syleyemiyormm taktik verin kzlar brzz napmm onu ilk grnce????
canımm bnm sevglmde askerdee izine gldiğnde tanışp aşık olmştmm 7 ayudn beride görmedmm dhaa :) 8 gün kaldı askerliğinn btmesine nasl dvranıcamı blmiyorm bn biraz utangç bir insnmmmm sevgi sözckleri fln öle heran syleyemiyormm taktik verin kzlar brzz napmm onu ilk grnce????
ciciakrep Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2012 1.314 610 123 37 6 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi enise_ #25 Seni seviyorum deyip şak kapattım telefonu
depresiffpolyanna hüzne inat gülümse.. Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2012 3.476 10 46 Tokat 6 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi enise_ #26 Nefes alıyorum ya daha ne yapayım, bu yeter ona.