Aşkımla buluştuğumda çok şımarıyorum. Bir sürü şımarıklıklar yapıyorum. Şımarık şımarma diyip duruyor. ben aşkıma şımarmıycamda kime şımarıcam diyorum şımarmaya devamama sevgiliminde hoşuna gidiyor bu. biz beraberken zaten çok mutluyuz. Her dakikamız çok güzel geçiyor. Özel birşey yapmamada gerek yok bu sebeple üç senedir beraberiz ve her geçirdiğim gün bir öncekinden daha güzel geçti. Canım aşkım benim yaa iyiki var onsuz asla olmazdı
benim sediceğim 2 buçuk aydır askerde olduğundda göremiyorum ama onun için gttiğinden beri hergün bişey yapyorum ona hergün bir mektup yazıyorum şuanda 60 küsür oldu gelincede hepsini vericem ve bunu biraz çıtlattım ona çok mutlu olduuu deli gibi merak ediyo =))
benim sediceğim 2 buçuk aydır askerde olduğundda göremiyorum ama onun için gttiğinden beri hergün bişey yapyorum ona hergün bir mektup yazıyorum şuanda 60 küsür oldu gelincede hepsini vericem ve bunu biraz çıtlattım ona çok mutlu olduuu deli gibi merak ediyo =))
geçen internetten ilginç hediyeler baktım sonra yılın en iyi sevgilisi oscarı vardı satın aldım 3günde geldi ama olsunneyse güzel bir hediye paketi yapmışlar üzeerindede güzel bir not:)) ole sevindiki oscarı öpüyo bide ben aldım ben aldım die hahahah yerım ya herkese gösteriyo annesine felan anne bak oscar aldım dio anneside anca sevgili oscarı alırsın dedi ne güldüm :))
geçen internetten ilginç hediyeler baktım sonra yılın en iyi sevgilisi oscarı vardı satın aldım 3günde geldi ama olsunneyse güzel bir hediye paketi yapmışlar üzeerindede güzel bir not:)) ole sevindiki oscarı öpüyo bide ben aldım ben aldım die hahahah yerım ya herkese gösteriyo annesine felan anne bak oscar aldım dio anneside anca sevgili oscarı alırsın dedi ne güldüm :))
bende dün yaptım ufak bır sürpriz..
doğum gunuydu..gece 00:00 'da aradım..uyandırdım..küçük bır mum yaktım başucumda..bır dılek tutmasını ıstedım..o tuttu dıleğini..mumu ben söndürdüm..
hem şaşırdı..hemde sevındı:)
Ya konuyu okudumda. Mesela şımarıklık yapıyorum bu da onun hoşuna gidiyo demişsinizya hani. Ben biraz erkeksi bi kızım, öyle giyinmeyi kız gibi davranmayı sevmem. O da sever bu yanımı ama. Bazen yanında şımarıklık yapmam gerektiğini hissediyorum. Yani sorum şu: şımarıklık nedir :)
Nasıl şımarıklık yapılır :)
benim sevgilim de bayılır çocuk gb olmama.. hatta öyle olayım diye, şımartır da şımartır.. kolalı jelibona boğar beni, haa bi de beyaz çikolataya :90:
ya bazen sıkılıyorum,ben senin çocuğun değilim sevgilinim diyorumşu surata bak, şu yanaklara bak, mimikler fln aynı bebek diyo ya bi de benim annemle babam ayrı, belki de o yüzden babammış gb oluyo bazen.. onun eksikliğini hissettirmiyo bana
neyse gelelim bugün onu mutlu etmek için ne yaptığıma.. ona en içten bir şekilde sana aşığımmmm dedim yetmez miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?