• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün size ne yapmak zor geliyor ?

bana hep zor gelen tek sey ders calismak...biktim artik yaaa...uffffff...omrum okulla gecio:(

sevmediğim bir işyerinde çok yoğun bir şekilde çalışıyor olmak

nefes almak dahi o kadar zor geliyorki, kafami islerime vermek...en cokta yemek yemek zor geliyor cünkü nezle oldum yaaaaa offfff üstünede agizimda yara cikti.....

Evimde köklü tadilat yaptırdımbilmiyorumkismileokadarkarıştı ki ortalık üstelik parkeciyle fayansçı birbirine girdi,kavgayı ayıralım diyeuğraşırken sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım şu an ustalar gitti ama benim elimayağım tutmuyor çok işim var çooksenağlamasenağlama

sınav kağıdı okumak :((( çok severdim eskiden şimdi nefret ediyorum hele bugün yağmurlu kasvetli bi hava var biran önce evime gidip uyumak istiyorum ...

yatağın içinden çıkmak dahi zor geliyor bugün bana..
çıkınca biliyorum başıma gelecekleri çok işim var çokkk akannehir

öğle arası, ama şu an okadar miskin ve mızmızım ki mirmirmirmir çıkıp yemek yemek çook zor geliyor. Rabbim başka zorluk vermesin tatlı bir mayışma var üzerimde :1closedeyes:

arkadaşımın annesinden yüzük aldım parasını götürmem gerek..üşeniorum..
köpeğimi gezdirmem gerek...üşeniyorum...
istanbuldan ilkokul arkadaşım yatılı misafir gelcek evi temizlemem lazım..üşeniorum...
duş almam lazım..üşeniorum..
daha kahvaltı yapmadım..üşeniyorum...
sigara içesim var ama yan koltuğun üstünde onu bile almaya üşeniyorum.. hava da ne güzel halbuki...ama benim asfalyalarım atık nieyse.... mirmirmirmir

Back
X