• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün stresten ölebilirim :((

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar yine ben :( bugün çok dertliyim hem ayakkabım vuruo hem de patronuma bir şey söylemekte çekiniorum offf :( bana bir akıl verin kızlarr :43::43::43:

şimdi ben bu iş yerine yeni girdim dün 1 ay oldu :) ama hiç maaştan bahseden yok :( yarın patronum şehir dışına çıkıo ve cuma gelicek ondan sonraki haftada yurtdışında olucak.yani ben şu işi ya bugün hatırlatcam ya da 2 haftaya sarkar bu taaa çinden göndermicene göre :( nasıl hatırlatsam ne desem tecrübeliler bi akıl verin ya hu :(((

bu arada ofiste tek çalışanım sorabileceğim kimse yok :(

Aaa. Sonuçta alın terinle çalışıyorsun orada.. Maaşın senin hakkın. . Hiç utanmadan çekinmeden emeğini isteyeceksin...

Şimdi gidip konuş, dün 1 ay oldu başlayalı, maaşımı ne zaman alacağım diye sor..
bu işlerde böyle çekinirseniz, maalesef işverenler tarafından sömürülür, aptal yerine koyulursunuz.. afedersiniz ama öyle
bu durumu ilk iş yerimde yaşamıştım, tabi o zamanlar daha hiçbir bilgim yoktu, çekindiğimden maaşımı bile isteyememiştim ,
patron müsveddesi de, istemeden vermemişti.3. ay çıkmıştım artık

Nasıl şirket orası? çalışanların (yada çalışanın) maaşı ne zaman veriliyor
babanın hayrına çalışmıyosun.. milyonlarla oynarlar sonra iki kuruş maaşı verene kadar meletirler
Ağlamayana meme yok canım.. git hakkını iste , ne zaman verecekse versin.

Hazreti Muhammed Buyurur ki : “İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz.”

Back
X