Başka ilişkisi olmasından şüphelenmiyorum. Aslında paranın da nereye gittiği hakkında biraz tahminim var. Wats ap web yüklüAcaba başka ilişkisi olabilir mi? Bu kadar kolay ayrılalım demek, para mevzusunda sanane! Demek.
Ayrılmayı kafaya koymuşsa zaten ona dur diyecek değilim. Ama sadece sıkışıp konuyu kapatmak değiştirmek için yapıyor bu ayrılalım o zaman laflarını.Ayrilmayi kafaya koymussa parise de tasinsaniz bir seyin degisecegini sanmiyorum.
Anladım. Eski konularından biliyorum seni. Sanki hep hüzünlü bir tarafın var gibi, eksik kalan birşeyler var gibi geliyor bana. Bu ayrılıkla sen de daha net görebilmişsin aslında. Ne diyeyim inşallah mutlu olursun.Başka ilişkisi olmasından şüphelenmiyorum. Aslında paranın da nereye gittiği hakkında biraz tahminim var. Wats ap web yüklükonuşmalarına arada bakıyorum. Başka kadın yok , sadece sevmediğim ve hatta nefret ettiğim bir arkadaşı var , kazandığı bir sınav için hediye istiyordu eşimden. Tahminim ona harcadığı ve ben çocuktan nefret ettiğim için bana söyleyemediği yönünde...
Başka ilişkisi olmasından şüphelenmiyorum. Aslında paranın da nereye gittiği hakkında biraz tahminim var. Wats ap web yüklükonuşmalarına arada bakıyorum. Başka kadın yok , sadece sevmediğim ve hatta nefret ettiğim bir arkadaşı var , kazandığı bir sınav için hediye istiyordu eşimden. Tahminim ona harcadığı ve ben çocuktan nefret ettiğim için bana söyleyemediği yönünde...
Evliliklerin ilk yılları çoğu zaman böyle sorunlu geçer.Bu sorunları aşmak için iki tarafında anlayışla ve samimiyetle yaklaşması gerek.Anı ve fevri karar vermeyin.Eğer üstesinden gelinmeyecek gibi değilse bir araya geldiğinizde herşeyi konuşun. Beklenti ve arzularınızi kendisine onu suçlamadan sakin bir şekilde anlatmaya çalışın. Fırsat verin oda anlatsin.
Sevgi ve saygı varsa çözümlenmesi zor olmaz.
Birlikte bir karar veremeyecekseniz nasıl olacak?Ayrılmak için bile ortak karar almak en doğrusu..ben hala daha aranızdaki sorunların çok büyük olmadığını sadece iletişim sıkıntısı yaşadığınızı düşünüyorum.Ani olmayacak... dediğim gibi 2 ay ayrıyız zaten mecburi şekilde , sonrasında o zaten direk yeni tayin çıkacak şehre gidecek. Bense ne zaman tayin istersem o zaman... 2 ay içinde sonuca bağlamazsak kararı tayin istemeyip ben burda devam edicem..
Çok konuştum şimdiye kadar, her defasında tamam bu defa inandım artık olmayacak anladı beni dedim ama olmadı...
Eğer buysa mesele sende de hata var. Sen sevmiyorsun ama onun arkadaşı. Arkadaşlık ilişkilerine müdahale ederek adamı zor durumda bırakıyorsun. Açıklama yapamayınca da çirkefleşiyor. Açıklama yaparsa da sen kavga çıkartacaksın bunu biliyor.
Sorunlar tek taraflı değildir eminim. Sende de hata vardır onda da. Bir araya gelin, oturun konuşun. Konuşarak çözülecek sorunlar gibi duruyor burdan.
Birlikte bir karar veremeyecekseniz nasıl olacak?Ayrılmak için bile ortak karar almak en doğrusu..ben hala daha aranızdaki sorunların çok büyük olmadığını sadece iletişim sıkıntısı yaşadığınızı düşünüyorum.
Eşimin değişeceğinden umudum yok. Eşimle tamamen çok mutsuzum diyemiyorum ama. Yanımdayken birlikteyken çok eğlenceli vakit geçiriyoruz. Sadece önceliği ben değilim. Büyükşehirin bana artısı benim de eşimi önceliğim yapmaktan çıkarabilmesi olacak. Burda ayda bir defa kız arkadaşlarla evlerde kısır partisi yapma dışında hiçbir seçenek yok.. seçeneklerim artınca benim beklentim de azalır diye umudumBir kaç ay sonra büyük şehire gidince eşiniz değişecek mi ?
Yalnız kalmak iyi gelecek diyordum ama hiç öyle olmadı.
Açıklayamadığı mı açıklamak istemediği mi? Ne kadar bir meblağdan bahsediyoruz? Araya kaynayabilecek kendisinin de hatırlamadığı bir şey mi? Yoksa kendisinin de bildiği ama saklamaya çalıştığı bir şey mi? Yani saçmalıklara katlanılır ama bu bir saçmalıktan öte bir şey.ve bikaç gün önce nereye gittiğini açıklayamadığı bir miktar para için başlayan kırgınlığım iyice derinleşti..
Aslında iyi gelmiş. Bazı şeyleri daha net görmenizi sağlamış.
Açıklayamadığı mı açıklamak istemediği mi? Ne kadar bir meblağdan bahsediyoruz? Araya kaynayabilecek kendisinin de hatırlamadığı bir şey mi? Yoksa kendisinin de bildiği ama saklamaya çalıştığı bir şey mi? Yani saçmalıklara katlanılır ama bu bir saçmalıktan öte bir şey.
Meblağ arada kaynayacak birşey değil , eşim için hiç değil. 1500 tl. Tahminim sevmediğim bir arkadaşına harcadığı yada birlikte harcadıkları yönünde. Ama kesinlikle hatırlamıyorum gitmiş işte arada bilmiyorum diyor..
300 falan olsa gene bir derece de yani 1500 de çok. 1500 liralık hediye almak için can ciğer olmak lazım, kardeş gibi olmak lazım bence. Ya da 1500ü birlikte ancak alemlerde ya da tatillerde yersin. Açıkçası benim de hiç hoşuma gitmezdi.
İşte çocuk başka bir arkadaşına da bişey için yine emrivaki yapıp 2bin liralık kol saati aldırmış. Daha önce eşim anlatmıştı. Aklıma direk o geldi ama eğer benim nefret ettiğim o çocuğa harcadıysa sonra da bana "param biterse yollarsın " demeye hakkı var mı? Çocukla olduğu günlerde akşam 7 de okuluna döndü. Alemlere gitme olasılığı da o yüzden yok ama başta bundan da şüphelenmedim değil. Onlayken akşam 7 de arayıp okula döndüğünü söyleyince içim rahatladı (arka sesten de okulda olduğu anlaşılıyordu) çocuğun yanına geldiğini de o söylemedi zaten. Dediğim gibi wats ap web yüklü idi ordan gördüm yazışmalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?