Bugün tanışmamızın 4. Yıldönümü

Ben haklıyım demek için asla yazmadım ki söyledim de evet herkes farklı sever mesela kimisi hediyeler alır maddeseldir kimisi evde eşine yardım eder sırtını sıvazlar...ama belli şeyler de ben göstermiyorum denecek kadar basit değil, insan gözüyle de mi göstermez ya da hesap veremem falan mı der, her zaman da böyleymiş ama demek ki seni artık üzüyo,4 sene önce dayanabilirim dediğin şeylere şu an neden böyle diyosun, çokta haklısın, haklı olan sensin, fazlasına layıksın

Para konusunda daha önce öyle hesap sorma olmadı , aynı evde olunca görüyorduk zaten neye ne harcanmış , parasal anlamda sıkıntımız da olmayınca lafı çok yapılmış değil yani ne harcadın diye. Yine olmazdı o arkadaşının yanına gitme durumu olmasaydı. Ama arkadaşının olduğu günlerde bile söylemedi yanında o olduğunu , okuldan arkadaşlar dedi.

Boşanalım lafı büyük tartışmalarda söyleniyordu. Ama bu sıralar tartışma bile olmadan çıkıyor artık ağzından...

Biliyordur da erkekler kafasinda bitirdiklerinde once bunu surekli dile getirmeye basliyorlar (kadinlar gibi blof yapmiyorlar sanki, kendilerini ve ortami hazirliyorlar) ama hayata geçirmeleri kadinlara gore cok daha uzun suruyor. Cunku aliskanliklarindan bizim gibi pat diye vazgecemiyorlar.
Cok yakinimdaki bosanan erkeklerdeki en bariz ortak nokta buydu, abim, amcam, kuzenim, en az 1-2 yil ayrilsak mi modunda yaşayıp sonra pat diye bitirdiler.

Onsuz daha mutlu olacağım diyemiyorum.. bilsem öyle olacağını tek seferde üzüleyim bitsin derim ama.... amin hayırlısı olsun inşallah...

Onsuz daha mutlu olacağım diyemiyorum.. bilsem öyle olacağını tek seferde üzüleyim bitsin derim ama.... amin hayırlısı olsun inşallah...

Bekle, boşanmayı o söylüyorsa o harekete geçsin ama çocuk işi ne olacak, yani eşin sürekli bosanalim derken çocuk tedavisi uğraşları?

Bekle, boşanmayı o söylüyorsa o harekete geçsin ama çocuk işi ne olacak, yani eşin sürekli bosanalim derken çocuk tedavisi uğraşları?
Çocuk tedavisinden önce zaten benim tayin işim var bir araya gelmemiz için. Kurs sonrası buraya geri dönmeyecek , nereye çıkarsa direk gidip orda başlayacak. Ben de tayin isteyip yanına gidecektim. Öncelikle zaten tayin istemem için çözüme gitmesi gerekiyor. Yoksa tayin de istemem 2 ay sonra ben burda kalırım. Hala da ondan ses çıkmazsa ben açarım davayı...

Hakkında hayırlısı olsun, en içten duygum bu gerçekten

Sunu da bil ben tepki gösterdiğimde o tepki kadından ziyade kadının kendini düşürdüğü duruma oluyo, yani bakıyorum kadın normalde güçlü işi gücü var kendini bilen bir kadın,adamlara bakıyorum falsoları var, kadınlarda sonsuz sabır falan deliriyorum, bu hissi yaşadığım bir sen varsın bide koalina, nomunomuchua ve minnie var

Sessiz kal ama boşanmayı düşünme. Büyük ßehire gidecekmişsiniz. Orada uygun eğlenceler bulabilirsin.

Beklentin gezme tozmayla alakalı değil ki büyük şehire gidince azalsın. Aşkla, sevgiyle, evlilikle alakalı. Eşin değişmedikten sonra taşınmanın bi getirisi olmaz... hatta o ortamlarda keşkelerin daha da artabilir.

Hakkınızda hayırlısı olsun...

Biara ben mi açtım konuyu dedim.....

Kararin ne olur bilmiyorum ama seni odak noktasina koymayan bir adamla nereye gidebilirsin ki...Büyük sehrin telasi da buyuk olacak ama esine bakis acin degisebilir mi ki?Yine yemek yerken karsinda uyurken yaninda olacak.Bende sevdigimi belli edemeyenlerdenim. Bazen bir not yazarim bazen bir gülüş ama esim hep iliklerine kadar hissettigini soyler.Onemli olan ne hissettigin .Yureginin seaini dinle...

Tatlim zaten direk sizin konuya degildi benim mesajim. Senin konun uzerinden genel bir soruna deginmek istedim. Adam 10 liranin hesabini yapiyorsa size para icin bosanalim diyemez. O paranin hesabini catir catir sormak senin hakkin.
Sehir disinda oldugu sure zarfinda sana karsi olan tutumunu degerlendir. Buna gore davran. Zaten o bu para mevzusundan sonra yumusak ve ilgili davranacak vok buyuk ihtimalle seni yumusatmak icin. Ama sen bunu ayirt edersin zaten. Ben seven insanlara ayril bosan falan diyemiyorum. Cunku biliyorum severken cok cok zordur. Tayin cikana kadar soguk dur bakalim ne yapacak.

bahsettiğin üyelerle ilgili aynen bende bu hissi yaşıyorum canım.
benden de alıyor muydun peki ? :)

Evet en doğrusu şimdilik bu... ben değil o çaba göstersin bu evlilik için. Gerçekten yoruldum..

Normalde bir milyon kere aramıştım şimdiye , konuşmak sorunu çözmek için.. inan içimden gelmiyor artık.. o da nereye kadar hiçbişey olmamış gibi davranacak ki? Eninde sonunda iyi yada kötü bir yere bağlanacak bu durum...

Bütün konularında sende hep ciddi bir mutsuzluk hissederim hep.
Ve esin seni hak eden biri değil gibi hissederim.
Yani esin düşünceli olmayan, bencil ve umursamaz bir adam gibi geliyor. En önemlisi de ben buradan mutsuzluğunu hissediyorum o hissetmiyor mu? Yada duygularını umursamiyor.
Bilmiyorum ayrılır misin bir şans daha verir misin?
Ama umarım seni artık mutlu edecek bir yol bulursun.
Gerçekten mutlu olmanı çok istiyorum. Yani üç gün mutluyum ya yeter gibi bir mutluluk degil bahsettiğim. İçine tamamen sinen bir huzur bir mutluluk..

:))
gereksiz yere uzattım işte..
neyse ki bitti,
Konularına baktım ama pek bişey bulamadım. Alkol , şiddet, aldatma yokmuş ben gibi. Duygusal eksikliklerden ayrılmışsın sanırım. Peki eski eşin bu süreçte nasıldı? Çabaladı mı hiç düzeltebilmek için? Bir de şimdi daha mı mutlusun yoksa düzeltebilirdik dediğin oluyor mu?

2.sayfaya kadar okudum..
Eğer seninki ayrılık lafı etmezse buşekilde biraz daha denemeni öneririm.

Gidin bakalım büyük şehire, belki değişiklik evliliğinize iyi gelir.

Çocuk yönünden sıkıntılar var demişsin, sebebini açıklamamışsın tam olarak nedir?

Ayrıca ilk 5 yıl çok zor ve sancılıdır evliliklerde..
Büyük sorunlar göremedim,iletişim bozukluğu dışında.
Enazından 1 yıl daha dene, belki 5 yılın sonundadır keramet..

Hakkında hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…