Bugün Transfer Olanlar

Hayırlısı olsun canim 😊 neler yapildi , aşamalar nelerdi biraz bahsedebilir misin? Ben de ekimde baslayacagim insallah suan ignelerimi yapiyorum👼

Hayırlısı olsun canim 😊 neler yapildi , aşamalar nelerdi biraz bahsedebilir misin? Ben de ekimde baslayacagim insallah suan ignelerimi yapiyorum👼
Teşekkür ederim. 10 günlük iğne tedavisinden sonra opu oldum. Rahim dinlendirme yapıldı. Bugünde donmus embriyo transferi oldum. Sana da hayırlı olsun.

Transfer sonrası 12. Gün vaginal ultrason ve muane yapıldı zararı olur mu acaba

Hayırlı olsun canım İnşAllah pozitif çıkar bende iğnelerimi Eylül ayında oldum 5. Embiyolarım donduruldu Ekim’de transfer olucam İnşAllah
Ne kadar süre rahim dinlendirme yapıldı?
Sağ ol canım. Benim embriyolarim ngs ye gitti bu yüzden 1, 5 ay bekledim. Normal de opu dan sonra 2. Adetin 2. Günü transfere hazırlık başlıyor.

Anladım canım. Bazı dr rahim dinlendirmesi öneriyormuş o yüzden sormuştum bende transfere hazırlıktayım adetin 3. Günündeyim ilaç ve vitamine başladım ilk denemem ve iki embiriyo koyulacak senin de ilk denemen mi?

Anladım canım. Bazı dr rahim dinlendirmesi öneriyormuş o yüzden sormuştum bende transfere hazırlıktayım adetin 3. Günündeyim ilaç ve vitamine başladım ilk denemem ve iki embiriyo koyulacak senin de ilk denemen mi?
Benim ikinci denemem. Bir embriyo koyuldu. Senin kaçıncı denemen? Hangi vitaminleri iciyorsun? Inşallah tutunur bebeklerimiz🤲

Benim ikinci denemem. Bir embriyo koyuldu. Senin kaçıncı denemen? Hangi vitaminleri iciyorsun? Inşallah tutunur bebeklerimiz🤲
İlk denemem 2 embriyo koyulacak hayırlısıyla 🙏🏻 Estrofem ve imom omega kullanmaya başladım
Allah’ın izniyle güzel haberleri burda paylaşırız 🙏🏻

Yeni transfer olanlar belirtiniz var mı, ne oluyor, ne hissediyorsunuz?

Back
X