Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. 5. Gün donmuş embriyoHayirlisi olsun canim :) kacinci gun embriyosu ilk denememi
Teşekkür ederim. 10 günlük iğne tedavisinden sonra opu oldum. Rahim dinlendirme yapıldı. Bugünde donmus embriyo transferi oldum. Sana da hayırlı olsun.Hayırlısı olsun canimneler yapildi , aşamalar nelerdi biraz bahsedebilir misin? Ben de ekimde baslayacagim insallah suan ignelerimi yapiyorum
![]()
Hayırlı olsun canım İnşAllah pozitif çıkar bende iğnelerimi Eylül ayında oldum 5. Embiyolarım donduruldu Ekim’de transfer olucam İnşAllahMerhaba arkadaşlar, bugün transfer oldum. Birlikte bekleyelim mi?![]()
Sağ ol canım. Benim embriyolarim ngs ye gitti bu yüzden 1, 5 ay bekledim. Normal de opu dan sonra 2. Adetin 2. Günü transfere hazırlık başlıyor.Hayırlı olsun canım İnşAllah pozitif çıkar bende iğnelerimi Eylül ayında oldum 5. Embiyolarım donduruldu Ekim’de transfer olucam İnşAllah
Ne kadar süre rahim dinlendirme yapıldı?
Benim ikinci denemem. Bir embriyo koyuldu. Senin kaçıncı denemen? Hangi vitaminleri iciyorsun? Inşallah tutunur bebeklerimizAnladım canım. Bazı dr rahim dinlendirmesi öneriyormuş o yüzden sormuştum bende transfere hazırlıktayım adetin 3. Günündeyim ilaç ve vitamine başladım ilk denemem ve iki embiriyo koyulacak senin de ilk denemen mi?
Olacağını sanmıyorum. Sonucunuz ne cıktı?Transfer sonrası 12. Gün vaginal ultrason ve muane yapıldı zararı olur mu acaba
İlk denemem 2 embriyo koyulacak hayırlısıylaBenim ikinci denemem. Bir embriyo koyuldu. Senin kaçıncı denemen? Hangi vitaminleri iciyorsun? Inşallah tutunur bebeklerimiz![]()
Insallahİlk denemem 2 embriyo koyulacak hayırlısıylaEstrofem ve imom omega kullanmaya başladım
Allah’ın izniyle güzel haberleri burda paylaşırız![]()
Hayirlisi olsun canim :)Transferimi oldum geldim hepimiz icin hayirlisi olsun![]()
Hepimiz icinHayirlisi olsun canim :)
Hayırlı olsunTransferimi oldum geldim hepimiz icin hayirlisi olsun![]()
Amin canim hepimizeHayırlı olsun![]()