Bugün yaşadığımız olay

Bak hala anneme laf söylüyorsunuz hepiniz bana diyorsunuz hiç birinizde saygı yok bana saygılı görgülü gibi davranmayın beni kötü konuşturmayın snra yine siz haklı oluyosunuz senin anandan bin kat daha iyi benim annem hadsiz
Adeta yürüyen kondom reklamısınız. Keşke herkes üremese.

Bu arada çocukları çok sevdiğim için öğretmen oldum. Sitede gördüğüm çocuklarla sohbet etmeyi severim. Yakında sitedeki annelerin "Sapıııık" diye kapıma dayanma ihtimali var sanırım, konuyu okuyunca korktum.
Meslektasiz bende hergun kizimi asagi indiririm.sitedeki cocuklarla konusurum beraber oynariz.biri gelip benide kuma gommez insallah😀

Cokk iyi yapmışsın ayy cocuga mi vurdun diyenlere bakma sen yok o zaman çocuğunu takip et yanindan ayrılma kaşla göz arasinda cocuk uzaklaşıp gider zaten. Yaptığını yadirgamadim ben küçükken salincakta sallanirken biri beni indirmek istedi annem geldi cocugu resmen kuma gömdü benim kızım sallaniyo sen kimsin diye. 7 yaşındaki cocuga kim ne sorabilir kimseye güven yokki şimdi gözün kulağın cocukta olsun dikkat et eve yaklaşmasın
Elbet birgün ananıza da size de sen kimsin diyen çıkar
Çocuğum benim yanımdan ben çocuğumun yanından ayrılmıyorum siz nasıl çocuk yetiştirip sahip çıkıyorsunuzki kaşla göz arasında uzaklaşıp gidiyor?
O elin evladını kuma gömen ananız birgün kendininde toprağa gömüleceğini o çocuğa ettiği zulümden hesap göreceğini biliyor dimi
İçini merhametle sevgiyle adaletle doldurmadıkça kalbiniz hiçbir işe yaramıyor anca sizdeki gibi tik tak atıyor saat gibi işte
Allah evlatlarımızı sizin gibilerden muhafaza etsin

Haddini bil sen. Kimsin de annen normal değil dersin seni hic ilgilendirmiyor kimi dövüp dovmedigi ay sanki bunlar hic birine vurmadı etmedi burda bana kimse çok anormal bsymis gibi konuşmasın
Yaw biz manyak mıyız niye birilerini dövelim?
normal gördüğünüz şeye bak ya
Konu sahibini sizi ve ananızı verseler bana gönlünüze göre davranırım o ayrı

İyi akşamlar hanımlar çok kötü ve korkmuş durumdayım bugün kızımı bahçede oynatirken farketmedim çocuğun biri 15 yaşlarında falan adını sormuş yaşını sormuş kızım cevap vermemiş bayada durup bakmış başkası geldi hemen bana söyledi çocuk giderken gösterdi bende çocuğa seslendim bakarmisin diye yanına gidene kadar bişey demedim yanına gidince yakasını tuttum sinirden niye sordun diyorum öylesine diyor bir kaç kez vurdum sonra elimden kaçtı kızıma sordum nasıl baktı diye baya gözünü dikip bakmış kızıma anlattım bağırması gerektiğini ama unuttum diyor korkuyorum acaba tekrar dolanirmi evin etrafında içim içimi yiyor
Bana denk gelmiyo ki senin gibiler duvardan duvara çarpayım birikmis sinirimi bosaltayim. Sen kimsin elalemin cocugunu dovuyorsun. Insallah anasi babasi bulurda sizi dogurtani tersinden gorursunuz.

Back
X