- 4 Ekim 2012
- 16.713
- 33.074
- 798
Yalnız olmaması çok kötüHayır , değil. Ama zihniyet aynı tabi.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız olmaması çok kötüHayır , değil. Ama zihniyet aynı tabi.![]()
Ha bide toplu gezen bir grup var her konuda düşünceleri kendilere benzemedi diye lincleyen ifade özgürlüğünü bile yok sayan . Sizin bu değerli dunceleriniz le bırakalım bizMune yani kk çoğu yorum yapmaya korkar oldu bu grup yüzünden .napalim girmeyelim yorum yapmayalım mi ?
Hanımlar siteye an itibariyle girdim, raporlara dahi göz atamadan ve bu konuda neler oldu inceleyemeden etiketlemeleriniz üzerinden bir hakareti fark edip ilk işim bir banlama yapmak oldu.Mune kesinlikle savciliga şikayet edilmeli
Artık korkar olduk cidden yanlış düşüne biliriz farklida olabilir düşüncemiz ama bu şekilde hakaretler yoruyor ve soğutuyor . Hiçbirine cevap vermeye bile tenezzül etmedim . Dogruda benim yanlisda güzel bir şekilde denilse belki bende a evet doğru diyeceğim . Kırıcı ve hakaret dolu konular ve bu üyeler iki ucgun ceza alıp kinlenip aylarca pusuda bekleyip intikam alıyorlar buna da şahit olduk .artik kime kinleri varsa burdaki insanlardan çıkarıyorlar ve bu gruba dur demeli birileriHanımlar siteye an itibariyle girdim, raporlara dahi göz atamadan ve bu konuda neler oldu inceleyemeden etiketlemeleriniz üzerinden bir hakareti fark edip ilk işim bir banlama yapmak oldu.
Uzay-li, bu forum herkesin kurallar dahilinde yorum yapacağı bir platform, bir konu, durum, sorun olduğunda herkesin düşüncesi de, tavsiyesi de farklı olabilir, kimse kimseyi düşünceleri yüzünden aşağılayamaz, linç de edemez, kimsenin böyle bir hakkı yok haddi de olamaz.
Kimse ne konu açmaya ne yorum yazmaya çekinmesin, yönetimin kriteri forum kurallarıdır, forum üyelerin isteğine göre değil forum kurallarına göre şekillenir.
Eğer yorumlara müdahale edilen vb durumlar olursa lütfen rica ediyorum herkes yorumların altındaki Şikayet Et butonuna bassın, incelenir forum kuralları çerçevesinde değerlendirilir ve şikayet edilen yorum kurallara uygun değilse işlem yapılır.
Pamukannesi83, henüz bilmiyorum inceleriz.
Madamgazel, savcılığa şikayet edilmeli demişsiniz, sitedeki herkes yasal haklarını kullanmakta özgürdür, bizce de gerektiğinde üyeler suç duyurusunda bulunmalı, hakaret/küfür edilen kişinin direkt kendisinin savcılığa şikayet etmesi gerekiyor, yönetimin falancaya hakaret edildi diye şikayeti dikkate alınmaz çünkü.
Çocuk evin bahçesindeymiş. Anne nerdeymiş anlamadık o kısmı pek. Yarım yamalak cevap verip gitti.Konu sahibi üyelik iptali yapmış, 7.yaşında ki çocuğu parktayken kendisi neredeymiş??? Mış miş diye anlattığına göre yanında değildi.
Çocuk tacizinden bu kadar korkan bir anne o yaşta çocuğu parkta nasıl bırakmış.
Benim çocuğumu böyle biri dövecek öyle mi dünya kaç bucak gösterirdim o kadına!!!
Demin konu sahibinin profil ismini arattım olay kendi evinin bahçesinde olmus çocuk bahçeye gelip kızla konuşmuş vs vs. Kaldı ki böyle olsa dahi çocuğa şiddet uygulama hakkı yok maksimum araziye izinsiz girmekten (hakkı olmayan yere tecavüz suçu olarak geçiyor) polisi arayabilirdi ki ondan da bir şey çıkmazdı. Çocukları evin bahçesinde dahi tek bırakmamak gerekli bence.Konu sahibi üyelik iptali yapmış, 7.yaşında ki çocuğu parktayken kendisi neredeymiş??? Mış miş diye anlattığına göre yanında değildi.
Çocuk tacizinden bu kadar korkan bir anne o yaşta çocuğu parkta nasıl bırakmış.
Benim çocuğumu böyle biri dövecek öyle mi dünya kaç bucak gösterirdim o kadına!!!
Bahçeye girmemiş çocuk sanırım. Ben sordum girdi mi diye cevap vermedi.Demin konu sahibinin profil ismini arattım olay kendi evinin bahçesinde olmus çocuk bahçeye gelip kızla konuşmuş vs vs. Kaldı ki böyle olsa dahi çocuğa şiddet uygulama hakkı yok maksimum araziye izinsiz girmekten (hakkı olmayan yere tecavüz suçu olarak geçiyor) polisi arayabilirdi ki ondan da bir şey çıkmazdı. Çocukları evin bahçesinde dahi tek bırakmamak gerekli bence.
Yav biri aydınlatsın artık, kim bu grup? Kimse cevap vermiyor, çıldıriciiim.Artık korkar olduk cidden yanlış düşüne biliriz farklida olabilir düşüncemiz ama bu şekilde hakaretler yoruyor ve soğutuyor . Hiçbirine cevap vermeye bile tenezzül etmedim . Dogruda benim yanlisda güzel bir şekilde denilse belki bende a evet doğru diyeceğim . Kırıcı ve hakaret dolu konular ve bu üyeler iki ucgun ceza alıp kinlenip aylarca pusuda bekleyip intikam alıyorlar buna da şahit olduk .artik kime kinleri varsa burdaki insanlardan çıkarıyorlar ve bu gruba dur demeli birileri
Bazı detayları ısrarla söylemedi. Zaten linci yedi, detaylar işine gelmedi büyük ihtimalle.Bahçeye girmemiş çocuk sanırım. Ben sordum girdi mi diye cevap vermedi.
Bahçe bile olsa tek bırakmayın diyoruz ama kime diyoruz, o kadar çocuk boşuna kaybolmuyor.Demin konu sahibinin profil ismini arattım olay kendi evinin bahçesinde olmus çocuk bahçeye gelip kızla konuşmuş vs vs. Kaldı ki böyle olsa dahi çocuğa şiddet uygulama hakkı yok maksimum araziye izinsiz girmekten (hakkı olmayan yere tecavüz suçu olarak geçiyor) polisi arayabilirdi ki ondan da bir şey çıkmazdı. Çocukları evin bahçesinde dahi tek bırakmamak gerekli bence.
Fikir ayrılığı yaşadıkları herkesYav artık biri aydınlatsın artık, kim bu grup? Kimse cevap vermiyor, çıldıriciiim.
adini anmiyorlar iste voldemort gibi dusunYav biri aydınlatsın artık, kim bu grup? Kimse cevap vermiyor, çıldıriciiim.
Küfür etmek nedir ya ben acizim cahilim iki lafı bir araya getiremeyecek kadar gelişmemişim cami duvarına işeyesim var demek değilmiBöyle böyle teker teker öğretecez bunlara normal davranmayı, saygılı olmayı, küfür etmemeyi.
O giden çocuklar başında anneleri veya bir büyüğü durmadığı için gidiyor. Kapının önüne, bahçeye yalnız bırakıldıkları için gidiyor. Sonra bizler o haberleri görüp kahroluyoruz ciğerimiz yanıyor.Tanıdık olsa
Bende ondan korktuğum için o tepkiyi verdim neler görüp duyuyoruz o giden çocuklar öyle gidiyor
Bloody Mary gibi bir efsane mi yoksa?adini anmiyorlar iste voldemort gibi dusunkim oldugunu bilirsin sen diyor hepsi
![]()
Vurmak olmamış ama onun yerine polis cagirila bilirdi . Niyeti ney onlar daha iyi anlardı . Ben hoş karsilamiyorum 15 yaşında da çocuk olunmuyor ergen olunuyor hormonlar herşeyi yaptırabilir. Annenin kizinin yanında olmaması da suç . Ama o çocuk kıza tecavüz edip öldürse bunu kimse o anneye açıklayamaz malesef artık erkeklerde tecavüz yaşı o kadar düştü ki çocuk dedikleriniz bile grup ortaminda akranina birşeyler yapabiliyor . Hatta burda öyle bir konuda açılmıştı . Ben hiç kimseyi saf göremiyorum artık . Yani benim kızıma bakılsa yanımda yaşı umrumda olmaz polise sonra ailesine dava açarım çocuk mu yetisiyor sapik mi artık belli değil . Tanımadiginiz biri gelip çocuğunuzu taciz etse karşıda ki de çocuk diyecek misiniz ? Ben demem taciz boyutuna gelmiş de iş ister ki 10 yaşında olsun mezarını kazarim . Allah'tan öyle olmamış olada bilirdi tek taraflı düşünmek istemem ama bu durumlarda evladınız onceliginiz olsun
Yav biri aydınlatsın artık, kim bu grup? Kimse cevap vermiyor, çıldıriciiim.
Allah Allah nasıl oluyor bu grup olayı beni aydınlatır mısınızArtık korkar olduk cidden yanlış düşüne biliriz farklida olabilir düşüncemiz ama bu şekilde hakaretler yoruyor ve soğutuyor . Hiçbirine cevap vermeye bile tenezzül etmedim . Dogruda benim yanlisda güzel bir şekilde denilse belki bende a evet doğru diyeceğim . Kırıcı ve hakaret dolu konular ve bu üyeler iki ucgun ceza alıp kinlenip aylarca pusuda bekleyip intikam alıyorlar buna da şahit olduk .artik kime kinleri varsa burdaki insanlardan çıkarıyorlar ve bu gruba dur demeli birileri