• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUGÜNDEN İTİBAREN ZAYIFLIYORUZ

Hayvanseveer

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
10
3
16
29
Hanımlar yaz geldi kiloların gitmesi icin büyük sans doğdu diyete yeni baslayacak olanlar olarak whatsapp grubu kurup birbirimizi motive etmemiz gerekli yürüyüşlerimiz uyarilarimiz vs. acisindan iletisim halinde olmaliyiz burdan gelismeleri motive olacak sekilde belirtiriz. Benimle birlikte bu serüvene cikacak olanlar kendini belli etsin başaracağız...

Hanımlar yaz geldi kiloların gitmesi icin büyük sans doğdu diyete yeni baslayacak olanlar olarak whatsapp grubu kurup birbirimizi motive etmemiz gerekli yürüyüşlerimiz uyarilarimiz vs. acisindan iletisim halinde olmaliyiz burdan gelismeleri motive olacak sekilde belirtiriz. Benimle birlikte bu serüvene cikacak olanlar kendini belli etsin başaracağız...
Merhaba bende ayni seyi düşünüyorum programı ilk defa yukledim bugun ve ben whatsap ta olsun istiyorum acikcasi burayi pek anlmadim

Merhaba bende ayni seyi düşünüyorum programı ilk defa yukledim bugun ve ben whatsap ta olsun istiyorum acikcasi burayi pek anlmadim

3 5 kisilik gruplar olsak cok iyi olurdu cunku brn yuruyus yapmaya usenen biriyim farkli sehirde olunsada harekete gecilir yuruyus esnasinda bile iletisim kurarak hem motive edilir hemde dost edinilir sonucta bizleri anlayacak olanlar bu forum altinda toplanacak :)

Eşim kıskanç ve disiplinli numarami kimseye verdirmiyor o yuzden en fazla 1 arladasim olabilir cnm yoksa bende cokk isterim isin asli

Whatsap grubu kurmak yasak bildgm kadaryla kızlar ban yemeyin dikkat 😉
Dilediginz kilolara ukasirsnz insAllah zayiflama yarisi takimlari var onlara katılabilirsiniz istersenz 🤩

Dogrudur ancak kadin kadina olunacagi icin kiskanilacak bir durum olacagini düşünmüyorum muhtemelen ayri sehirlerdeyiz bulusma gibi bir durum ne yazik ki olamaz

Whatsap grubu kurmak yasak bildgm kadaryla kızlar ban yemeyin dikkat 😉
Dilediginz kilolara ukasirsnz insAllah zayiflama yarisi takimlari var onlara katılabilirsiniz istersenz 🤩

Aa bilmiyordum yasak oldugunu tesekkur ederim uyariniz icin eskiden hesabim varmis ama yeniyim o gruplari bulurum insallah :)

Back
X