- 17 Ağustos 2011
- 25.504
- 161.855
- 798
- Konu Sahibi Cansel3477
-
Bu ne densizlik ya???ama en şok edici sevgiliyiz daha bi gün onlarda kahvaltıdayım kahve içtik balkonda çıkıcam dedim nereye dedi kuaför randevum var dedim kaşların cıkmamıs daha dedi başka bi işim var dedim neyse en sonunda söyledim ağdaya gidicem diye ayy agdada çok acıtıyo ben bi kez aldım heryrim mosmor oldu X amcan (kp den bahsediyo ) alma agdayla canın acımasın bana her türlü uyar dedi de bende sonra hep tıraş bıçagıyla aldım bigün o işi yaparken zımpara gibi değil mi seyin acıımıyo mu diye sordum dedi
bide bigün bunlar yine iş üstündeyken eşim küçük tabi gece korkup odaya dalıyo babası da avradını bilmem ne yaptıgım diye küfrediyobunu anlatan kv. ve yine ekliyo sen ta yıllar öncesinden yedin küfrü diye
Her nasip vaktinin esiridirEltim boyum kısa diye sen çocuk doğurmazsın nerden çıkaracaksın demişti
Kadın haklıymış hamile bile kalamadım
Bizimki de takı da yanı başımızda. Altınları çalarsak mazallahHaha bütün kınamda ve düğünümde sadece gelin ve damadın çekildiği özel anlarda bile kayinvalidem de kadraja girmiş yandan yandanbunu düğün videosunu izleyince farkettik. Aa hiç farkında değilim dedi
.Eltim boyum kısa diye sen çocuk doğurmazsın nerden çıkaracaksın demişti
Kadın haklıymış hamile bile kalamadım
Doğru canım hayırlısı olsun inşallahHer nasip vaktinin esiridir
Evet değilde işte gelde cahil cühale eltim anlat onu.
Amaaan ben 176yım da noluyo? Bende de yok. Boyla alakalı değil o çocuk doğurma işi.
hahaha aslinda dusunmedim degilAy hadi bdv ye acta okuyalım fikir veririz belki catladim meraktan
Yuhhahaha aslinda dusunmedim degilbu olaya nasil fikir verebilirsiniz bilmem ama soyliyim muhabbet olsun kimsenin duygulariyla oynamaya hakkim yok benim kp varya benim kp telefonla cok ugrasan bi insandir. Kendisi 55 yasinda ama 20 yasinda erkek arkadaslari vardir. Surekli genc insanlar gibi giyinmeye calisir bakimini yapar kendine ozen gosterir. Yemek yapar evin isini yapar karisina yardim eder onu yormaz her is gelir elinden. Ben bunun surekli telefonla ugrasmasindan huylandim. Ben asla telefon karistiran bi insan degilim esimin telefon sifrelerini herseyini bilirim ama asla birbirimizin mesajlarini girip okumayiz bjseyden suphelenmedigimiz surece. Kp normalde telefonuna sifre koyar kimse giremez. Sansima o gun denk geldi sifreyi kaldirmis actim. Ben asla bisey yakalicagimi dusunmuyodum ama sadece merakimi gidermek icin hani bjsey yapmiyodur normal takiliyodur demek icin baktim. Bide ne goreyim erkeklerle mesajlasiyo terbiyesiz bi sekilde. Kizlar cok detaylara girmicem cunku buraya sigmaz cok acayip seyler gordum sok oldum. Kisaca benim kp genc erkeklerden hoslaniyomus. Iyice telefonu karistirdim goruntulu sohbetler terbiyesiz videolar izlemeler flan. Google gecmisinede baktim erkek erkege videolar izlemis. Isin garibi hem onlari izlemis hemde zina yapmak haram mi , gay videolari izlemek haram mi gibi seyler arastirmis. Benim kp namazjnda niyazinda bir adamdir boyle biseyi asla beklemiyodum benim elim ayagim titredi ben simdi kimle paylascam esime nasil soylicem neden ben gordum neden baktim diye kendi kendimi yedim. Sonra esime anlatmak zorunda kaldim. Ben bu insanla sık sık yuz yuze yan yana gelen biriyim uzak degiliz yakiniz ve kendimi ona bakarken cok garip hissediyorum ona karsi butun duygularm degisti igreniyorum gibi bisey. Anlattim iste daha cok sey var ama cok uzun olacak sorarsaniz kisa kisa anlatirim. Boyle biseyi derken bile utaniyorum
7kıza rağmen demişTesekkurlerKendisininde 7 kizi var ayrıca
Ay lütfen yazın tanımıyoruz etmiyoruz zaten çok merake ettimBen kp ile ilgili bisey ogrendim hayatimin sokunu yasadim ama onu burda demeye cok utaniyorum cekiniyorum o yuzden diyemem sakin merak etmeyindaha soylenecek bisey var mi diye dusunuyorum aklima gelince yazarim
yazdim tatlim okuyabilirsinnnAy lütfen yazın tanımıyoruz etmiyoruz zaten çok merake ettim
evet dicek tek soz bu. Kendime cok kizdim neden baktim neden boyle biseyi ben gordum diye ama is isten gecti artik. Bunu duyacak olan en son kisi benken ilk ben ogrendim ve esime anlattigimda bana karsi olan utancini size anlatamam onun adina cok uzuldum gercekte.
.hahaha aslinda dusunmedim degilbu olaya nasil fikir verebilirsiniz bilmem ama soyliyim muhabbet olsun kimsenin duygulariyla oynamaya hakkim yok benim kp varya benim kp telefonla cok ugrasan bi insandir. Kendisi 55 yasinda ama 20 yasinda erkek arkadaslari vardir. Surekli genc insanlar gibi giyinmeye calisir bakimini yapar kendine ozen gosterir. Yemek yapar evin isini yapar karisina yardim eder onu yormaz her is gelir elinden. Ben bunun surekli telefonla ugrasmasindan huylandim. Ben asla telefon karistiran bi insan degilim esimin telefon sifrelerini herseyini bilirim ama asla birbirimizin mesajlarini girip okumayiz bjseyden suphelenmedigimiz surece. Kp normalde telefonuna sifre koyar kimse giremez. Sansima o gun denk geldi sifreyi kaldirmis actim. Ben asla bisey yakalicagimi dusunmuyodum ama sadece merakimi gidermek icin hani bjsey yapmiyodur normal takiliyodur demek icin baktim. Bide ne goreyim erkeklerle mesajlasiyo terbiyesiz bi sekilde. Kizlar cok detaylara girmicem cunku buraya sigmaz cok acayip seyler gordum sok oldum. Kisaca benim kp genc erkeklerden hoslaniyomus. Iyice telefonu karistirdim goruntulu sohbetler terbiyesiz videolar izlemeler flan. Google gecmisinede baktim erkek erkege videolar izlemis. Isin garibi hem onlari izlemis hemde zina yapmak haram mi , gay videolari izlemek haram mi gibi seyler arastirmis. Benim kp namazjnda niyazinda bir adamdir boyle biseyi asla beklemiyodum benim elim ayagim titredi ben simdi kimle paylascam esime nasil soylicem neden ben gordum neden baktim diye kendi kendimi yedim. Sonra esime anlatmak zorunda kaldim. Ben bu insanla sık sık yuz yuze yan yana gelen biriyim uzak degiliz yakiniz ve kendimi ona bakarken cok garip hissediyorum ona karsi butun duygularm degisti igreniyorum gibi bisey. Anlattim iste daha cok sey var ama cok uzun olacak sorarsaniz kisa kisa anlatirim. Boyle biseyi derken bile utaniyorum
bende.
Allah iyi etsin diyorum
Aynen eşiniz açısından da çok kötü olmuştur tabi.evet dicek tek soz bu. Kendime cok kizdim neden baktim neden boyle biseyi ben gordum diye ama is isten gecti artik. Bunu duyacak olan en son kisi benken ilk ben ogrendim ve esime anlattigimda bana karsi olan utancini size anlatamam onun adina cok uzuldum gercekte.
hahaha aslinda dusunmedim degilbu olaya nasil fikir verebilirsiniz bilmem ama soyliyim muhabbet olsun kimsenin duygulariyla oynamaya hakkim yok benim kp varya benim kp telefonla cok ugrasan bi insandir. Kendisi 55 yasinda ama 20 yasinda erkek arkadaslari vardir. Surekli genc insanlar gibi giyinmeye calisir bakimini yapar kendine ozen gosterir. Yemek yapar evin isini yapar karisina yardim eder onu yormaz her is gelir elinden. Ben bunun surekli telefonla ugrasmasindan huylandim. Ben asla telefon karistiran bi insan degilim esimin telefon sifrelerini herseyini bilirim ama asla birbirimizin mesajlarini girip okumayiz bjseyden suphelenmedigimiz surece. Kp normalde telefonuna sifre koyar kimse giremez. Sansima o gun denk geldi sifreyi kaldirmis actim. Ben asla bisey yakalicagimi dusunmuyodum ama sadece merakimi gidermek icin hani bjsey yapmiyodur normal takiliyodur demek icin baktim. Bide ne goreyim erkeklerle mesajlasiyo terbiyesiz bi sekilde. Kizlar cok detaylara girmicem cunku buraya sigmaz cok acayip seyler gordum sok oldum. Kisaca benim kp genc erkeklerden hoslaniyomus. Iyice telefonu karistirdim goruntulu sohbetler terbiyesiz videolar izlemeler flan. Google gecmisinede baktim erkek erkege videolar izlemis. Isin garibi hem onlari izlemis hemde zina yapmak haram mi , gay videolari izlemek haram mi gibi seyler arastirmis. Benim kp namazjnda niyazinda bir adamdir boyle biseyi asla beklemiyodum benim elim ayagim titredi ben simdi kimle paylascam esime nasil soylicem neden ben gordum neden baktim diye kendi kendimi yedim. Sonra esime anlatmak zorunda kaldim. Ben bu insanla sık sık yuz yuze yan yana gelen biriyim uzak degiliz yakiniz ve kendimi ona bakarken cok garip hissediyorum ona karsi butun duygularm degisti igreniyorum gibi bisey. Anlattim iste daha cok sey var ama cok uzun olacak sorarsaniz kisa kisa anlatirim. Boyle biseyi derken bile utaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?