Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Bu ne densizlik ya???
Benim eski bir sevgilimin annesi kahvaltıda boşandığı kocası için (çocuğun babası) iktidarsizdi demişti.

Bizimki de takı da yanı başımızda. Altınları çalarsak mazallah

Ay hadi bdv ye acta okuyalım fikir veririz belki catladim meraktan
hahaha aslinda dusunmedim degil bu olaya nasil fikir verebilirsiniz bilmem ama soyliyim muhabbet olsun kimsenin duygulariyla oynamaya hakkim yok benim kp varya benim kp telefonla cok ugrasan bi insandir. Kendisi 55 yasinda ama 20 yasinda erkek arkadaslari vardir. Surekli genc insanlar gibi giyinmeye calisir bakimini yapar kendine ozen gosterir. Yemek yapar evin isini yapar karisina yardim eder onu yormaz her is gelir elinden. Ben bunun surekli telefonla ugrasmasindan huylandim. Ben asla telefon karistiran bi insan degilim esimin telefon sifrelerini herseyini bilirim ama asla birbirimizin mesajlarini girip okumayiz bjseyden suphelenmedigimiz surece. Kp normalde telefonuna sifre koyar kimse giremez. Sansima o gun denk geldi sifreyi kaldirmis actim. Ben asla bisey yakalicagimi dusunmuyodum ama sadece merakimi gidermek icin hani bjsey yapmiyodur normal takiliyodur demek icin baktim. Bide ne goreyim erkeklerle mesajlasiyo terbiyesiz bi sekilde. Kizlar cok detaylara girmicem cunku buraya sigmaz cok acayip seyler gordum sok oldum. Kisaca benim kp genc erkeklerden hoslaniyomus. Iyice telefonu karistirdim goruntulu sohbetler terbiyesiz videolar izlemeler flan. Google gecmisinede baktim erkek erkege videolar izlemis. Isin garibi hem onlari izlemis hemde zina yapmak haram mi , gay videolari izlemek haram mi gibi seyler arastirmis. Benim kp namazjnda niyazinda bir adamdir boyle biseyi asla beklemiyodum benim elim ayagim titredi ben simdi kimle paylascam esime nasil soylicem neden ben gordum neden baktim diye kendi kendimi yedim. Sonra esime anlatmak zorunda kaldim. Ben bu insanla sık sık yuz yuze yan yana gelen biriyim uzak degiliz yakiniz ve kendimi ona bakarken cok garip hissediyorum ona karsi butun duygularm degisti igreniyorum gibi bisey. Anlattim iste daha cok sey var ama cok uzun olacak sorarsaniz kisa kisa anlatirim. Boyle biseyi derken bile utaniyorum

Yuh

Ben kp ile ilgili bisey ogrendim hayatimin sokunu yasadim ama onu burda demeye cok utaniyorum cekiniyorum o yuzden diyemem sakin merak etmeyin daha soylenecek bisey var mi diye dusunuyorum aklima gelince yazarim
Ay lütfen yazın tanımıyoruz etmiyoruz zaten çok merake ettim

.
Allah iyi etsin diyorum

Benim kv de evlendik 1-1.5 ay olmuş apartmanda denk geldi. Pis pis gülerek bana adet oldun mu dedi bende yoo dedim başta olayı çakamadım salak gibi cevap verdim.

Sonra başka bir zaman kendi demiyorda güya ablası diyormuş çocuk yapsınlar sevelim diye. Bende çok istiyorsa sevmek kendi doğursun dedim tabi kv dumur

Nişan alışverişine çıkardı zorla 2 gömlek beğendim ikisinide al diye ısrar edince tamam dedim. Önden gidiyordu fiyatına baktı birini bıraktı mesela

Yine nişan alışverişinde eşime bulduğu kızları gösterdi denk geldikçe onları anlattı bana gülerek bir de.

Aynen eşiniz açısından da çok kötü olmuştur tabi.

Bademci yani ,ay ben şok
Eşiniz ne dedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…