Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Aynen eşiniz açısından da çok kötü olmuştur tabi.
cok kotu oldu gunlerde neler yasadigini bi ben bi Allah bilir. Bi kadinla konussaydi annemi aldatiyosun der cikar karsisina ama boyle biseyi ben ona nasil soylerim dedi nasil hesap sorarim dedi. Keske bi kadinla konussaydi cikardm karsisina ama sen erkeklerle nasil gorusursun diye utanmadan nasil karsisina gecerim dedi. Ve esim suanda hic bisey olmamis gibi babasiyla konusmaya calisiyo ama o gercegide biliyo. Bana karsi cok mahcup oldu benden cok utandi. Ama kizlar gordugum seyleri gorseydiniz varya hayatimin en buyuk sokunu yasadim

Keske ifadelerde "oha ben şok" diye bir ifade olsa
O nedir yav

Yani normal bir durum değil sonuçta. Allah ıslah etsin

Bademci yani ,ay ben şok
Eşiniz ne dedi ?
konusacam dedi gunlerce kendi kendini yedi ama konusamadi ben nasil boyle biseyi utanmadan soylerim dedi. keske kadinla konussaydi cikardim karsisina hesap sorardim . Annem boyle biseyi duysa kendini öldurur utancindan dedi. Bana karsi cok utandi cok mahcup oldu ve hala konusamadi konu oylece duruyo

Eşiniz ve kv açısından zor ,rabbim doğru yolu göstersin ,ne diyim dilim tutuldu ya .

Eşiniz ve kv açısından zor ,rabbim doğru yolu göstersin ,ne diyim dilim tutuldu ya .
kvnin haberi yok garibim. Esim cok kotu oldu bunlari duyunca ve gorunce. Nasil benim babam boyle bisey yapabilir nasil boyle bisey yapabilir diye kendini yedi. Benimde aklim almiyo bi insan 50sinden sonra nasil boyle bi degisime ugrar. Karisini cok seviyo onlada yatiyo ama erkeklerden hoslaniyo cok garip. Bu bi hastalik bence

Peki siz utanmadiniz mi babanın telefonunu karıştırdım derken. Bir de öyle bir bakıp da birakmamissiniz baya baya incelemissiniz video, arama ne varsa. Ayıp yani. Kayinpederin yaptığı iğrenç bir şey o ayrı da. Sizin yaptığınız da az değil. İnsanların özel telefonlarini karıştırmak nedir. Eş olsa hadi bir nebze. Herhalde kayinpederin yaptığı şey daha iğrenç olduğu için sizin yaptığınız saygisizlik eşiniz tarafından fark edilmemiş. Bence inşanlarin telini karistirmayi bırakın

sürekli mini etek giyen eltim bir gün kaynımla misafirliğe geldi.sofra kurdum.eşim kaynanam eşimin bayan kuzenide var.üzermde pantolon tayt ve kalçamı örten bir bluz,ev çizmesi falan var.sıradan yani.ama eşimin kuzeni yine çok güzelsin dedi.aradan yarım saat geçti hiç muhabbetle alakası olmayan bir zaman diliminde eltim dediki senin şu giydiğin taytı benim kocam hayatta giydirmez.dedim ben evde tayt giyiyorum.dışarda hep pantolon t-shirt.hem sende kocam giydirmez diyip duruyor hergün metrobüsler ile mini etekle işe gidip geliyorsun.sustu.kaynım sende beni amma abarttın dedi eltiye.allahtan kuzeni bana onun yanında canım bazı fizik vardır şalvarda giyse dikkat çeker.sende öyle güzelsin demişti.bizimki iyice bozuldu.biraz kilolu 150/80 kilo falan bana takıkdı galiba

Geçen gün benim sigortamın tavandan yattığını öğrendi Kv hemen Kp dönüp benimki kaçtan yatıyor
Niye benimki düşğk benimkinide yükseltin demeye başladı aile şirketinde çalışıyor gözüküyor ama en asgariden yatırıyorlatmış onun sigortasını kıskançlık yaa

Birgün eltim hamileyken Kb ona çay getidi hizmet etti diye bir içlendi ben hamileyken bir tencerenin ucundan tutup bana yardım edilmedi diye iç geçirip durdu demiyorki bak oğlumu ne güzel yetiştirmişim maşallah diye kendi oğlunun davranışını bile kıskanıyor allah neler var neler

onun telefonunu cok acmaya calistilar ama hep sifresi oldugu icin kimse acamiyodu karisida kizida ogluda onun biseyler karistirdigini dusunuyodu. Sana soyle soyliyim arkadasim. Bu adam kotu yola dusebilir surekli arabayla biyerlere gidiyo kimseyede bisey demiyo nereye gittigi soruldugunda bagiriyo cagiriyo bana karismayin ben cocuk degilim beni ozgur birakin diye. Karisi evde surekli agliyo beni aldatiyomu baska bi kadin var biliyorum diye. kendi kendine suphelenip duruyo.Esim cok kez telefonuna bakmaya calisti cunku kendisi hic bi sekilde aciklama yapmiyo. Ben baktim evet karistirdim esimede anlattim oda ablasina anlatti ve konu suanda onlarin elinde. Konuyu dagitmadan babalarina dogru yolu gostermeye calisiyolar. Onu takip ediyolar dogru yola donmesinj sagliyolar. Bu durumda ben kotu bisey yaptigimi dusunmuyorum ve senin dedigin gibi utanmiyorum. Tesekkurler yorumun icin

Geçen ramazan kv.lere iftara gittik yemeği yedik kaldırdık eşim sofradan kalktı siz oturun ben namazımı kılayım dedi.Babannesi neeey sen erkeksin oruç tuttuğun yetmiyo ne namazı ben kıyamam otur boşver oğlanlar oruç tutmasın namaz kılmasın gelinler kılıyo yeter o dedi.Meğer erkek çocuklarına asla oruç tutturmaz alıştırmazmış çalışıyorlar diye.Kv. bekarken eşimi sahura kaldırdığında ya da cuma namazına git diye kaldırdığında kavga edermiş erkek o işe gidiyo ne namazı orucu diye.Bana çok ters düşünceleri var ne zaman bir araya gelsek münakaşa ediyoruz lv.min çelik gibi sinirleri var herhalde nasıl tahammül ediyor ona bilmem

Tv de bu durumdakiler için bir psikolog bu tarz insanlar küçükken birşeylere maruz kalmış ,hayatı boyunca bu olayı ve eğilimi baskılamış olabilir demişti ,belki böyle birşey de yaşamış olabilir ,kimse için büyük konuşmamak lazım ama bence eşiniz ilk önce bir psikologla görüşüp babası ile nasıl bir konuşma yapması gerektiği yönde bilgi alsın ,sonra babası ile konuşsun .

Son düzenleme:
Onlar da öz çocukları ve eşi. Yine bir nebze anlaşılır. Utansaniz zaten on dakika tel incelemezdiniz. Benimki de soru işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…