- 25 Ağustos 2019
- 354
- 391
- 33
- Konu Sahibi Cansel3477
-
haklisin ne diyim hata benim ozur dilerimAy catladim resmenarkadaşım madem söylemicen niye bişey öğrendim ama asla söylmem diye duygularımızla oynuyorsun sen demesen biz nerden bilcektik
haklisin ne diyim hata benim ozur dilerimaslinda bununla ilgili bi konu acabilirim cunku ciddi bisey yani kotu bir durum kp icin
Ayy yuh yuh..Çocuk istemiyoruz ve kvnin o küçük beyni bunu almıyor tabii ki, birgün bize geldiğinde eşimin cekmecesini karıştırıken yakalamıştım, sonra yakalanınca korktu tabii.başta anlamadık sonra bir baktık ki prezervatifierin içine baya kücük makas sokmus, izi vardı farketmesek kazaya kurban gidecektim.
E diyemediniz mi ,ben de görümcem olacağını öğrenince üzülmüştümGorumcem eşime bebeğin cinsiyetini sormuştu, kiz olduğunu öğrenince morali bozulmuş. Sonra beni arıyor cinsiyetini soruyor (bildiği halde), bende kız diyorum, o da ay çok üzüldüm yaa diyo. Yaa Sabirrr
E diyemediniz mi ,ben de görümcem olacağını öğrenince üzülmüştüm
Patavatsız şey kendi de kız ,neyse bebişiniz hayırlı olsun , sağlıkla gelsin dünyayaBu iyiymiş yaaahic umursamadım açıkçası ☺
Ahlaksız yaaa.ay haddsiz yaa.deli oldum .Çocuk istemiyoruz ve kvnin o küçük beyni bunu almıyor tabii ki, birgün bize geldiğinde eşimin cekmecesini karıştırıken yakalamıştım, sonra yakalanınca korktu tabii.başta anlamadık sonra bir baktık ki prezervatifierin içine baya kücük makas sokmus, izi vardı farketmesek kazaya kurban gidecektim.
Kim bunu diyen ?eşim şehir dışında sınıf okulunda nişanlı bile değiliz ama ailece görüşüyorduk. yine onlarda oldugumuz bir akşam benden çay istedi
ben de birden ayaga kalkınca başım döndü ortamda annem var babam var eşim aylardır yok okulda kadın bana demez mi miden de bulanıyo mu kız hamile misin
TesekkurlerPatavatsız şey kendi de kız ,neyse bebişiniz hayırlı olsun , sağlıkla gelsin dünyaya
Neden değil dediniz.siz ne dusunuyorsunuzBeni istemeye geldiklerinde tam hayırlı olsun dendikten sonra elti öbür odaya gidip ağladıertesi günde beni arayıp özür diledi, duygulandım sadece dedi ama değil
Oha yedi çocuk mu yapmışTesekkurlerKendisininde 7 kizi var ayrıca
1 tanede erkek var 8 ☺Oha yedi çocuk mu yapmış
hangi birin anlatsam. ben de görümce yok erkek kardeş var. bi gün şey demiştim X eğer sen kız olsaydın yani görümce olsaydın saçını başını yolardım ama az kaldı şimdi de yolcam gibi bi süre uzak durmuştu..
bunlar öyle ki ana oğul herşeyi zehir ettiler bize..
nikahımıza gelmediler düğüne misafir gibi gelip gittiler
doğum yaptım gelmediler 6 ay sonra gelip gördüler.
benden çay isterdi kv bardağını alıp giderken vitrene yansımasını gördüm ki arkamdan surat buruşturuyormuş
ama en şok edici sevgiliyiz daha bi gün onlarda kahvaltıdayım kahve içtik balkonda çıkıcam dedim nereye dedi kuaför randevum var dedim kaşların cıkmamıs daha dedi başka bi işim var dedim neyse en sonunda söyledim ağdaya gidicem diye ayy agdada çok acıtıyo ben bi kez aldım heryrim mosmor oldu X amcan (kp den bahsediyo ) alma agdayla canın acımasın bana her türlü uyar dedi de bende sonra hep tıraş bıçagıyla aldım bigün o işi yaparken zımpara gibi değil mi seyin acıımıyo mu diye sordum dedi
bide bigün bunlar yine iş üstündeyken eşim küçük tabi gece korkup odaya dalıyo babası da avradını bilmem ne yaptıgım diye küfrediyobunu anlatan kv. ve yine ekliyo sen ta yıllar öncesinden yedin küfrü diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?