Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

hangi birin anlatsam. ben de görümce yok erkek kardeş var. bi gün şey demiştim X eğer sen kız olsaydın yani görümce olsaydın saçını başını yolardım ama az kaldı şimdi de yolcam gibi bi süre uzak durmuştu..
bunlar öyle ki ana oğul herşeyi zehir ettiler bize..
nikahımıza gelmediler düğüne misafir gibi gelip gittiler
doğum yaptım gelmediler 6 ay sonra gelip gördüler.

benden çay isterdi kv bardağını alıp giderken vitrene yansımasını gördüm ki arkamdan surat buruşturuyormuş

ama en şok edici sevgiliyiz daha bi gün onlarda kahvaltıdayım kahve içtik balkonda çıkıcam dedim nereye dedi kuaför randevum var dedim kaşların cıkmamıs daha dedi başka bi işim var dedim neyse en sonunda söyledim ağdaya gidicem diye ayy agdada çok acıtıyo ben bi kez aldım heryrim mosmor oldu X amcan (kp den bahsediyo ) alma agdayla canın acımasın bana her türlü uyar dedi de bende sonra hep tıraş bıçagıyla aldım bigün o işi yaparken zımpara gibi değil mi seyin acıımıyo mu diye sordum dedi

bide bigün bunlar yine iş üstündeyken eşim küçük tabi gece korkup odaya dalıyo babası da avradını bilmem ne yaptıgım diye küfrediyo bunu anlatan kv. ve yine ekliyo sen ta yıllar öncesinden yedin küfrü diye

eşim şehir dışında sınıf okulunda nişanlı bile değiliz ama ailece görüşüyorduk. yine onlarda oldugumuz bir akşam benden çay istedi
ben de birden ayaga kalkınca başım döndü ortamda annem var babam var eşim aylardır yok okulda kadın bana demez mi miden de bulanıyo mu kız hamile misin

Gorumcem eşime bebeğin cinsiyetini sormuştu, kiz olduğunu öğrenince morali bozulmuş. Sonra beni arıyor cinsiyetini soruyor (bildiği halde), bende kız diyorum, o da ay çok üzüldüm yaa diyo. Yaa Sabirrr

Eşimle şehir dışında yaşıyoruz, memlekete gittik kayinvalidemlerde kahvaltı yapacağız, görümcem kahvaltınin sonjna dogru uyandı, masaya geldi ama bizi görünce ne hoşgeldiniz dedi ne de nasılsınız sanki yokmusuz gibi davrandi

Benim kayınvalidem cok iyiniyetli ama heyecanlanınca saflasan birisidir. Kınam yakılırken sarkıda "kaynanası alınını hazırlasın ..." kısmı geldi durdu herkes kv. bekliyor. Kayınvalidem de karsimizda gülümseyerek bize bakiyo hayal aleminde sanki hic oralı degil:)
Hepimiz hazırlıksız heralde diyip kınamı yakıp bitirdik faslı. tam kalktik oynamaya devam kostur kostur ayy ceyregi unuttum diyip yakama asıldı takmaya calisiyor. nasil eli ayagina dolandı garibimin:)

Görümcem nişanlıyken benim whatsapp profil fotografimi bana yollayıp surdaki çicekler solmuş sence bir manası var mı diye sormuştu:) artik kimle konusuyordu bilmiyorum basta gozumu biraz korkuttu ama kendisini severim hic sorun yasamadik.
kp de bizim evin anahtarı varmis. biz el öpmeye 3 gunlugune gittigimizde eve girmis kapı pencere kontrol etmeye. eve bir geldik koridorun isigi acik, buz dolabi kapagi acık kalmis her sey bozulmus. sagolsun guzel kontrol etmis iyi ki cikarken kapiyi kapatmis. Kendisiyle de mesafeli dursam da faydasini gordum zararini gormedim. umarim baska uç seyler yasamam. her zaman niyet önemli:)

Ay catladim resmen arkadaşım madem söylemicen niye bişey öğrendim ama asla söylmem diye duygularımızla oynuyorsun sen demesen biz nerden bilcektik
haklisin ne diyim hata benim ozur dilerim aslinda bununla ilgili bi konu acabilirim cunku ciddi bisey yani kotu bir durum kp icin

Ayy yuh yuh..

Ahlaksız yaaa.ay haddsiz yaa.deli oldum .

Kim bunu diyen ?

İğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…