Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Kp derin kendi tercihi bu durum , 50 kusur yaşında adam , ama inanin telefon karistirmak ne olursa olsun çok ayıp, kaldi ki siz onun evladi degilsiniz gelinisiniz , karsinizda düştüğü durum var , esinizin ve ailesinin bu sebeple belki mahcubiyetleri var ki konusamamis bile esiniz babası ile , kisinin ozeline girmek bu ki siz bile diyorsunuz ki esimle ben telefonlarimizi mesajlarimizi karistirmayiz diye .

Bu durum yukarıda saydığıniz hic bir nedeni hakli çıkarmaz , kv deniz gelse sizin telefonunuzu karıştırsa oğlumu aldatıyor, devamli telefonda konuşuyor mesajlasiyor gibi kendince yaptığını hakli cikarir bir bahane ile sizce doğru mu olur bu durum.

Bi sekilde bu insana dogru yolu gosterecekler eger bunlardan kimsenin haberi olmasaydi basina is alacakti. Simdi ogluyla kizi onu sessiz sedasiz duzeltmeye calisiyolar

Bi sekilde bu insana dogru yolu gosterecekler eger bunlardan kimsenin haberi olmasaydi basina is alacakti. Simdi ogluyla kizi onu sessiz sedasiz duzeltmeye calisiyolar
Çok merak ettim. Sessiz sedasız ne yapıyorlar da düzeltmeye çalışıyorlar. Gerçekten merakımdan soruyorum.

cok tatlisin evet 10 dakika tel inceledim hic utanmadim Allah sana ve kimseye boyle bisey yapmayi yasatmasin insallah
İnşallah. Benim 9 yaşındaki kızım bazen dedesinin telinde oyun oynar sonra oyunu bitince çocuk aklı işte (!) teli karıştırmaya başlar fark ettiğim an elinden alırım. Yaptığının doğru olmadığını insanların özel eşyalarını karıştırmanin yanlış olduğunu anlatırım. Benim babam da bilgisayarına çok bakar baya çok hem de ama karıştırmak aklımın ucundan geçmedi.

evet kimse biseyden suphelendiginde takip etmesin hersey gulluk gulistanlik olsun dimi. Siz oyle yaparsiniz

evet kimse biseyden suphelendiginde takip etmesin hersey gulluk gulistanlik olsun dimi. Siz oyle yaparsiniz

Ya şüphelendiğiniz konuda haksizsaniz ve çok baskaca şeylere sebebiyet verecekseniz şüphe !niz sonucunda oluşan durumdan o zaman nasıl bir yol izlersiniz? Mesela esiniz bu durumu gurur meselesi yapıp babasinin karsisina çıksa ve çok büyük tartismalar ve Allah korusun daha başkaca şeyler yaşansa kendinizi nasıl aklardınız? Ama şey ben sadece her şey güllük gülistanlık giderken içimdeki şüpheye yenik düşerek karistirmistim telefonu der misiniz?

Çok merak ettim. Sessiz sedasız ne yapıyorlar da düzeltmeye çalışıyorlar. Gerçekten merakımdan soruyorum.
takip ediyolar sosyal medya tuhaf seyler paylastiginda uyariyolar,konuyu acmadan o konuyla ilgili seyler anlatiyolar ne kadar yanlis bulduklarini bizim ailemize hic yakismadigini, dinimizde yeri olmadigini anlatiyolar, annesine baglanmasi icin ikisinin arasini hos yapmaya calisiyolar gibi gibi. Yeterli oldu mu?

neden aklinin ucundan gecmedi peki? ben neden bir kere olsun kendi esimin telefonunu elime almadim?

En şok edici yasadigim olay biz esimle henuz sevgili ya da nişanliydik emin degilim, kayinvalidem bahcede butun komşularinin icinde hic beklemesinler hemen cocuk yapsinlar demişti. Bende cevaben zamani gelince ona biz karar veririz demiştim sonrada o şok oldu

Bir de nikah resimlerimize baktigimda ne goreyim kocam henim degil anasinin elini tutmuş

bu olay bikac ay once yasandi. Soylediginiz hic bisey olmadi merak etmeyin. Esim bana ilk keske bakmasaydin dedi. Sonra babasinin durumunu gorunce iyiki bunu farkettin belkide simdi bunun onune gecebilirsek kotu seyler olmicak dedi. Bilincli bi sekilde babasina dogru yolu gostermeye calisiyo. Siz neden telefona bakmama bu kadar takildiniz ki ?

Başkasınız özel i bu özel alanı , zaten emin olun önüne geçebilme zamanını coktan kacirmissinizdir , yapacaginiz durum nacizane fikrim tabi , destek almasını sağlamak olur , karadenizlisiniz galiba bu durum zaten kolay hazmedilmez ama bir karadenizli olarak daha da ileriye gidebilir Allah korusun , umarım her şey iyiye gider esinizin ailesi açısından.

Kusura bakmayın ama gayet ayıp birşey yapmışsınız. Tel karıştırmak size düşmezdi bu noktada. Ki cidden utanmalısınız hiç hoş bir davranış değil . Eşinizin babanızın telini kurcaladigini dusunun şık bir davranis mi asla sizinkide değil işte . Kaldıki çok çirkin bir konu ile karşılaşmışsınız herkesede yaymışsınız e ne oldu daha mi iyi oldu hayır. Sizin dilinize düştü adam ailesinin gözünden düştü . Adam kalkıp çocuklarının bunu öğrendiğini duyunca intihar etse , evi terketse çok daha iyi mi olacak . Size düşmezdi tel kurcalamak. Bence bu olay size ders olsun kimsenin özeline dalmayın bu şekilde

olayin dahada ileriye gitmemesi icin ugrasiyoruz. Baskasinin ozeli dediginiz kisi kotu bi yolda ilerliyo. Bunu ailesi cok ogrenmeye calisti nedense ben elime aldigimda ekran kilidi yoktu. Keske olsaydi diyorum evet keske bakmasaydim. Ama siz olayin tam icinde olmadiginiz icin,o insanla yasamadiginiz icin, hareketlerini tavirlarini konusmasini kimlerle gorustugunu eve kimleri getirdigini gormediginiz icin tabiki benim telefonu karistirmama takilirsiniz. Cok normal. Tesekkur ederim fikrin icin

kimseye yaymadim tatlim esimle paylastim ve ben bunu paylastigim sirada ablasi esimi ariyo babam sosyal medyada bu tarz fotograflari begeniyo bu adam neden boyle seyler yapiyo diye esimle konusuyo. Esimde oyle demesinin uzerine olayi anlatiyo. Tamam bidaha insanlarin ozeline dalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…