- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
- Konu Sahibi Cansel3477
-
Siz yine de demeyin,onun yaptığı terbiyesizliği yapmayın.Sağlık şakaya gelmez.Bnm kayınpederim de çok konuşur boş konuşur :)) ama severim yinede kendisini aslında kafa adamdır ama boş konuşması çoktur.
Bir gün yeni nişanlıyım. Bize misafirliğe gelmişti eşim ve ailesi. Oturuyoruz konuşuyoruz fln. Kayınpederim anneme kaldırdı dedi ki salıncak çok zayıf ya ama acaba hastalıklı mı annem anlamadı nası yani fln diyo kayınvalidem ortamı toparladı öyle geçti gitti. Eşimle konuşuyoruz onlar gittikten sonra telefonla, meğer ki hastalıklı mı kanser mi de zayıf bu kadar diye soruyormuş. Anneme deyince şok olmuştu. Adam bana habire ye ye niye yemiyorsun ye. 2 sene nişanlı kaldım,8 senelik evliyim 1 çocuğum var doğum yaptım gayette kilo aldım ama hala sofraya oturunca her şeyi önüme koyar ondan ye bundan ye diye. Bana özel servis hazırlar öyle de ilginç biri yani. Zayıfım diye adam kafasında kalmış öyle. Bana öyle dedi ama kızı 2 sene oldu evleneli hastanelerde çıkamaz oldu. Her gün hastanede. Bi denk gelsem kayınpederine bende dicem yanlarında hastalıklı kızı size mi verdiler diye :))
Eşyalar daha alınmamış sanirim yani benimkinin benzerini alması beni rahatsiz etmez hani kimisi üzülür ağlar eder ya ama hala anlam veremiyorum baskasinin aynısı eşya almak nedir düşünsenize sanki evin eşyalarını başkası secip döşemiş gibieltimle aynı zamanda evlencez ikimizin de evi şuan tadilatta evleri boyatcaz pimapen vs her şey değişcek ben ne seçersem gidip kendininkini de o modele çeviriyo hahaha evimiz dıştan birebir aynı şuan bakalım
Dalga geçer çocuk kandırır gibi kadıncağızın kendi bileziğini takmışlar yaUzuldum ya annenize bisey tamlaması bir yana insan kendini kullanılmış hisseder
Sende ÖZÇEKİM YAPSAYDINKızlar hem biraz gülelim, hem de herkesin bir derdi olduğunuu hatırlayalım istedim.Bugüne kadar çok sevilmeyen akrabalarınızın yaptığı en şok edici şey neydi.Artık bu kadar da olmaz dediğiniz şeyler.Duyduğunuz şeyleri de yazabilirsiniz,maksat okuyup herkesin birbirinden farklı huyları olduğunu hatırlayalım.
Örneğin kayınvalidemlerde akraba evliliği vardır hep tek dışardan gelin benim(eltim dahil eşimin kuzenidir,o yüzden beni gelin olarak pek kabullenebildiklerini hala düşünmüyorum.)Bir keresinde evde bütün teyzeler dayılar toplanmıştı.Fotoğraflarını çekmem için kamerayı bana verdiler ve ben hariç herkes o fotoğrafın içindeydi hahahahaha.İlk başta sinirim bozuldu ama sonra çok komik gelmişti bu yaşadığım olay.
evet eşyalarımız daha alınmadı zaten alsın aynısını ben böyle şeylere takılan biri değilimdir ama benim yanımda başka model seçiyo.ertesi gün benden gizli gidip benimkinin aynısıyla değiştiriyo o yüzden saçma geliyo.dese ki aa çok beğendim benimki de aynı olsun gayet iyi niyetli olur.böyle gizli kapaklı yapması çok saçmaEşyalar daha alınmamış sanirim yani benimkinin benzerini alması beni rahatsiz etmez hani kimisi üzülür ağlar eder ya ama hala anlam veremiyorum baskasinin aynısı eşya almak nedir düşünsenize sanki evin eşyalarını başkası secip döşemiş gibi
o an dumur oldum valla hiç aklıma gelmedi hahaahhaSende ÖZÇEKİM YAPSAYDIN ☺en önde seeenn
Onunkide tam komediymus çocuklar oluncada bi takım giydirirse sasirmaevet eşyalarımız daha alınmadı zaten alsın aynısını ben böyle şeylere takılan biri değilimdir ama benim yanımda başka model seçiyo.ertesi gün benden gizli gidip benimkinin aynısıyla değiştiriyo o yüzden saçma geliyo.dese ki aa çok beğendim benimki de aynı olsun gayet iyi niyetli olur.böyle gizli kapaklı yapması çok saçma
Ben hepsinin ruh hastası oluğunu düşünüyorumOkumuştum o konuyu kıskançlığa sınır açmış elti hanım
Ben bide aynı şekilde ev doseyenlere hayret ediyorum ayni eşyayı falsn almaları senin hic zevkin yok mu yıllarca sırf kıskançlığından baskasinin zevkine gore döşenmiş evde yasayacaksim6
Benim de kuzenimin eşi, eltisinin düğününde gelinlik giymiş saçlarını maşalattırıp kafasına tüller taktırmıştı (duvak gibi)Böylesini emin olun görmedinizkonuya bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız kadın resmen gelinlik giyip taç taktı
Aynı durum benim başıma geldi bende öz çekim yaptım hepsi şaşkıno an dumur oldum valla hiç aklıma gelmedi hahaahha
Hahahhaha benim kayınvalide de teklif etmişti bunu. Aynı oda değil tabiki ama bizde sizinle beraber otele tatile mi gelsek demişti. Var böyle insanlar ne yazık kiOhaaaokudugum hicbir konuya bu kadar sok olmadim balayina hep beraber gitmek nedir
Hahahhaha benim kayınvalide de teklif etmişti bunu. Aynı oda değil tabiki ama bizde sizinle beraber otele tatile mi gelsek demişti. Var böyle insanlar ne yazık ki
Değil maalesef, sohbet konusu bu.
Siz taşıyamazsınız, moderatör görünce taşır ama buraya yanlış konu açanlara 1 ay ban demişlerdi en son. Yeni üye olduğunuz için umarım acırlar.
Bencede normal bi tatil gibi aslında çok bi önemi yok ama kayınvalidemle tatilde yapmak istemem yani. Balayı tatiline gitmesem evlenip evime girsem ona da gelsin o zaman saçmalık.Ay burada bir konu vardı kadının eşi balayına yakın bir kız arkadaşını çağırmış. Normal bir tatil gibi gördükleri için oluyor sanırım bu saçmalıklar.
Ay eminim asiri sinir olmustur ama cocuksunuz diye bir sey diyememistir hahaha gittiniz mi bari o gece onlarlaBencede normal bi tatil gibi aslında çok bi önemi yok ama kayınvalidemle tatilde yapmak istemem yani. Balayı tatiline gitmesem evlenip evime girsem ona da gelsin o zaman saçmalık.
Ay bu arada benim amcam ben küçükken evlendi,düğünden çıkıp bize geldiler aynı binadaydı zaten evleri sonra oraya geçecekler işte. Ben bi ağla bi ağla bende onlarla gitcem eve diye. Küçüğüm bişeyde diyemiyorlarkendimi yerlere atıyorum ama bende onlarda kalmak istiyorum diye. Yengem boğsa beni orda haklı bence
Yok gitmedim tabiki artık nasıl kandırdılar bilmiyorumAy eminim asiri sinir olmustur ama cocuksunuz diye bir sey diyememistir hahaha gittiniz mi bari o gece onlarla
Daha bu ay böyle konu okuduk KK'da. Kadın esiyle yurtdışından iş bulmuş. Kendi evlerini kiraya verecekken KV 'biz oturalım bunda,bizim evi kiraya veririz' demişler, uluslararası para gondermek masraflı olduğu için biriktirip gelince vereceklermis kira bedelinibir hikaye daha anlatayım.arkadaşımın yabancı uyruklu bir tanıdığı türkiyede çalışıyordu.kadın her ay aldığı maaşı memleketine kayınvalidesine gönderiyor çünkü orda ev yapılıyormuş.kadın 4 sene boyunca çalıştı her ay maaşını yolladı sonra bir öğrendiki kayınvalidesi onun paralarıyla meğer küçük oğlunu evlendirmiş.o kadar üzülmüştüm ki bu olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?