Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Siz yine de demeyin,onun yaptığı terbiyesizliği yapmayın.Sağlık şakaya gelmez.

Benim eltimde daha nisanliyken 5 dk ayakustu muhabbetimiz olmustu o muhabbete dayanarak gorumcelerim cahil falan demisim iftiralari atmisti.sonuc tabiki camur at izi kalsin oldu.allah uzak eylesin böyle eltileri.cok sukur bosandilarda kurtuldum

eltimle aynı zamanda evlencez ikimizin de evi şuan tadilatta evleri boyatcaz pimapen vs her şey değişcek ben ne seçersem gidip kendininkini de o modele çeviriyo hahaha evimiz dıştan birebir aynı şuan bakalım
Eşyalar daha alınmamış sanirim yani benimkinin benzerini alması beni rahatsiz etmez hani kimisi üzülür ağlar eder ya ama hala anlam veremiyorum baskasinin aynısı eşya almak nedir düşünsenize sanki evin eşyalarını başkası secip döşemiş gibi

Uzuldum ya annenize bisey tamlaması bir yana insan kendini kullanılmış hisseder
Dalga geçer çocuk kandırır gibi kadıncağızın kendi bileziğini takmışlar ya annemin de beklentisi yokmuş zaten bana şunu alın bunu alın diye eşyaları vs hep babamla ikisi birikimlerinden ailelere yük olmamışlar

kvyi dünyanın en tatlı en sevimli ve düşünceli kvsi sanıp şoka uğramıştım nasil bir kv bukadar mükemmel düşünceli olabilir diye meğersem kadın yüze gülen arkadan gömen tam bir ruh hastasıymışta salaklıktan anlayamamışım zaten iyi kv mı olur

Sende ÖZÇEKİM YAPSAYDIN en önde seeenn

evet eşyalarımız daha alınmadı zaten alsın aynısını ben böyle şeylere takılan biri değilimdir ama benim yanımda başka model seçiyo.ertesi gün benden gizli gidip benimkinin aynısıyla değiştiriyo o yüzden saçma geliyo.dese ki aa çok beğendim benimki de aynı olsun gayet iyi niyetli olur.böyle gizli kapaklı yapması çok saçma

Onunkide tam komediymus çocuklar oluncada bi takım giydirirse sasirma

Ben hepsinin ruh hastası oluğunu düşünüyorum

Böylesini emin olun görmediniz konuya bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız kadın resmen gelinlik giyip taç taktı
Benim de kuzenimin eşi, eltisinin düğününde gelinlik giymiş saçlarını maşalattırıp kafasına tüller taktırmıştı (duvak gibi) Akrabalar olarak baya dalga geçmiştik arkasından

Ohaaa okudugum hicbir konuya bu kadar sok olmadim balayina hep beraber gitmek nedir
Hahahhaha benim kayınvalide de teklif etmişti bunu. Aynı oda değil tabiki ama bizde sizinle beraber otele tatile mi gelsek demişti. Var böyle insanlar ne yazık ki

Hahahhaha benim kayınvalide de teklif etmişti bunu. Aynı oda değil tabiki ama bizde sizinle beraber otele tatile mi gelsek demişti. Var böyle insanlar ne yazık ki

Ay burada bir konu vardı kadının eşi balayına yakın bir kız arkadaşını çağırmış. Normal bir tatil gibi gördükleri için oluyor sanırım bu saçmalıklar.

Değil maalesef, sohbet konusu bu.
Siz taşıyamazsınız, moderatör görünce taşır ama buraya yanlış konu açanlara 1 ay ban demişlerdi en son. Yeni üye olduğunuz için umarım acırlar.

Ne kadar negatif bı enerjiniz var

Ay burada bir konu vardı kadının eşi balayına yakın bir kız arkadaşını çağırmış. Normal bir tatil gibi gördükleri için oluyor sanırım bu saçmalıklar.
Bencede normal bi tatil gibi aslında çok bi önemi yok ama kayınvalidemle tatilde yapmak istemem yani. Balayı tatiline gitmesem evlenip evime girsem ona da gelsin o zaman saçmalık.
Ay bu arada benim amcam ben küçükken evlendi,düğünden çıkıp bize geldiler aynı binadaydı zaten evleri sonra oraya geçecekler işte. Ben bi ağla bi ağla bende onlarla gitcem eve diye. Küçüğüm bişeyde diyemiyorlar kendimi yerlere atıyorum ama bende onlarda kalmak istiyorum diye. Yengem boğsa beni orda haklı bence

Ay eminim asiri sinir olmustur ama cocuksunuz diye bir sey diyememistir hahaha gittiniz mi bari o gece onlarla

Daha bu ay böyle konu okuduk KK'da. Kadın esiyle yurtdışından iş bulmuş. Kendi evlerini kiraya verecekken KV 'biz oturalım bunda,bizim evi kiraya veririz' demişler, uluslararası para gondermek masraflı olduğu için biriktirip gelince vereceklermis kira bedelini
Sonuç? Bir kirayı vermedikleri gibi 'biz torun istiyoruz. Torun yoksa para da yok. İhtiyacınız yok zaten' demişler

Konuyla ilgili olarak şükür verecek örneğim yok, bekarım. Ama şeyi diyebilirim, dedem askere gitmeden önce evlendirmek için ananemi almışlar. Ananem de gelişme cagindaymis,daha 16.
Dedem evlendigi gibi kısa zaman sonra askere gitmiş. O zaman askerlik iki yıl.
Askerlik bitmis, gelmiş. Tabii evde bayram havasi ,herkes tebrige gelmiş - kalabalık . Ananem de kucağında bebeğiyle oturuyor mahcup mahcup . Bir zaman geçmiş dedem babasına demiş ki ; baba benim bir emanetim vardı. O nerede?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…