''Bugüne Kadar En Verim aldığım Yöntem Bu Oldu'' Paylaşımları

dejavu273

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
99
19
288
Merhaba Arkadaşlar

Biliyoruz ki , kilo verme yöntemleri herkeste aynı etkiyi göstermiyor. Yaşa, cinsiyete , boy ve kiloya hatta genetik etkenlere göre değişkenlik gösteriyor. Bu sayfada herkese fikir olması açısından uygulayıp en iyi sonucu aldığımız diyet ya da uyguladığımız yöntemleri(detoks programı,kısa listeler,şok ya da her türlü diyet..) paylaşalım.

Ancak herkes özellikle kilosunu ve boyunu ve yaşını(isterse)belirtsin ki okuyan arkadaşlarımızda bir fikir oluşması açısından daha verimli olsun.

Katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma Teşekkürler.. Sevgiler.

merhabalar.. ben 20 yasında 170 boyunda 56 kıloyum.
64 kılodan 56 kıloya dustum4 ay gıbı bır surecte. bu zamanda bellı bır dıyete baglı kalmadım. yedıklerım ve yemedıklerım ve asla yıyemıyceklerım vardı. yedıklerım sebze proteın meyve. yemedıklerım ekmek. asla yemıyceklerım serbetlı tatlılar, pirinç pilavı ve abur cubur. tabıkı fast food..
kendımı tuttum azmettım ve basardım. herkesın de basarıcagına ınanıyorum. ve bu benım başarı öyküm :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/basardim-fotografli.787945/

Tebrik ederim canım.. Çok güzel kilo vermişsin umarım korursun :) Resimlerin de çok hoş görünüyor. Karın bölgesi düz olmuş :)) Paylaşımın için teşekkürler

Of offf 60 kiloyu gordum bugun. Kesin diyet yapmam lazim.
Kaloriyi kısmaya çalışıyorum ben canım şimdilik.
Eğer şu an herhangi bir diyet yapmıyorsan , listemizi seçene kadar sağlıklı beslenip en azından az kalori almak mantıklı ..

Ya bana öyle geliyor ki; kış aylarında hep bunu yaşıyorum ben sizde de oluyor mu ya Çok sinir bozucu.. Yazın hem kilo sorunum olmuyor hem de 1,2 kilo alsam anında veriyorum. Ama her kış bu aylarda 3,4 kilo artı görmek çok sinir bozucu..
Off

En hızlı nasıl kilo verebilirim bilen var mıı ? ??

Selamlar,

1-2 ayda 63 den 57 ye düştüm . sabah öğle akşam aşırı olmasada iyi yiyordum. akşam yemeğini kesinlikle kestim. öğlenleri salata çorba sebze yedim. sabahları bişey kısmadım. iş yerinde akşam üstü bisküvi vs muhakkak bişeyler yerdim onları kestim.
en önemlisi her akşam // avakoda, kiraz sapı, mısır püskülü olan bi karışım yaptırdım aktarda. yeşil çay beyaz çay bunların hepsini demleyip içiyorum bağırsakları çalıştırıyor. TAVSİYE EDERİM.

Merhabalar :)
Akşam yemeğini kesmek zor olmadı mı
Kilo verdkten sonra tekrar akşamları yemeye başladın mı?
Bizimle paylaştığın için teşekkürler .Umarım korursun :)

Çok zor oldu
Yemek yemeyi çok seviyorum çünkü.
Ama arada canım istedikçe akşamları yiyorum o çay dengede tutuyor sanırım kilo almadım.
Teşekkür ederim canım :)

bende 1.68 boyundayım 68 kiloyum bugün diyete başladım birlikte yapalım mı destek alırız birbirimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…