merhabalar.. ben 20 yasında 170 boyunda 56 kıloyum.
64 kılodan 56 kıloya dustum4 ay gıbı bır surecte. bu zamanda bellı bır dıyete baglı kalmadım. yedıklerım ve yemedıklerım ve asla yıyemıyceklerım vardı. yedıklerım sebze proteın meyve. yemedıklerım ekmek. asla yemıyceklerım serbetlı tatlılar, pirinç pilavı ve abur cubur. tabıkı fast food..
kendımı tuttum azmettım ve basardım. herkesın de basarıcagına ınanıyorum. ve bu benım başarı öyküm :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/basardim-fotografli.787945/
Rica ederim canm cok saol:)Tebrik ederim canım.. Çok güzel kilo vermişsin umarım korursun :) Resimlerin de çok hoş görünüyor. Karın bölgesi düz olmuş :)) Paylaşımın için teşekkürler
Ben de 4 kilo vericem ama olmuyor.. Ne yapsakTebrik ederim . Bende 3 kilo vermek istiyorum ama basaramiyorum. Gidetek kilo aliyorum.
Ben ne zaman diyete baslasam daha cok Yiyorum. Birlikte diyetemi baSlasak. 4 kilo versem tadindan yenmez valla. Hayal gibi.Ben de 4 kilo vericem ama olmuyor.. Ne yapsak(
Tabi ki olur :) Baslayalım :::))Ben ne zaman diyete baslasam daha cok Yiyorum. Birlikte diyetemi baSlasak. 4 kilo versem tadindan yenmez valla. Hayal gibi.
Kaloriyi kısmaya çalışıyorum ben canım şimdilik.Of offf 60 kiloyu gordum bugun. Kesin diyet yapmam lazim.
Selamlar,
1-2 ayda 63 den 57 ye düştüm . sabah öğle akşam aşırı olmasada iyi yiyordum. akşam yemeğini kesinlikle kestim. öğlenleri salata çorba sebze yedim. sabahları bişey kısmadım. iş yerinde akşam üstü bisküvi vs muhakkak bişeyler yerdim onları kestim.
en önemlisi her akşam // avakoda, kiraz sapı, mısır püskülü olan bi karışım yaptırdım aktarda. yeşil çay beyaz çay bunların hepsini demleyip içiyorum bağırsakları çalıştırıyor. TAVSİYE EDERİM.
Hoş geldin :) Tabiki yapalım .. Uygulayacağın bir diyet listen var mı ..bende 1.68 boyundayım 68 kiloyum bugün diyete başladım birlikte yapalım mı destek alırız birbirimizden
hayır yok gördüklerime okuduklarıma dayanarak bişeyler yapmaya çalışıcaöHoş geldin :) Tabiki yapalım .. Uygulayacağın bir diyet listen var mı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?