- Konu Sahibi Jamiryo000
Bekır beye bende oldum 20 gun oluor bakalım henuz sısım ama sımdılık burnumdan memnunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun bende 25 gun once bekır beye oldumMerhaba kızlar,
Yıllardır araştırma yapıyorum burun estetiği hakkında ve bu kendi burnumu tanımama vesile oldu. Kemerli mi, kalın derili mi, asimetriler var mı gibi .. Onca arastırmadan sonra Op. Dr. Bekir Sivri'ye muayene olmaya karar verdim. Sağolsunlar yedek listeye alındıktan 1 hafta sonra bugun randevuya çağrıldım. Ben avrupa yakasında yasıyorum ve ulasımım basit oldu .. Çalışmalarına ve özgeçmişine bakıp gorusmeye karar vermiştim. İlk ve tek gorustugum doktor.
Gorusmemiz olumlu gecti, zor bir burnum olmadığını, kalın derili olmadığımı belirtti. Benim soylediğim sıkıntılarla kendisi de hem ikir oldu cunku burnumun uzmanı oldum okuya okuya ve izleye izleye :)
Kalbim ona ameliyat olmak için rahat, sebebini bilmiyorum ancak baska kimseyle gorusmek istemedim. Yapılacaklar hakkında konustuk, istediklerim ve kendi yapacakları hakkında..
30 Eylul 2016 gunu için ameliyat gunumu yarın onaylayacaklar. Herhangi bir tasarım yapılmadı, 1 ya da 2 tane yaptığı kişilerin burnunu gordum cok resim bakmadım cunku herkesin yuzu ve cilt yapısı farklı ben zamanımı genelde nasıl olacagına ve aklımdakileri ablatıp kendisini dinlemeye harcadım.
Ameliyat gunu 15 dakika son kez konusacagız. Aslında o gun daha net olacagımı dusunuyorum. Şansa ve bol duaya ihiyacım var :)
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun bende 25 gun once bekır beye oldum
Ameliyatınız nasıl geçti bu arada, erken ancak genel olarak görüntü istediğiniz gibi miTeşekkür ederim.
Size de büyük geçmiş olsun, sonucunuzu bekliyorum gönderebilirsiniz özelden de olur..
Ancak aklıma takılan bir kaç husus var kendisine de soracağım elbette ancak, randevu günü konuştuk detaylıca neler yapılacak konuştuk ancak herhangi bir tasarım simülasyon göstermedi. Kısalacak, daralacak dedi ancak neye göre kısalacak ve daralacak? Bir ölçüm bir orantı hesabı yapmadı , ameliyat öncesi bir kere daha mı görüşme olacak yoksa ameliyat gününde 15 dk görüşme dediğinin içinde bunu da mı yapacak aklıma takıldı.
Amelıyttn once gelıor yanınıza hem odemeyı yapıosunuz odada kendısıne hemde yıne aynı sekılde daraltcm ufalıcak falan dıor herhangı bır tasarm yapmıor zaten kafasında belırlıor doktor yapıcaklarını odada her acıdan resmımı cekmıstı sorasında cok streslı oldumu gorunce senı hemen alalım sakınlesdrcı yptrıorm dedı ve ben gıttım anında memnunum fakat bı tarafımda sıslık var bugun 28 gun oldu ekımde kontrolum var sorucam kendısıne muhtemelenn odemden elleyıncede bayagı sert ama seklınden cok memnunum daha cok yenı umuorumkı oturucak bı kac ayaTeşekkür ederim.
Size de büyük geçmiş olsun, sonucunuzu bekliyorum gönderebilirsiniz özelden de olur..
Ancak aklıma takılan bir kaç husus var kendisine de soracağım elbette ancak, randevu günü konuştuk detaylıca neler yapılacak konuştuk ancak herhangi bir tasarım simülasyon göstermedi. Kısalacak, daralacak dedi ancak neye göre kısalacak ve daralacak? Bir ölçüm bir orantı hesabı yapmadı , ameliyat öncesi bir kere daha mı görüşme olacak yoksa ameliyat gününde 15 dk görüşme dediğinin içinde bunu da mı yapacak aklıma takıldı.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun tekrar. Bugün ameliyat olup olmayacağımın kararını bildirmem gerekiyor. 30 eylul için. Ancak ameliyat sonrası tek korkum sekil ve istediğim gibi olmaması olur. Net olarak anlattım çok iyi anladım seni dedi. Geldiğinde de bir kaç fotoğraf getirin bakalım dedi.Amelıyttn once gelıor yanınıza hem odemeyı yapıosunuz odada kendısıne hemde yıne aynı sekılde daraltcm ufalıcak falan dıor herhangı bır tasarm yapmıor zaten kafasında belırlıor doktor yapıcaklarını odada her acıdan resmımı cekmıstı sorasında cok streslı oldumu gorunce senı hemen alalım sakınlesdrcı yptrıorm dedı ve ben gıttım anında memnunum fakat bı tarafımda sıslık var bugun 28 gun oldu ekımde kontrolum var sorucam kendısıne muhtemelenn odemden elleyıncede bayagı sert ama seklınden cok memnunum daha cok yenı umuorumkı oturucak bı kac aya
Malesef parayı odada elden alıor sadece kapora hesaba yatıor hıcbısekılde kredı kartı havale gecmıormus asıstan olmadan bırgun once aramıs ve msj atmısdı bu konuda netler makbuz falan vermıor canmCevabınız için çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun tekrar. Bugün ameliyat olup olmayacağımın kararını bildirmem gerekiyor. 30 eylul için. Ancak ameliyat sonrası tek korkum sekil ve istediğim gibi olmaması olur. Net olarak anlattım çok iyi anladım seni dedi. Geldiğinde de bir kaç fotoğraf getirin bakalım dedi.
Parayı elden mi alıyor? Hesaba yatırmak en mantıklısı hangi devirdeyiz, makbuz mu veriyor karşılığında :))) ben hesaba bir gün oncden yatırma taraftarıyım.
Aslında ne kadar yanlış ve profesyonel olmayan bir hareket.. yapan herkes için bunu düşünüyorum. Hem hasta hem doktor için güvenli bir iş değil..Malesef parayı odada elden alıor sadece kapora hesaba yatıor hıcbısekılde kredı kartı havale gecmıormus asıstan olmadan bırgun once aramıs ve msj atmısdı bu konuda netler makbuz falan vermıor canm
Sızın amelytnz ne zamandı muayene oldum bekır beyle gorusunce hemen kararımı verdım daha onceden tanısıormusuz gıbı yaklastı cok samımı ve sıcak geldı bana ben anlaattım o yapacaklarını burnuma gıdecek seklı felan soyledı her sordugum soruya gayet ılgılı cvp verdı benım bı ay oldu amelıyat olalı amelyt surecım cok rahat gectı zaten gırmedende gelıor yanınıza tekrardan anlatıor streslı gordugu ıcın hemen ıgne yaptırıp aldı benı daha fazla strese gırmeyelım dedı o ıgneden sonrası yok bende amelıyat ısın en kolay kısmı yanı goz acıp kapatıncaya bıtıor tek zorlugum bı hafta tampondan dolayı uyuyamamaktı suandada sıslıklerım mevcut hala rahat nefes alamıorm ekımde randevum var kendısıyle bakalım ama genel sekıl olarak memnunum ufak sıkayetlerde gecıcektır dıe umuorumAslında ne kadar yanlış ve profesyonel olmayan bir hareket.. yapan herkes için bunu düşünüyorum. Hem hasta hem doktor için güvenli bir iş değil..
Bu arada durumunuz nasıl, herşey yolunda mı, kaçıncı ayınız oldu, ilgi alaka ameliyat sureci hakkında biraz Bekir beyden bahşeder misiniz? Malum çok fena haldeyim günlerim yaklaşıyor :)
Çok güzel anlattınız ..Sızın amelytnz ne zamandı muayene oldum bekır beyle gorusunce hemen kararımı verdım daha onceden tanısıormusuz gıbı yaklastı cok samımı ve sıcak geldı bana ben anlaattım o yapacaklarını burnuma gıdecek seklı felan soyledı her sordugum soruya gayet ılgılı cvp verdı benım bı ay oldu amelıyat olalı amelyt surecım cok rahat gectı zaten gırmedende gelıor yanınıza tekrardan anlatıor streslı gordugu ıcın hemen ıgne yaptırıp aldı benı daha fazla strese gırmeyelım dedı o ıgneden sonrası yok bende amelıyat ısın en kolay kısmı yanı goz acıp kapatıncaya bıtıor tek zorlugum bı hafta tampondan dolayı uyuyamamaktı suandada sıslıklerım mevcut hala rahat nefes alamıorm ekımde randevum var kendısıyle bakalım ama genel sekıl olarak memnunum ufak sıkayetlerde gecıcektır dıe umuorum
Evet bende devamlı okuorum yok sımdı neyse sekıl odur deısmes bılmem ne etkılenıorum acıkcası ve moralım bozuluorÇok güzel anlattınız ..
Benşmde 30 eylul bir aksilik olmaz ise , sabırsızlanıyorum :) çok Yen'i olduğu için size öyle geliyordur. 3 ay ile 6 ay ve 1 yıl arası sekil iyice oturup güzelleşiyor çok fazla canlı ve foto gördüm bu sebepten 3. Ayda neyse sonrası da o diyenler biraz yanlış konuşuyorlar
Ne işlem yapılacağı ve burun görülmeden ücret söyleniyor . Sanırım sabit fiyat . 6binEstetik yaptiranlarin çoğu burundaki sıkıntıları için mi yoksa sırf gorunus için mi yaptırıyorlar bunu merak ediyorum? Tamam gorunuste bi estetik var ama sağlık açısından yapılan işlemleri sıralıyor mu ek ücret alıyor mu ? Sadece biçim verme fiyatı mi 6bin tl ?
Kaç gün oldu ameliyat olalı ?Bende Bekir beye ameliyat oldum! Ama sonucu beni çok üzdü! Boksçuların gibi burun yaptı bana! İstediğim burnumla hiç bir alakası yok! Psikolojim o kadar bozuk ki, yaşamak istemiyorum, burun dilikler çok çok farklı! Bence başka bir doktora olun, sonundan pişman olacaksınız!