Bugünkü yaşadığım neydi?

Kızınız yeni mi doğmuştu? Lohusa dönemi olan şeyler var ya hani o geldi aklıma

Eniştem öğretmen. Teyzemle evlenince başka uzak bir ula tayini çıkmış. Bunlar yeni evliler müstakil bir ev tutmuşlar. Neyse teyzem doğum yapmış çok uzak bir il olunca aileden kimse gitmemiş galiba ya da gittilerse de kırkı çıkana kadar kalmamıslar demek. Bi gece kapı çalmış. Teyzem gitmiş kim o demiş, eniştemin sesi ama ses daha kalın bi tuhaf geliyormuş. Demis aç benim, teyzem inanmamış. Bir de parolalari varmış, eniştem kapıyı yüzükle çalarmis, bu sefer öyle olmamış. Teyzem korkmuş açmamış. Kapıdaki ısrar ederken diğer odalarda camlar açılmış, tül perdeler falan ucusmaya başlamış. Birini koşup kapatıyormus öbürü açılıyormus. Kaç odaya koştum bilmem diyor teyzem. Bebeği kucağına almış bi taraftan. Dua falan okumaya başlamış. Sonra gerçekten eniştem gelmiş anahtarla girmiş içeri ama kadının aklı çıkmış. Hala anlatırken çok korkar hatırlatmayin der. Bir de teyzem 16 yaşında evlenmiş, bunu yaşadığında 18 yaşında falanmis en fazla

Son düzenleme:
Lohusayken boyle seyler oluyormus evet. Ay Allah yasatmasin.

Yok canım 3 yaşında kızım sanki eşim evde ve yanıma kulağıma eğilip seslenmiş gibiydi
Bi kere bana öyle bi şey oldu. Yatıyorum sabahti. Annem evde bir yere gidecekti onun sesini duyuyorum. Odalara giriyor çıkıyor falan. Hazırlandığını duyuyorum yani. Sonra birden sokak kapısı açıldı mı kapandı mı bi ses oldu. Bunu da duydum ama uyuyorum nasılsa bri taraftan da düşünüyorum annem şuraya gidecekti çıktı falan diye. Derken benim odanın kapısı açıkmış, girişinde biri bana seslendi iki kez ismimi fısıldadı, o kadar netti ki anlatamam. O an sesi yengemin sesi olarak algıladim nedense, aa diyorum yengem gelmiş kalkayım. Derken cat kapı kapandı. Sokak kapısıymis annem çıkmış bir anda uyandım. Odamın kapısı rüyamdaki gibi açıktı. Ama hiç korkmadim. Gerçek olsa o an imdat diye bütün mahalleyi ayağa kaldırırdim herhalde rem uykusu diyorlar belki sen de çok yorgunsan uyku uyanıklik arasında olmuştur öyle

Ortaokuldayken sınav dönemi bu tarz şeyler yaşamıştım bende ama benim asıl noktam düşme olayı ben çocukken bir arkadaşım balkondan düşüp ölmüş her balkona çıktığımda annemler çıkma bak ayşe düştü öldü derlerdi.Şu anda balkonlar konusunda aşırı takıntılıyım kardeşim 19 yaşında balkon demirine yaslanmasından bile rahatsız oluyorum sokakta gezerken binalarda balkonlarda çocuklar gördüm mü tedirgin oluyorum sürekli ben de çok kötü bir etkisi oldu ya.

Dizi çok harika , çok sevmiştim❤ Ancak bence üzücü bir dizi..

Ben de bir hikaye patlatayım;
Bir gece eşim işte, ozaman kv ile yasiyoruz çocuklar ve o salondalar.
Ben yatak odasında "paranormal aktivite" yi izliyorum , bak bak olaya bak
Işıklar kapalı falan, bizim yatak odasının hemen yanında da kv'nin odası var.
Hol falan her yer kapalı yani ışıkları. Bir tek tv den gelen ışık var.
Neyse benim kv geldi odasına girdi , karanlikta. Dedim herhalde bulmaca dergisini falan almaya geldi yada gözlüğünü..
Neyse sonra susadım salona gittim. Baktım bunlar salonda tv izlio çocuklarla beraber.

-anne sen az önce odaya niye girdin ışıklar falan kapalıyken?"

-"Ne zaman girmişim?"

-" yahu az önce girdin ya? Ben film izlerken?"

-" yok anacım ben yerimden dahi kalkmadım hatta tuvaletim var tutuyorum" demez mi

O sırada kızım da "anne ne oldu? Babannem hep bizimleydi, sen kimi gördün ki?" diyince konuyu kapadim.

Zaten mantıklı düşününce kv odasına girse
1- kapıyı her daim kilitler, odaya girerken de doğal olarak kapı açma sesi gelir. Bunda ses mes yoktu.
2-neden ışığı açmaz kör karanlikra girer?

O gece bana paranormal aktivite izleme sen anam biz sana yaşatırız dediler resmen
Bunu beynim yapmışsa da helal olsun baya tırstım.

Ayy resmen O gece tekrar nasıl uyudunuz

Gece en sevdiğim hikayeler :) benim de var çokça birini anlatayım.

Odama girdim yatağama uzandım kapı açıldı arkam kapıya dönük, sesi duyunca döndüm kim diye kardeşim. Ne var dedim aramız da yaş farkı yok çatışma var ne var, ne geldin diye tersledim. Bana baktı dolaplara doğru yürüdü...
Bi dolabın çekmecesinin önünde durdu açtı
Ne arıyorsun orada senin bi şeyin yok ki dedim kafasını çevirdi bana baktı konuşmuyor.
Gerizekalı neden konuşmuyorsun dedim halen ses yok öff naparsan yap seninle mi uğraşacağım dedim döndüm arkamı :)

Epey zaman geçti odamdan çıktım kardeşimi gördüm ne yapıyordun odam da dedim. ( o zaman yalan söylediğin de kızarırdı anlardım)
Abla ben girmedim odana dedi
Korkutma oğlum beni neden girdin kızmayacağım dedim
Abla valla ben girmedim girsem söylerim neden saklayayım dedi ben dualar eşliğinde odama

Öncelikle başınız sağolsun kayıplar değişik travmalara yol açabiliyor. Ben de hayatı sorgulayıp delirme noktasına geliyorum mesela. Konu ile alakalı da ben de çok korkuyorum düşme sonrası çocuğunu kaybeden acılarda yaşayan manevi annemden de dolayı. Kesinlikle düştün sandım demeyin, benim annem de böyle çok korkardı düştün sandım diye koşardı ben inadına gidip koşup koşup atlayıp eğilirdim düştü sansın diye yüksek bi yer yoktu ama böyle eğlence haline getirmiştim.

Konuyu tekrar uyandirayim da başka korku hikayesi olan varsa yazsın. Ben de korka korka okuyayim
Allah iyiliğinizi versinKonumu kötü emellerinize alet etmeyin lütfen Korkum her hikayede katlandı okudukça meğer ne hikayeler varmış korkudan bastırılan benim ki hiç kalıyor

Allah iyiliğinizi versinKonumu kötü emellerinize alet etmeyin lütfen Korkum her hikayede katlandı okudukça meğer ne hikayeler varmış korkudan bastırılan benim ki hiç kalıyor
Sizin yasadiginiz goz yanılması gibi bir sey bence. Korkunçlu bir hikaye gibi degil.

neden kafanızı rahatlatacak önlemler almıyorsunuz? Yaşadğım yerde yüksek katlarda bir çok daire balkonu komple parmaklık yaptırdı. bunun file olanları var (ne kadar sağlam olur bilemem)
Başka olaylar için endişeniz varsa profesyonel bir yardım almak içinizi ve sizi rahatlatır, yaşam kalitenizi arttırır.

Kiradayım taşınmak istiyorum aslında ama bazı durumlardan olmadı bu sene de bu evdeyim gibi görünüyor.

Korkmayın aşırı stres zihninizi karıştırmış olabilir ama sürekli devam ederse bu tarz durumlar mutlaka doktora gidin.İlla şizofreni olacak diye bir şey yok.Belki b12 eksikliği bile olabilir,belki başka basit bir şey ama ilerlemesin gidin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…