- 14 Ağustos 2018
- 21.030
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.576
- 598
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Dılekce verıyormussun atm yuttu dıye bor alan varmos oraya süstü ıse ıade edıyorlarmos hesabaŞimdiden söyleyeyim, bu dert mi diyecek olanlar, evet dert. Hatta şuanda benim için hayatımdaki en büyük dert.
Öncelikle topuklu botumun topuğunun yamulması (şaşırma kk, evet yamulması :/) sonucu totomun üstüne yumuşak imiş yaptım.
Gidip hiç pozitifliğimi bozmadan ayakkabımı değiştirdim.
Sonra arabayı kaçırdım, geç kaldım,taksiye bindim.
Bir atmnin önünde durup para çekiyim dedim,atm paramı vermedi. QR kodla çekiyordum bildiğin parayı bana vermedi ama hesabımdan düştü. Saftirik Saftirik 6 7 dakika atmnin önünde nöbet bekledim,işlem yapmak isteyenleri de "bakın bu atm para yutuyo, paranızı alıp vermiyollağğ" diyerek korkuttum, tabi bu arada taksimetre yazıyor. Vermeyince müşteri hizmetlerini aradım. Parayı sizden sonra başkası alırsa parayı size iade edemeyiz dedi. Bu nasıl oluyor yahu? Sizin atm nizin suçunu neden ben ödüyorum. Az buz biz para değildi yani, eh öğrenciyim başka şehirdeyim illaki o para bana lazım oluyor. Başına gelen var mı? Nasıl halledildi? Kaç günde paranızı yatırdılar?Çok mutsuzum çok.
Ben o parayla ne ayakkabılar ne botlar ne kazaklar alırdım. Harcasaydım içim yanmazdı..
atm'lerin üzerinde kamera var zaten paranın verilmediği belli olur.bir şubeye gidip dilekçe doldurmuştum.olay gününe bakıp gün sonunda atm'den çıkan fazla parayla eşleştirip hesabına geri yatırıyorlar ama 1 haftayı buluyor.
Bana da 4 iş günü içerisinde sonuçlanacak olumlu ya da olumsuz dediler.he bir de öyle parayı sonraki kişi almış saçmalığı yaparlarsa ki bence bu çok düşük bir ihtimal, şikayetçi olun alan kişiden
Ben dilekçe vermedim ama banka görevlisi de dediğiniz gibi dedi, orada çöp alanı gibi biryer varmış para oraya düşmüş olabilirmiş. :/Dılekce verıyormussun atm yuttu dıye bor alan varmos oraya süstü ıse ıade edıyorlarmos hesaba
O sizin tatlılığınızCok tatlisiniz ya.
Hic anlamam para cekme, banka islerinden.
İnsALLAH para isiniz en kisa zamanda çozulur
Ne kadar paraydi?O sizin tatlılığınız
Bende bir daha atmye bulaşmam, en iyisi eski usül gidip bankadan çekmek. Teşekkür ederim, inşallah biran önce çözüme kavuştururlar :/
1500 civarı bir paraydı az da değil.Ne kadar paraydi?
Ben 1 keresinde su makinesine 1 tl para attim, su vermedi ama. Sinirimden az kalsin kiracaktim makineyi)))
Sizi cok iyi anliyorum
Telefonda konuştum bankayla, şubeye gelip form doldurmanıza gerek yok, şikayet kaydınız oluşturulmuş, durumun aciliyetini not düşüyoruz dediler. Bende hiç üstelemedim, zaten SMS falanda attılar bana. Çok kötü bir durum ya :/Benim PTT'nin atm'sinde olmuştu bu durum. Çekildi gibi görünüyordu ama cihaz paramı vermedi. Böyle durumlarda makinanın altında kova gibi bir bölüm var para oraya düşüyormuş ve gün sonunda kasada fazla çıkıyormuş. Ben hemen o an şubeye girip dilekçe yazmıştım, tutarı filan da yazdım tabi. Ertesi gün arayıp çağırmışlardı paramı vermek için. PTT ile banka arasında bir fark olabilir mi diye düşünüyorum ama... Olmaz herhalde. Şubeye bildirdiniz mi durumu, o kısmı yazdıysanız da görmedim.
1500 liram bankamatikte kalsa bankamatik önunde kamp kurardim)))1500 civarı bir paraydı az da değil.
Ya kendi param olsa yine bu kadar telaş yapmam ama annemin parası. Hani o kadın hasta haliyle yeri geliyor cumartesi pazarda çalışıyor, onun alnının teri. Onunla ilgili hiçbirşey kıyamıyorum. O parayı da yanımda bulunsun diye yolladı yani.
Ahahah bende 6 7 dakika salak salak bekledim orada, bir yandan tırnaklarımı kemiriyorum bir yandan atmnin ekranına vuruyorum falan, yani kısaca ölüm gibi birşey oldu ama kimse ölmedi, param hariç.. :/1500 liram bankamatikte kalsa bankamatik önunde kamp kurardim)))
Kayıt oluşturulduysa yakında dönüş yaparlar size. Sakin olun. Benim başıma bir kez geldi ama aslında bu çok sık yaşanılan bir durum. Yarın yine arayın olmadı, hangi aşamadasınız, parasız bir öğrenciyim diye bastırın. Şikayet var'a da yazabilirsiniz.Telefonda konuştum bankayla, şubeye gelip form doldurmanıza gerek yok, şikayet kaydınız oluşturulmuş, durumun aciliyetini not düşüyoruz dediler. Bende hiç üstelemedim, zaten SMS falanda attılar bana. Çok kötü bir durum ya :/
Cok kotu duygu ya. Taksiye ne kadar verdiniz? O kadar da bekledi orda.Ahahah bende 6 7 dakika salak salak bekledim orada, bir yandan tırnaklarımı kemiriyorum bir yandan atmnin ekranına vuruyorum falan, yani kısaca ölüm gibi birşey oldu ama kimse ölmedi, param hariç.. :/
Ona 25 civarı verdim gideceğim yer kısa mesafeydi. :) oradan yırttımCok kotu duygu ya. Taksiye ne kadar verdiniz? O kadar da bekledi orda.
Ogrenci biri icin 25 tl de cok )))Ona 25 civarı verdim gideceğim yer kısa mesafeydi. :) oradan yırttım
Aradıktan hemen sonra şikayet vara yazdım zatenKayıt oluşturulduysa yakında dönüş yaparlar size. Sakin olun. Benim başıma bir kez geldi ama aslında bu çok sık yaşanılan bir durum. Yarın yine arayın olmadı, hangi aşamadasınız, parasız bir öğrenciyim diye bastırın. Şikayet var'a da yazabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?