Bugünü ulusal şanssızlık günü ilan ediyorum

Sizinki nasıl olmuştu.
Bana hiç para vermedi, size de mi vermedi?

vakıfbank diye düşünmedim değil dün sistemleri çökmüştü insnların paralarını hesaplarından çekip ödeme yapmamışlardı vs. çok geçmiş olsun benim merak ettiğim sonrasında taksi parasını nasıl hallettiniz

İade işlemi uzun sürdü değil mi?

Yok vakıfbank değildi, başka bir banka
Vakıfbank bir dönem kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Taksi parasına yetecek param vardı Allahtan :/

Benim başıma gelmişti 100 tl çekecektim hesaptan düştü ama parayı vermedi hemen müşteri hizmetlerini aradım şubeye mail attılar onlar da güvenlik kamerasından incelemişler sonra gidip elden paramı almıştım şubeden

Ama sizinki şubeye mi bağlıydı?
Benimki bağımsız yol kenarındaki bir atm idi.

Çok geçmiş olsun. Daha yeni okuyabildim konunuzu. Umarım sorun olmadan parayı alabilirsiniz. Ben hayatımda bir kere o dediğiniz yolla parayı çektim ama sorun çıkmadı atmnin ayarlarında sorun var galiba

Çok geçmiş olsun. Daha yeni okuyabildim konunuzu. Umarım sorun olmadan parayı alabilirsiniz. Ben hayatımda bir kere o dediğiniz yolla parayı çektim ama sorun çıkmadı atmnin ayarlarında sorun var galiba
Sanırım.. Çünkü bayağı bir bekletti beni. İnşallah hallolur ya bekliyoruz bakalım..
Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Konuyla ilgisiz olacak ama bir şey sormak istiyordum..Erkek arkadaşınız vardı rahatsızdı zannedersem..Çok üzülmustum..Durumu nasil şimdi tedavi oldu mu
Hayır malesef, şuan başı çok kalabalık kendi işleriyle meşgul o yüzden daha tedavi planlamadık. Haftaya yeniden gideceğiz doktora. İlginiz için teşekkür ederim, inşallah iyileşir biran önce

Yıllaaar yıllar önce ilk ve son ATM kullanışımda paraları almış olmanın heyecanıyla kartımı oracıkta unutup olay yerini terketmiştim neyse ki 1-2 saat içinde farkedip kartı iptal ettirdim de bedelsiz kurtuldum bu işten. Siz de hemen sonuç alırsınız imşalla Beni konuda asıl üzen yamulan topuk oldu, ondan haber vermemişsiniz hiç onun hali durumu nedir, ayakkabı mevzusu önemli tabi bir de diyorum ki bir günde tersliklerin bu denli pik yapmasının sebebi acaba halaycıların ahı mıdır ki

Karmanın sadece beni bulması kötü ama....
Yamulan topuk gerçekten yamuldu, tamire vereceğim artık nasıl düzeltilecekse :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…