rainbow istediği kadar iyi güçlü vs olsun sonuçta bir elektrik süpürgesidir yani araba parası resmen. :)Bana ev hediyesi olarak Fakir'in normal buharlı temizleyicisi hediye geldi.
2 adet başlığı ve 6 adet bezi mevcut.
Bu kadar kolay bir şey olamaz inanın.
Hele de benim gibi temizlik yapmaktan nefret eden biriyseniz, işinizi fazlasıyla görür diyorum.
2in 1 i bilemeyeceğim ama, ben kendimde olandan son derece memnunum.
Parkelerde asla bir kabarma yapmıyor, aksine her yeri pırıl pırıl ediyor.
Gecenin bi vakti bile ev silebiliyorum bu alet sayesinde.
İstediğiniz gibi geniş kapsamda bir temizleyici için sadece rainbow önerebilirim.
Rainbow u elektrik süpürgesi sanmak en büyük hatadır diyebilirim.rainbow istediği kadar iyi güçlü vs olsun sonuçta bir elektrik süpürgesidir yani araba parası resmen. :)
evim ve yatağım daha kirli o para cebimde olsun :) bana mantıklı gelmiyor. benim bir şeye temizlik robotu diyip o parayı verebilmem için o makinanın ben işteyken kendi kendine şu an yaptığı işi yapması lazım:))Rainbow u elektrik süpürgesi sanmak en büyük hatadır diyebilirim.
Kendisi zaten 'temizlik sistemleri ve robotu' adıyla geçiyor.
Emin olun, parasının hakkını sonuna kadar veriyor.
6 aydır kullandığım yeni yatağımı, rainbowla süpürdüğümde 'suyun ne hale geldiğini' düşünmek dahi istemiyorum.
Ücreti elbette ki çok ama kampanyaları var.
Ailem rainbow delisi olduğu için sürekli yeni modeliyle değiştiriyorlar.
İlkini 16 sene sorunsuz kullandılar.
Sonra benim çeyimize aldılar, şimdi de ellerindekini verip 4te 1 fiyatına yenisini aldılar.
Yani bir tane edindiğinizde 2.ve 3. alışınızda, 5-6 binliraya kadar iniyorlar.
Varsa tanıdığınız kullanan, onların bu indirimlerinden yararlanabilirsiniz.
Herkesin kendi tercihi, bir şey diyemem tabi.evim ve yatağım daha kirli o para cebimde olsun :) bana mantıklı gelmiyor. benim bir şeye temizlik robotu diyip o parayı verebilmem için o makinanın ben işteyken kendi kendine şu an yaptığı işi yapması lazım:))
teşekkür ederim tevrübelerinizi paylaştığınız için. siz iki ürünüde güle güle kullanın :)Herkesin kendi tercihi, bir şey diyemem tabi.
Keşke dediğiniz gibi bir şey olsa, fena da olmazdı.
Kuvvetli bir süpürge, günlük süpürge, şarjlı süpürge, buharlı temizleyici, halı yıkama makinası derken zaten bu paralara gelmiş oluyor.
Hele de günümüzde popüler markaların süpürgelerinin ömürleri ortalama 3-5 yıl iken, rainbowu en az 20 sene sorunsuz, sonrasında küçücük tutarlarla motorlarını yenilettiğiniz düşünüldüğünde daha hesaplı bile oluyor diyebilirim.
Ama Fakir'in buharlısını da şiddetle tavsiye ediyorum, o ayrı.
Temizlik yapmayı benim için işkenceden çıkarmış tek alet kendisi.
Su haznesinin içine bir kapak yer temizleyici koyuyorum, misler gibi oluyor evim.
Rainbow maddi açıdan uygun olmuyor bnm için maalesef hele ki su sıralar...teşekkür ederim tevrübelerinizi paylaştığınız için. siz iki ürünüde güle güle kullanın :)
Tesekkeur ederim yudiyudi.. Ama alirsam sıfır almayı düşünüyorum leke cikarmadigini duydum ama hani silmek için kullanınca parlatiyo mu acabaMerhaba ben ceyizime almıştım ama ev isleriyle hic aram olmadigindan bu yazdıklarınızin hiçbirini denemedim sadece parke silmek için kullandım bir de banyoya lavaboya buhar püskürtüp steril ediyodum.ama halıyı temizlemeyecegini leke cikarmadigini biliyorum. Temizlikci tuttugum için hiç ihtiyacım kalmadı artık.çok az kullandım zaten. 2.el almak isteyen olursa satabilirim:)
onu da bilemiyorum maalesef deneyip gören varsa yazsin:/Tesekkeur ederim yudiyudi.. Ama alirsam sıfır almayı düşünüyorum leke cikarmadigini duydum ama hani silmek için kullanınca parlatiyo mu acaba
Aynen deneyen varsa gözlemlerini yazsın bizeonu da bilemiyorum maalesef deneyip gören varsa yazsin:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?