- 2 Ekim 2010
- 1.770
- 78
- 363
benimde küçük aparatım (bezli öyle oldu) şıpır şıpır su damladı. onunla işim olmadığı için tekrar denemedim ama başlık sorunlu galiba. yer için beziniz nemleniyo zaten hatta aynı bezle evidolaşayım falan dersenizde aynı paspas gibi ıslanıyo. yerleri yüksek buharla siliyosunuz sonuçta. ama yerler çabuk kuruyo bezin ıslak kalması sorun oluyosa oda değiştikçe bez değiştirin.
ben musluk başlarını ve fırını ince kıllı başlıkla yaptım, çok çok ağır bir kir yoksa çıkarması lazım:44: tekrar deneyin bence. ben sırf derz arası ve fayanslar için almıştım bu yüzdende memnunum. ağır kirleri birden söküp atacak diye beklemeyin bide ben ilk aldığımda beklentim o yöndeydi. şimdi yaptıkça daha temiz oluyo musluklar vs daha geç kirleniyo daha parlak sıfır kimyasaliade düşünmeden tekrar deneyin derim.
koltuk halı falan silen arkadaşlar var forumda (aynı model için )onlardanda fikir almak lazım tabi.
bide bişey sorucam siz kutudan çıkan bezleri beyendinizmi? ben hiç beyenmedim incecik havlumsu bişey. hava versin diye gözenekli anlıyorum ama çok vasat sanki?
arkadaşım ben de Alfın Steam Force Multi Buharlı Temizleyici modelini beğendim, sizin aldıklarınız gibi büyük bi şey ama ağırlığı konusunda kararsız kaldım. taşıma açısından pratik oluyor mu acaba? çok yer kaplıyor mu bu modeller?