Evet yanlış davranmışınız...Şu an sizin söyledikleriniz emin olun onda bir etki yaratmamıştır...Yeri ve zamanı geldiğinde uyarmalıydınız...
Yeri ve zamanı derken ????? Oğlan psikopatın tekiymiş, arkadaşıma tekme tokak giriştikten sonra mı? Veya hamile kaldıktan sonra mı ??????
Baştan uyarmayı kastedmiştim ben... İlk tanıştığınızda uyardınız mı arkadaşınızı... Şu aşamada uyarmanız onu pek etkilemez bence... Karşısındaki insanın hatasını görene kadar beklemelisiniz ki arkadaşınız sezgilerinize güvenebilsin...
yıllarca sevgili olup tanıdıktan ve gerçekten sevdikten sonra beraber olanlara bir şey demiyorum ama böyle de iki günlük ilişkilerde kendini teslim edenlere şaşıp kalıyorum..
ne masum geliyor ne de hata..
arkadaşınız başına gelecekleri hak etmiş.. acı ama gerçek...
ve hiç de saflık değil bu..
seversin yıllarını verirsin de saflıkla temizlikle sevdim diyerek birlikte olursun...
ne öyle iki günde bu samimiyet...
hikayenin safı siz oluyorsunuz affedersiniz ama ...
bana kalırsa.. çok karışmayın.. zorda kalırsa elbet yardım edersiniz arkadaştır bir yerde.. ama çok fazla da kendi sorununuzmuş gibi düşünüp kafa yormayın..
siz yapmanız gerekeni yaptınız yine bir durum olursa yaparsınız ama çok fazla da ayy o saftır iyi niyetlidir demeyin..
kendi kıymetini bilmeyene siz mi kıymet öğreteceksiniz...
Yine ben kızcaaazlerrrBu seferki sıkıntım çok yakın bir arkadaşım. Ya çok saf bir insan yaa canım la cicimle kandırabilirsin o derece yani. Onun adına ben utanıyorum ve aynı zamanda çok üzülüyorum
Yeni biriyle tanıştı ve 3üncü buluşmada birlikte olmuşlar..hatta o gece beraberdik ben erken ayrıldım yanlarından çok geç oldu diye. Neyse birkaç gün önce yemeğe gittik arkadaşımla, içime doğmuş gibi sordum ona "aranızda bişey olmamıştır umarım, o çocuğu gözüm hiç tutmadı" diye, "evet oldu" demez miShooock!
O an "sana biş demek isterdim ama kalbini kırmak istemiyorum"dedim, o da "söyle kırılsın" dedi..."kullandırtma kendini" dedim açık ve net. "Kullandırtmıyorum, ben istedim olmasını" dedi.
"Daha 1-2 haftadır tanıdığı biriyle beraber olan bi kız hakkında ne düşünür o sevgili dediğin kişi?" dedim..benle yaptıysa herkesle yapıyordur diye düşünüyordur, adım gibi eminim.
"Birgün bunları senin yüzüne vurmazsa yüzüme tükür" dedim, hayır yapmaz fln dedi..hee okadar iyi tanıdın onu yani birkaç günde??
Sizce yanlış mı yaptım bukadar açık konuşmakla?
Dost acı söyler derler, ben direk yaktım kavurdum sanki, öyle utandı ki benden o konuşmadan sonra. Belli etmemeye çalıştı ama ben anladım. Çok üzülüyorum kızlar. Biliyorum kendisi sorumlu yaptıklarından, ama saf işte anlamıyor dinlemiyor. Ben yaşadıklarımdan çok ders aldım ve iyi kötü neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum ve tecrübelerimi onla fazlasıyla paylaşıyorum, ama hiçbirine kulak asmıyor, ama sonunda yine ben haklı çıkıyorum
Daha ne demeliyim akıllanması beni birkerecik olsun dinlemesi için?
Söylediklerin yanlış değil, malesef hayat böyle. Ama nasıl, ne derece uyaracağını sen daha iyi bilirsin. Aranızdaki samimiyetle alakalı. Bir yere kadar her şey, neticede kendi hayatı kendi kararları. Bir yandan da utandı falan demişsin, yaptığının doğru olmadığını farketmiş olabilir. Senin söylediğin gibi bir insan olmak istemiyor olabilir.
Bilmiyorum, benim yakın arkadaşlarım da gözümün önünde büyük hatalar yaptılar, cahil de değildiler. Ama yeri geldi uyaramadım bile.
umursamiyorsa ve kendi deger vermiyorsa bu tarz seylere sen ne yapabilirsinki?...ben istedim demis.. bu cevap karsisinda ne diyebilirsinki? ne demeye hakkin var???
valla sen üstüne düşeni yapıp onu uyarmışsın,artık yapabileceğin birşey yok
koca kız,birlikte olmayı bılıyosa,eğriyi doğruyu tartabilecek kapasitededir
sonuçta kandırılmamış,isteyerek birlikte olmuş..
bundan sonra karışma ha dertleşirse dinle ama yarın bi gün sana ne sen ne karışıyosun diyebilir o yuzden kenara çekil...
Ben arkadasınızın yerinde olsam, sizden geri cekerdim kendimi.
Hayatta bazı seyler malesef yaşanılacak öğreniliyor . Cok yakın arkadasım da olsa bana pat diye bu kadar ahkam kesmesini kabul edemem. Bundan sonra da ona hic bir seyi anlatamazdim.
Bosuna dememiş atalarımız; bir musibet bin nasihatten iyidir! Bırakın bir seyleri de yaşayarak öğrensin. Siz uyardınız diye hemen aaa evet cok haklı bundan sonra yapmayayım mı diyerek? Hic sanmam.
Ha tam tersi sizin yerinizde olsaydım da kendi kız kardeşime bile bu kadar sert çıkmazdim. Kendince dogruyu anlatır, baska acılardan bakmayı sağlamaya calisiridim.herkes aklı basına almış insan. Yaparsa kendi yapar. Kimseyi 7/24 takip edip her hareketine müdahale edemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?