Buketimin Diyet Günlüğü :) 62den 52'ye uzun ince bir yoldayım ! :)

buketimin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2012
980
84
118
Düzeltme (2013 yılına uyarlama ):
Geçen yıl bu günlüğe yazmaya başladığımda 21 yaşında, 61,5 kiloydum boyum 1.60.
Kilo aldığımda sorunlu bölgem kalça ve üst bacak... Jennifer'ım yanii
Geçen yıl diyet yaptım fırsat oldukça yürüyüş ve leslie yaptım ve 56ları gördüm tartıda
Hakikaten bayaa farketti fizik olarak da incecik olmuştuuum Sonrasında bir rehavet çöktü Ahh ahhh
1 yıl içinde 1-2 kilo farkettikçe yine diyete döndüm kilomu 58de sabitledim sanıyordum
Fakat gelin görün ki, şimdi yıl 2013 Eylül yaş 22 , ben başa döndüm yine 61 kiloyum
Kısmetse yine zayıflayacağım bu sefer kendi özel günlerim için zayıflamalıyımmm
Buradan da sizlerle paylaşacağım
Haydi bakalııımm

Artık daha düzenli bir diyet ile...
9 Eylül 2013: 61.8
15 Eylül 2013: 60.5
17 Eylül 2013: 60.2
22 Eylül 2013: 59.8
9 Ekim 2013: 59.2
14 Ekim 2013: 58.3
28 Ekim 2013: 58.0
5 Kasım 2013: 57.3
21 Kasım 2013: 56.3
4 Aralık 2013: 55.5

2,5 ayda 6.3 kilo

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım diyet menün güzel inşallah istediğin kiloya en yakın zamanda kavuşursun

Son düzenleme:
Dün yediklerimi paylaşayım:

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, biraz peynir, 4-5 zeytin ve domates, nescafe .

Ara: 1 armut, 1fincan siyah çay, 1 fincan yeşil çay

Öğlen: Yarım tabak kepekli makarna ve limonlu bol yeşil salata

Ara: Ufak paket light yoğurt ve 1 şeftali

Akşam: Tavuk göğsü ızgara ve bol yeşil salata

Ara: 5 fındık,2 kuru kayısı, 1 çay bardağı light süt.

Günboyu 2lt.aşkın su.

Hergün bir önceki gün yediklerimi paylaşıcam.Dün herşey oldukça yolunda gidiyordu ta ki akşama kadar... Akşam tartıldım 60.7 gördüm tartıda bi sevinç bi sevinç :) sonra önce diyet kabak yemeğimi yedim ancak o kadar lezzetli şeyler vardı ki dayanamayıp ipin ucunu kaçırdım o pişmanlıkla yürüyüşe çıktım 1saate yakın yürüdüm koştum ancak 1/4 ini ancak yakabilmişimdir :) o yüzden bugün dengelemek adına daha az yicem

İşte dün yediklerim:)

Uyanınca: 1bardak ılık limonlu su

Kahvaltı:Yağsız sütle hazırlanmış 1 kase nesfit

Ara: 3 diyet çubuk ve 1 ayran

Öğlen: Ton balıklı limonlu bol salata

Ara: Şeftali

Akşam: Az yağlı dereotlu kabak yemeği, 1 dilim kepekli ekmek

Herşey buraya kadar oldukça iyiydi sonrasında yememem gereken çok şey yedim. Bugün telafi ederim diye çok pişman olmadım aslında yemeseydim diyetimi sürdürme kararlılığımı kaybedebilirdim.Günü toplam 1 saatlik yürüyüş ve koşu ile tamamladım. Bugün ise aldığım kalorileri oldukça düşürücem :)

Bazen böyle kaçamaklar yapabiliyoruzz ,ama bu sefer benn inşallah kaçamaklar olmadan devam etmek istiyorumm
kaçamaklar olmadan güzel diyetler canımm

Hafta sonu maalesef gündüzleri az yesem de akşamları çok yedim ama pişman değilim :) bugün aynen devam ediyorum. yarın oruç tutucam pazar da bayram yine çok düzenli olmayacak kaçamaklar olacak gibi ama napalım olduğu kadar... Sanırım diyeti bir yapıp bir bozmak metabolizmamı da bozuyor daha hızlı kilo almama yol açıyor Diyet açısından moralim bozuk biraz ama haydi hayırlısı :)

Sabah: 1 kase yağsız sütle hazırlanmış nesfit
Ara: 1 armut
Öğle: Derince kaseye tonbalıklı salata (göbek,maydanoz,taze kırmızı biber,light ton balığı,bol limon. )

Şimdilik bu kadar :)

Gündüzleri dikkat edip akşamları abarttığım için , daha fazla kilo almamak adına, diyete bir süre ara veriyorum.Tekrar görüşmek üzere :))

Bayramı da atlattığımıza göre şimdi kaldığımız yerden devam edebiliriz :) Yeni başlangıç: 22.08.2012
Başlangıç kilo: 62.5 civarı

SABAH: 2 dilim etimek
1 kibrit kutusundan biraz fazla beyaz peynir
1 çay bardağı süt
1 paket activia çilekli yoğurt

Sık sık başarısız diyet denemeleri insanı hem bedenen hem ruhen yoruyor az önce foruma ilk yazdığım yazıyı okudum 61,5 kiloymuşum. biraz kilo da vermiştim şimdi ise başladığımdan daha fazlayım... Birkaç gün sonra tartıda kilom azaldığında daha mutlu olmayı umuyorum...

Evet malesef yemek yememeyi diyet olarak görüp, sağlıklı beslenmeyi tüm hayatımızıa yayamadığımız için verdiğimiz kiloları geri alıyoruz

bende bayramda abarttım 2 kilo civarı almışımdır, korkumdan tartılmadım

sana tavsiyem spora yönelmen, kilo veremesen bile spor yaptıgın zaman vücudun şekillenecek ve kendini iyi hissedeceksin

başarılar dilerim

Maalesef öyle bayram seyran derken her güne bir bahane yiyoruz yazık oluyo dengeli beslendiğimiz günlere sürekliliğini sağlayabilsek... Bugünden itibaren spora ağırlık vericem havalar da serinledi daha rahat olur artık:)

Neyseki kalorisi fazla değilmiş.Ortalama bir tencere yemeği kadar kalorisi varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…