Buketimin Diyet Günlüğü :) 62den 52'ye uzun ince bir yoldayım ! :)

Haklısın aslında çok net değil ben internetten önce araştırıyorum öyle doğru kalorileri seçmeye çalışıyorum fln uzun iş :) günde 1000 kalori civarı almaya çalışıyorum ama aşıyorum bazen 1200 fln oluyor

merhabalar canım
öncelikle başarılar demek istiyorum sana
inşAllah başarırsın ve incecik oluverirsin
diyetine ben de katılabilir miyim acaba?

Merhabaaa :) tabi ki hep beraber yapalım 3 kişi olduuuk :) 2 diyet arkadaşımın da düğünleri yakın galiba :)
İnşallah hepimiz incecik oluruz hele sizz kuğu gibi gelinler olun inşallah :)

akşamları düzenli giremiyorum ben nete evde iş güç oluyor sonra da uyku vakti geldi mi pc yi açmadan yatıyorum coğu zaman
sabahları bir önceki günü yazalım daha iyi olur benim için
evet en iyisi bu şekilde dengelemek öğle yemeklerimi
ara öğünlerimi de meyveyle yapıyorum ben şansıma yanıma almıştım bugün armut ve kırmızı eriğim var
spor olayımızı da haftada 4 gün evde leslie yapayım diyorum ben daha önce faydasını görmüştüm

Merhabaaa :) tabi ki hep beraber yapalım 3 kişi olduuuk :) 2 diyet arkadaşımın da düğünleri yakın galiba :)
İnşallah hepimiz incecik oluruz hele sizz kuğu gibi gelinler olun inşallah :)

benim ki yakın değil canımcım ya keşke yakın olsa ama maalesef
seneye yaza olacak benim ki yeni diyet kardeşimizin kilosu boyu kaç acaba hedefi ne birde?
tabi birde düğünü ne zaman ki ben anlamadım tickerdan da

1100-1200 arası normal bana göre çünkü normalde yediklerimize bakarsak bu bile çok az kalıyor onun yanındakalori sepetine ben boyumu kilomu vs yazdığımda almam gereken kaloriyi 2400 olarak belirledi ki 1200 onun tam yarısı yani zayıflamak için yeterli
tabi birde spor la destekledik mi tamamdır
ben zaten işe yürüyerek didip geliyorum bayadır
sabah yarım saat akaşam yarım saat yürüyorum birde evde leslie yaparım 4 gün yeter şimdilik 1 ay sonra daha da arttıtırım sporu sarkma sorunu olmaz böylece sen ne düşünüyosun sporla ilgili
gaydırıgubbak hoşgeldin bu arada

ikinize birlikte buradan yazayım en iyisi ben
Merhabalar kızlar ben Elif
düğünüm seneye yazın, şuan için 15 Ağustos gibi görünüyor tarih olarak
hayırlısıyla tabiiii
yaşım 22,Ankara'da oturuyorum
boyum 1.68 kilom 63-64 olması lazım,yani dün 63.5 gibi bişi gelmiştim
armut vücut tipine sahibim,üst bedene 36 giyebilirken,alt bedenim 40-42 arası değişiyor
ve bu da beni daha kilolu gösteriyor
üstelik sıkı bir et yapısına da sahip olduğum söylenemez
istediğim kilo 55
en fazla 58 e inebildim şimdiye kadar,ama koruyamadım sonra
diyet serüvenime 3 yıl önce fln başladım
ilk başladığımda 78 kilolardayım,baya yol katettim,cuma zayıflama gruplarında devam ettim o zamanlar
kilo vermek,zayıf olmak beni mutlu ediyor
verdikçe özgüvenim artıyor,sözlüme karşı kendimi daha çok beğeniyorum
herkesin bakışları değişiyor gibi geliyor
bilmiyorum ya seviyorum kilo vermeyiiiii
kocişim olacak sözlücüğüm evlenince de beğensin istiyorum
vs vs vs...

akşmaları giremeyebilirim
ama gündüzleri sabah 9 akşam 6 elimden geldiğince katılırım size

inşAllah el birliğiyle kurtuluruz löp löp yağlardan

elif sanırım ayn ı tarihlerde evleneceğiz benim de önce haziran düşünüyoduk ama araya abim girdi haziran başında onunki olacak ağustos sonu benim ki
tam bir yılımız var demek oluyor bu da umarım istediğimiz kiloda evleniriz ben
nişanımı istedeiğim kiloda yapamadım düğüne inşallah 38 beden olacağım
şu anda 42 bedenim
sende diyet konusunda deneyimlisin benim gibi
bende 89 la başladım sonra bir müddet devam edemedim şimdi tekrar hedefe emin adımlarla ilerliyorum
kilo konusunda nişanlın laf ediyor mu sana
benimki benim sinirimi bozuyor devamlı tombişim diye seviyor mesela
inada bindi yani artık benim ki bi yerde
bir an önce o löp löp yağları atmalıyım üstümden

bende topluca buradan yazayım :) 2 tane yaz gelinimiz olcak anlaşılan Allah tamamına erdirsin :)benim uzun süredir erkek arkadaşım var ilişki ciddi fakat aileler okulun bitmesini bekliyor söz için Darısı da bana inşallah 2 senecik daha sabır :)

Kızlaaaar o zaman sabahları yazalım bir önceki günkü menümüzü daha düzenli olur. Start'ı verdik diyetler başladııı kolay gelsiiinn!

Pınarcım ben spor olarak yürüyüş düşünüyorum. istikrarlı olarak diyetim devam ederse mutlaka artırıcam spor faaliyetlerimi. Leslie duydum ben de ama hakkında pek bişey bilmiyorum madem fayda görmüşsün bende araştırıyım :)

canım bizde haziran düşündük de babamdan izin çıkmadı malesef
hayırlısı artık napalım ya
inşAllah canım yaaa veririz düğüne kadar
benim nişan nisanda Allah izin verirse,onada zayıf girme şansm var hala
sözde tombiktim ama napalım artık
ben kilo konusunda aşırı hassasım,inanılmaz kırılıyorum
bi iki kere söyler gibi oldu ama gördü gününü
şimdide seviyorum diyo böle armut tipi
ama kim istemez victori secret gibi kızı şimdi

buket darısı başına dicem ama umarım herşeyin hayırlısı olur senin için işler ciddileşince herşey daha farklı oluyor ben hmen nişan yaptığım için pişmanım mesela senye bahara nişan yaza düğün yapsaydım keşke diyorum
aileler işin içine girince akılalmaz hale gelebiliyor herşey
tamam canım yarın sabahtan yazalım menülerimizi
dışarıda yürüyüş yapma imkanım yoktu bende evde pc başında yapabileceğim şeyler araştırırken
lesliyi buldum baydaa işe yarıyor düzenli yaparsan eğer
tabi bir zaman sonra sıkılıyor insan ama zaten seviye seviye değiştirip yapacağım artık ben
mesela 2 mil olanı 35 dk onla başlayacağım bugün sıkıldığımda 3 mil yaparım artık o da 45 dk falndı yanlış hatırlamıyorsam
araştır bence evde spor için biçilmiş kaftan

Öyle de diyorlar aileler işin içine girince işin rengi değişiyor diye hayırlısı olur inşallah Leslie yi araştırıcam mutlaka :)) Sanırım hepimizin yapacağı diyet ortalama aynıdır değil mi? Yarın menüleri paylaşınca anlarız aslında ama sorayım dedim :)

amin inşAllah canım
bizimde uzun süreli bi ilişki,2 yıl 10 ay olacaz ayın 26 sındaa

tamam canım yarışma başladııııııııı
ama ben bugün homini gırtlak yedim de ben yarınki menüyü yazayım ilk olarak en iyisi

ama ben spora gidebilir miyim bilemiyorum kızlar

aileler işin içine girince işler değişiyo tabi
ama bazı açılardan zorken bazı açılardan bambaşka bi zevk
birlikte kurulacak yuvaya giderek giderek az kalıyor,hayalleeerrrr
bilmiyorum mutluyum

diyet işini sormuşsun buketçim
açıkçası ansıl besleneceğime,ne yiyeceğime karar veremedim ben henüz:26:
şimdi iş ortamında ara öğünler veya ana öğünler nasıl olacak bilmiyorum
sabah kahvaltı için erken kalkmak lazım mesela,bu çok zor olacak benim için

Son düzenleme:
Mutlu ol tabi ne güzeeel :)) spor benim için de sıkıntı akşam yürüyüş yapym diyorum kimse eşlik etmiyor evdekilerden (

Sabahları 2 dilim ekmeğe tost yaparak kahvaltını hızlandırabilirsin :)) Ara öğünlerde meyve, ufak paket yoğurtlar yda 1 paket süt vs. rahat olabilir ben öyle yapıyorumm :))

Mutlu ol tabi ne güzeeel :)) spor benim için de sıkıntı akşam yürüyüş yapym diyorum kimse eşlik etmiyor evdekilerden (

Sabahları 2 dilim ekmeğe tost yaparak kahvaltını hızlandırabilirsin :)) Ara öğünlerde meyve, ufak paket yoğurtlar yda 1 paket süt vs. rahat olabilir ben öyle yapıyorumm :))

bende işten eve varınca 7.30 oluyo,üşeniyorum valla spora
aileme hiç vakit kalmıyo

ben ekmeği sıfıra indiriyorum diyetlerde
salata domates mi yesem acaba
peynir de olur

ara öğünlerde hagi yoğurdu yiyosun peki canım?
sütü light mı tüketiyosun mesela

Bence ekmeği tamamen kesme canım çavdar,tam buğday ekmeği vs. kullanabilirsin .Çünkü diyet bittiğinde ekmek yine yiyeceksin yabancı madde gibi algılamasın vücut :) ekmeği çok yerim dersen etimek yiyebilirsin mesela çok yedirmiyor hem de tok tutuyor. ben bazen etimek yiyorum bazen de uno nun ekmeklerinden. ama belirli ölçüde yiyorum. ekmeğin eksikliğini kahvaltıda çok hissediyorum

fazla light ürün tüketmiyorum aslında ama ara öğünler için light yoğurt almıştım 4lü satılıyo . probiyotik yoğurt da alıyorum bazen çilekli vs. canım tatlı çekerse ara öğünde ondan yiyorum.

amaannn bi çay molası vereyim dedim neler yazmışsınız
ben klasik diyet yapacağım kızlar zaten öyle şok diyet vs akıl mantık işi değil
sabahları 2 dilim çavdar ekmeğiyle yanına domates salatalık falan işte
ondan öncede elma sirkeli ılık su içerim artık baya etkili bu da
sonra meyve ile ara öğün
öğleyin artık şirkette ne çıkarsa seçerek
sonra yine bir ara öğün
akşam da annecim ne yemek yaptıysa ki genelde sebze yapar ege insanıyız da biz pek et yemeyiz:)
böyle yaptım daha önceki diyetimde yine böyle düşünüyorum
sporu da kızlar dediğim gibi evde yarım satinizi ayırark leslie yapabilrisinz dediğim gibi
hem birlikte yaparsak daha faydalı olur
elif sende çalışıyosun anladığım kadarıyla iş çıkışı spora gitmek çok zor geldi bana
evde yapmayı tercih ettim yine öyle yapacağm

ailelerin girmesiyle bizim ilişkimiz farklılaştı bilemiyorum sevmedim sanki nişanlılığı
romantik sevgilim yok artık birde mesafe var bizde ailesiyle gelip gidebiliyor yalnızca
böyle olunca da pek bişey paylaşamaz olduk
hatta 2 gündr pek konuşmuyoruz
düğün yeriyle ilgili sorun çıktı benim fikrimi almadan karar vermiş nerdeyse bende tavır yapıyorum
öyle yani
çenem düştü demi hadi susyum sustum

ben geldim siz gittniz
iş çıkışı markete gidip diyet alışverişi yapayım bari
çavdar ekmeği
yağsız süt ve yoğurt
diyet büskivi(zor durumda kaldığımda aç kalmamak için)
tavuk göğsü(çok tok tutar haşlaması)
birde kahvaltılık gevrek(uyanamama durumlarına tedbir olarak elif sende deneyebilirsin çalışınca kalhvaltı yapmak için uyanmak gerçekten zor)
alayım da tam tekmil hazır olayım diyete:)

Son düzenleme:

evet etimek çok mantıklı cidden
bugün eve giderken bir etimek alayım en iyisi

ben kahvaltıyı hafif yapıyorum hatta hiç yapmıyorum desem yalan olmaz
ama öğle akşamı kaçırıyorum biraz fazlaca:18:
inşAllah bundan sonra kaçırmıcam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…