onu bende kullanıyodum daha önce ama bazen kesin sonuç elde edemiyorum gibi geldi
şöyle yani
mesela bir porsiyon makarna diyor ama bir porsiyon makarna tama olarak ne kadar ki??
ben yemek kaşığıyla alıyorum diyelim ki 3 yk makarna yedim e bunun kalorisini tam olarak öğrenemiyorum gibi
anlatabildim mi bilmiyorum ama:)
yazmak çok iyi oluyor insan okudukça utanıyor kendinden
merhabalar canım
öncelikle başarılar demek istiyorum sana
inşAllah başarırsın ve incecik oluverirsin
diyetine ben de katılabilir miyim acaba?
Diyet motive ediyo insanı heves katıyor içine :) bence akşamları paylaşalım yada her sabah bir önceki günün menüsünü :) yediklerimiz, içtiklerimiz, su, spor vs. herşeyi yazalım yoldaş olalım birbirimize :)
Bence iş yerindeki yemeklerden yiyebilirsin. Mesela yağlı, sulu yemekse suyunu süzerek; yemeğin yanında pilav vs. varsa ya yemeği ya da yanındaki pilavı -makarnayı yiyerek :)yanına salatası,yoğurdu ekleyerek. yani seçerek, tercih yaparak olabilir :) iş yerinde yemek ayarlamak sıkıntı oluyor yoksaZaten anladığım kadarıyla herşeyden yağsız tuzsuz yemeye gerek yok gibi. normal evde pişen yemekten küçük porsiyonlarda yense bile kilo verilebilir çok düşünme işyerindeki yemekleri :)
Merhabaaa :) tabi ki hep beraber yapalım 3 kişi olduuuk :) 2 diyet arkadaşımın da düğünleri yakın galiba :)
İnşallah hepimiz incecik oluruz hele sizz kuğu gibi gelinler olun inşallah :)
Haklısın aslında çok net değil ben internetten önce araştırıyorum öyle doğru kalorileri seçmeye çalışıyorum fln uzun iş :) günde 1000 kalori civarı almaya çalışıyorum ama aşıyorum bazen 1200 fln oluyor
elif sanırım ayn ı tarihlerde evleneceğiz benim de önce haziran düşünüyoduk ama araya abim girdi haziran başında onunki olacak ağustos sonu benim ki
tam bir yılımız var demek oluyor bu da umarım istediğimiz kiloda evleniriz ben
nişanımı istedeiğim kiloda yapamadım düğüne inşallah 38 beden olacağım
şu anda 42 bedenim
sende diyet konusunda deneyimlisin benim gibi
bende 89 la başladım sonra bir müddet devam edemedim şimdi tekrar hedefe emin adımlarla ilerliyorum
kilo konusunda nişanlın laf ediyor mu sana
benimki benim sinirimi bozuyor devamlı tombişim diye seviyor mesela
inada bindi yani artık benim ki bi yerde
bir an önce o löp löp yağları atmalıyım üstümden
bende topluca buradan yazayım :) 2 tane yaz gelinimiz olcak anlaşılan Allah tamamına erdirsin :)benim uzun süredir erkek arkadaşım var ilişki ciddi fakat aileler okulun bitmesini bekliyor söz içinDarısı da bana inşallah 2 senecik daha sabır :)
Kızlaaaar o zaman sabahları yazalım bir önceki günkü menümüzü daha düzenli olur. Start'ı verdik diyetler başladııı kolay gelsiiinn!
Pınarcım ben spor olarak yürüyüş düşünüyorum. istikrarlı olarak diyetim devam ederse mutlaka artırıcam spor faaliyetlerimi. Leslie duydum ben de ama hakkında pek bişey bilmiyorum madem fayda görmüşsün bende araştırıyım :)
Mutlu ol tabi ne güzeeel :)) spor benim için de sıkıntı akşam yürüyüş yapym diyorum kimse eşlik etmiyor evdekilerden(
Sabahları 2 dilim ekmeğe tost yaparak kahvaltını hızlandırabilirsin :)) Ara öğünlerde meyve, ufak paket yoğurtlar yda 1 paket süt vs. rahat olabilir ben öyle yapıyorumm :))
Bence ekmeği tamamen kesme canım çavdar,tam buğday ekmeği vs. kullanabilirsin .Çünkü diyet bittiğinde ekmek yine yiyeceksin yabancı madde gibi algılamasın vücut :) ekmeği çok yerim dersen etimek yiyebilirsin mesela çok yedirmiyor hem de tok tutuyor. ben bazen etimek yiyorum bazen de uno nun ekmeklerinden. ama belirli ölçüde yiyorum. ekmeğin eksikliğini kahvaltıda çok hissediyorum
fazla light ürün tüketmiyorum aslında ama ara öğünler için light yoğurt almıştım 4lü satılıyo . probiyotik yoğurt da alıyorum bazen çilekli vs. canım tatlı çekerse ara öğünde ondan yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?