ablacım kaç kilo verdiiin şimdi seen
Buketcim merhaba sana katılabilirmiyim diyecektim
benim de bir günlüğüm vardı ama yalnız kaldım orda zaten ramazan dolayısıyla bıraktım diyetimi oruçla birlikte götürmek çok zor oldu benim için şimdi bayaram sonrası hazır midem açlığa da alışkınken yeniden başlamak istiyorum.
ramazan boyunca hiç tartılmadım desem yalan olmaz sanırım hatırlamıyorum çünkü en son kaç kilo olduğumu
birlikte zayıflayalım mı?
Buketcim merhaba sana katılabilirmiyim diyecektim
benim de bir günlüğüm vardı ama yalnız kaldım orda zaten ramazan dolayısıyla bıraktım diyetimi oruçla birlikte götürmek çok zor oldu benim için şimdi bayaram sonrası hazır midem açlığa da alışkınken yeniden başlamak istiyorum.
ramazan boyunca hiç tartılmadım desem yalan olmaz sanırım hatırlamıyorum çünkü en son kaç kilo olduğumu
birlikte zayıflayalım mı?
Merhaba :) Tabi ki beraberce zayıflayabiliriz ben de yalnızım burada :) bayram sonrası bugün ciddi anlamda başladım :) beraber yapalım :)
tabiki birlikte zayıflayabiliriz bende daha bugün yeni başladım zaten sıfırladım kendimi bayram sonrası yeni bir diyete hazırım :)
bende hazırım sanırım
kendimi durdurmamın zamanı geldi geçiyor
vücut hitle endekslerimiz birbirine yakın zaten
bende 7-10 kilo arası vermek istiyorum zaten
1,78 boy en son sanırım 78 lerdeydim(yanlış olabilir öyle hatırlıyorum şu anda)
68 70 olsam benden iyisi olmaz heralde
sen ne kadar bir zaman belirledin kendine
2 ay uygun gibi geliyor bana ama tabi şartlenmamak lazım çok da olmazsa üzülürüm sonra
ama 2 ay gibi bi hedefim var yani
ooo sen boyluymuşsun baya maşallah :) benim boyum 1.60-1.62 civarı hala net bilmiyorum boyumu :) Şuan ki durum 1.60 civarı boy 62 kilo tam olarak. 55e düşmek istiyorum en az. 2 aylık süre verdim kendime 18-20 Ekim civarı istediğim kiloda olmayı hedefliyorum :) Hedef kilolarımız tarihlerimiz uyuyor birbirine sanırım:)
pınar diyebilirsin canımBu arad bir mahsuru yoksa yaş isim iş vs. öğrenebilir miyim :)tanışalım :)
Bu arada ben kaloriseperi.com u kullanıyorum ayrıca ufak bi çizelge yaptım kendime A4 kağıdını 8e bölerek hergün yediklerimi oraya da yazıyorum :) sonradan neler yemişim diye bakıp yüzleşmek güzel oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?