Buketimin Diyet Günlüğü :) 62den 52'ye uzun ince bir yoldayım ! :)

Buketcim merhaba sana katılabilirmiyim diyecektim
benim de bir günlüğüm vardı ama yalnız kaldım orda zaten ramazan dolayısıyla bıraktım diyetimi oruçla birlikte götürmek çok zor oldu benim için şimdi bayaram sonrası hazır midem açlığa da alışkınken yeniden başlamak istiyorum.
ramazan boyunca hiç tartılmadım desem yalan olmaz sanırım hatırlamıyorum çünkü en son kaç kilo olduğumu
birlikte zayıflayalım mı?

Merhaba :) Tabi ki beraberce zayıflayabiliriz ben de yalnızım burada :) bayram sonrası bugün ciddi anlamda başladım :) beraber yapalım :)

tabiki birlikte zayıflayabiliriz bende daha bugün yeni başladım zaten sıfırladım kendimi bayram sonrası yeni bir diyete hazırım :)

Günaydınlaar :)) dün akşam kapanışı 1 tabak tavuklu bezelye ve bol salata ile yaptım. Sonrasında ise hiçbir şey yemedim.

Bugün itibariyle yediklerimi günlük paylaşıcam, öğün öğün yazınca karışıyor. Sabah tartıldım 62.0 kiloyum. İlk 1 hafta ödem vs. atıldığından 60ları görürüm. Gündüzleri yediklerimde sıkıntı yok fakat akşam öğünlerinde kaçırmaktan korkuyordum. Dün akşam yemeğinde ölçülü yedim ve kendimi iyi hissediyorum böyle de devam edecek. Vazgeçmek yok!! :)

Merhaba :) Tabi ki beraberce zayıflayabiliriz ben de yalnızım burada :) bayram sonrası bugün ciddi anlamda başladım :) beraber yapalım :)

tamam o zamann çok sevindim
bende bugün başlamış olayım olur mu gerçi sabah biraz fazla kaçırdım ama yarını beklemeyeceğm başlamak için
akşam iş çıkışı eve gidince tartılır son kilomu yazarım
hadi bakalım bismillahh

tabiki birlikte zayıflayabiliriz bende daha bugün yeni başladım zaten sıfırladım kendimi bayram sonrası yeni bir diyete hazırım :)

bende hazırım sanırım
kendimi durdurmamın zamanı geldi geçiyor
vücut hitle endekslerimiz birbirine yakın zaten
bende 7-10 kilo arası vermek istiyorum zaten
1,78 boy en son sanırım 78 lerdeydim(yanlış olabilir öyle hatırlıyorum şu anda)
68 70 olsam benden iyisi olmaz heralde
sen ne kadar bir zaman belirledin kendine
2 ay uygun gibi geliyor bana ama tabi şartlenmamak lazım çok da olmazsa üzülürüm sonra
ama 2 ay gibi bi hedefim var yani

Bu arada ara öğünlerimi de abartmıcam metabolizmam hızlansın derken daha çok kilo almıyım Sabah-öğle arası ve öğle-akşam arası toplamda 2 ara öğün yapıcam. Akşam yemeğinden sonra bişey yemek yok :)

ooo sen boyluymuşsun baya maşallah :) benim boyum 1.60-1.62 civarı hala net bilmiyorum boyumu :) Şuan ki durum 1.60 civarı boy 62 kilo tam olarak. 55e düşmek istiyorum en az. 2 aylık süre verdim kendime 18-20 Ekim civarı istediğim kiloda olmayı hedefliyorum :) Hedef kilolarımız tarihlerimiz uyuyor birbirine sanırım:)

Bu arad bir mahsuru yoksa yaş isim iş vs. öğrenebilir miyim :)tanışalım :)

evet canım boy uzun benim
bende enzından bi 70 olsam iyi olur gibime geliyor
18-20 ekim ugun bir zaman ikimiz içinde belki daha önce başarırız

Ben buket görüldüğü üzere :) 21 yaşındayım hukuk öğrencisiyim bi süredir çalışıyorum yaz dolayısıyla ama bırakıyorum haftaya işi okul açılmadan. Nişanlıymışsın ne güzel Allah tamamına erdirsin :) Tanıştığımıza ve hazır olduğumuza göre O zaman diyet başlasın !! :)) Hergün yediklerimizi yazalım buraya :)

çok memnun oldum buket
evvet başlasın diyet bakalım
akşamları mı paylaşalım menümüzü?
ben öğlen yemeklerimi şirkette yiyorum bazen diyete uygun olmayabilir sence ne yapsam bunun için?
az mı yesem yemekten hiç yemesem aç kalırım olmaz.evden getirebilirmiyim acaba diye düşünmekteyim ama çok zor olur benim için
neyse düşüneyim bi bakalım
içtiğimiz suyu da yazalım gün içinde
en az 2 lt zaten üstü de yaz ayları için daha iyi olur
spor yapalım bide ben önceki kiloluruma hareketlerimi arttırarak verdim hep
bugünden tezi yok yine spora başlayayım
ohh diyete başlamak bile motive etti beni

Diyet motive ediyo insanı heves katıyor içine :) bence akşamları paylaşalım yada her sabah bir önceki günün menüsünü :) yediklerimiz, içtiklerimiz, su, spor vs. herşeyi yazalım yoldaş olalım birbirimize :)

Bence iş yerindeki yemeklerden yiyebilirsin. Mesela yağlı, sulu yemekse suyunu süzerek; yemeğin yanında pilav vs. varsa ya yemeği ya da yanındaki pilavı -makarnayı yiyerek :)yanına salatası,yoğurdu ekleyerek. yani seçerek, tercih yaparak olabilir :) iş yerinde yemek ayarlamak sıkıntı oluyor yoksa Zaten anladığım kadarıyla herşeyden yağsız tuzsuz yemeye gerek yok gibi. normal evde pişen yemekten küçük porsiyonlarda yense bile kilo verilebilir çok düşünme işyerindeki yemekleri :)

Bu arada ben kaloriseperi.com u kullanıyorum ayrıca ufak bi çizelge yaptım kendime A4 kağıdını 8e bölerek hergün yediklerimi oraya da yazıyorum :) sonradan neler yemişim diye bakıp yüzleşmek güzel oluyor :)

onu bende kullanıyodum daha önce ama bazen kesin sonuç elde edemiyorum gibi geldi
şöyle yani
mesela bir porsiyon makarna diyor ama bir porsiyon makarna tama olarak ne kadar ki??
ben yemek kaşığıyla alıyorum diyelim ki 3 yk makarna yedim e bunun kalorisini tam olarak öğrenemiyorum gibi
anlatabildim mi bilmiyorum ama:)
yazmak çok iyi oluyor insan okudukça utanıyor kendinden

merhabalar canım
öncelikle başarılar demek istiyorum sana
inşAllah başarırsın ve incecik oluverirsin
diyetine ben de katılabilir miyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…