Buket'in Diyet Günlüğü: Hedefim 3 Ay Sonra 80'ler :)

Buk@

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
193
0
96
40
İstanbul
Merhaba arkadaşlar :)

Ben 27 yaşında ve ne yazık ki 112,6 kg bir bayanım. Evliyim. PKO'luyum. Ne kadar mutluyum desem de kilolarımdan şikayetçiyim.Tatlı düşkünüyüm. Muhtelif zamanlarda kilo versemde sonra kat be kat fazlasını almış biriyim.

Bugün yeni başlangıç yaptım. Umarım destek verirsiniz Manevi desteğe ihtiyacım var.

Bu sabah canım kahvaltı etmek istemedi. Soda ayran içtim. Öğrene kadar 1 fincan yeşil çay + 0,5lt sodalı su içtim. Öğlen 3 kuru köfte + yarım kase yoğurt + 1 ayran içtim.

Merhaba bende kilolarım ile cebelleşiyorum.Kilo vermeye mecburum(bebek yapmak için).Evliyim, 31 yaşım, 1,62 boyum, 79,5 kilom (1,5 ayda 5 kilo vermiş halim).Ama zaman zaman diyetten sıkılıyorum. Kaçamak yapıyorum.Bu işi daha ciddiye almalıyım.Birbirimize destek olalım.Burdan ayrılmayalım.Bu günkü menüm:

sabah:1 fincan 9 lu bitki çayı, 1 dilim beyaz peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 yeşil biber, 6 adet siyah zeytin,1 didlim kepek ekmeği,2 bardak şekersiz çay
ara :6 adet kayısı
öğle :1 pors. etli patates yemeği, salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara :1 çikolatalı gofret(işte kaçamaklardan sadece biri
akşam:1 adet activia yoğurt

Son düzenleme:

Merhaba bende kilolarım ile cebelleşiyorum.Kilo vermeye mecburum(bebek yapmak için).Evliyim, 37 yaşım, 162 boyum, 79,5 kilom (1,5 ayda 5 kilo vermiş halim).Ama zaman zaman diyetten sıkılıyorum. Kaçamak yapıyorum.Bu işi daha ciddiye almalıyım.Birbirimize destek olalım.Burdan ayrılmayalım.Bu günkü menüm:

sabah:1 fincan 9 lu bitki çayı, 1 dilim beyaz peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 yeşil biber, 6 adet siyah zeytin,1 didlim kepek ekmeği,2 dilim şekersiz çay
ara :6 adet kayısı
öğle :1 pors. etli patates yemeği, salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara :1 çikolatalı gofret(işte kaçamaklardan sadece biri
akşam:1 adet activia yoğurt

Benimde bebek yapmam lazım. 4 yıldır evliyim. Artık bebiş yapmaya hazırım. Ama önce şu kiloları üzerimden atmalıyım ki bebişe yer açılsın

Akşam üzeri 3 küçük kayısı yedim. 1 light ayran içtim. Akşamda bol salata ve 1 dilim light ekmek.

Sabah sabah kalktım. Tartılayım bakayım bir günde kilo vermiş miyim dedim Birde ne göreyim 1.200gr uçmuş gitmiş
Tabi ödem atmışımdır ama tartıda 111.4 görmek harikaydı

Dün akşam metabolizma çayı yaptım kendime 1lt. Onu içeceğim. Kahvaltı istemiyor canım. Ayran + altınbaşak yiyeceğim

Evet ilk zamanlar ödem atıyorsun ama süperrr.Dün akşam 1,5 saat yürüyüş yaptım.1,5 saatlik yürüyüşte 400 gr. gidiyor.Mutlaka yürüyüş yapmanı öneririm.Ben 8 yıllık evliyim.Tüp bebek yapacağım.3.tüp bebek denemem olacak.İnşallah bu kez tutar.84 kilo idim.Doktor en az 10 kilo vermelisin dedi. Hatta 14 kilo verirsen daha iyi olur dedi.10 kilo verdikten sonra doktora gideceğiz.5 haziran da 84 kilo ile diete başladım.Tabi 2 hafta mola verdim.(tatil falan derken diet kaldı).Şu an 78,7 kiloyum.kahvaltıda 6 tane patates kızartması, yarım dilim tahin helvası, yarım domates, 2 biber, 1 salatalık, 2 barda şekersiz çay, 1 dilim kepek ekmek yedim. tabi kahvaltıdan 20 dak. önce 9 lu bitki çayımı içtim.

Spor bir türlü yapamıyorum. Ama belki yüzmeye başlarım 1 saat akşamları. Bende 80 olmak istiyorum. İnşallah tutacak bu sefer bebişin Çalışmalara devam.

Bugün niyetliyim bende. Akşam 01:00 de yattım. Çok yedim yaaaa Off iftara az yemem gerek.

Allah kabul etsin canım.Bende dün gün içinde fazla kaçırdım.O yüzden sahurda çok yemedim.İftardada dikkat etmeliyim.Yoksa kilo veremem.

İftarda 3 kaşık barbunya + salata + 2 dilim kavun yedim. Koca bir bardak limonlu su içtim. Çok susamıştım.

Merhabalar
Başarılar canım, takibindeyim

Son düzenleme:
Merhabalar
Başarılar canım, takibindeyim

Ohhh ne güzelll ne güzelll Sevindim..

Haftasonu oruç tutmadım. Dondurma ve meyve suyu hariç pek yaramazlık yapmadım. Bugün yine oruc tutuyorum.
Tartılmadım. Acaba verdim mi

Mutluyummmm

18.07.2012 ------> 112.6
23.07.2012 ------> 110.2

2.6kg vermişim.. Allahım çok sevindim.

İftarda 2 tane lahmacun yedim. 1 bardak sodalı su ve 1 bardak ayran. Tatlı olarak bir adet şeftali.

Mutluyummmm

18.07.2012 ------> 112.6
23.07.2012 ------> 110.2

2.6kg vermişim.. Allahım çok sevindim.

İftarda 2 tane lahmacun yedim. 1 bardak sodalı su ve 1 bardak ayran. Tatlı olarak bir adet şeftali.

Canım ya çok sevindim.Çok güzel.Sahurda neler yiyorsun.Bende şu ramazan pidelerine dayanamıyuorum.Ramazanda kilo almamaya dikkat ediyorum. Ramazanda vermek benim için biraz zor.Bakalım sonu ne olacak. Tartıldığımda anlamıyorum. Çünkü akşam iftar yapılıyor oturuluyor, sahurda yenilip yatılıyor.Gün içinde tartılsam aç karnı ..... Yani ne zaman tartılmam gerektiğini çözemedim. Normalde sabahları kahvaltıdan önce tartılırım.

Son düzenleme:
Dün ayran içtim ve şeftali yedim. Canım hiçbir şey istemedi. Kilo vermemişim acaba ondan mı :44:
Sahurda da ayran içtim 1 bardak, 2 zeytin, 2 domates 2 dilim ekmek, çok az da peynir yedim.
Yavaş mı kilo veriyorum acaba 5 günde 6 kilo vermiş biri.. Allahımmm darısı bana

Bu arada mesajlar mı silinmiş anlamadım. Bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…