Merhaba arkadaşlar :)
Ben 27 yaşında ve ne yazık ki 112,6 kg bir bayanım. Evliyim. PKO'luyum. Ne kadar mutluyum desem de kilolarımdan şikayetçiyim.Tatlı düşkünüyüm. Muhtelif zamanlarda kilo versemde sonra kat be kat fazlasını almış biriyim.
Bugün yeni başlangıç yaptım. Umarım destek verirsinizManevi desteğe ihtiyacım var.
Merhaba arkadaşlar :)
Ben 27 yaşında ve ne yazık ki 112,6 kg bir bayanım. Evliyim. PKO'luyum. Ne kadar mutluyum desem de kilolarımdan şikayetçiyim.Tatlı düşkünüyüm. Muhtelif zamanlarda kilo versemde sonra kat be kat fazlasını almış biriyim.
Bugün yeni başlangıç yaptım. Umarım destek verirsinizManevi desteğe ihtiyacım var.
Merhaba bende kilolarım ile cebelleşiyorum.Kilo vermeye mecburum(bebek yapmak için).Evliyim, 31 yaşım, 1,62 boyum, 79,5 kilom (1,5 ayda 5 kilo vermiş halim).Ama zaman zaman diyetten sıkılıyorum. Kaçamak yapıyorum.Bu işi daha ciddiye almalıyım.Birbirimize destek olalım.Burdan ayrılmayalım.Bu günkü menüm:
sabah:1 fincan 9 lu bitki çayı, 1 dilim beyaz peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 yeşil biber, 6 adet siyah zeytin,1 didlim kepek ekmeği,2 bardak şekersiz çay
ara :6 adet kayısı
öğle :1 pors. etli patates yemeği, salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara :1 çikolatalı gofret(işte kaçamaklardan sadece biri
akşam:1 adet activia yoğurt
Sabah sabah kalktım. Tartılayım bakayım bir günde kilo vermiş miyim dedimBirde ne göreyim 1.200gr uçmuş gitmiş
Tabi ödem atmışımdır ama tartıda 111.4 görmek harikaydı
Dün akşam metabolizma çayı yaptım kendime 1lt. Onu içeceğim. Kahvaltı istemiyor canım. Ayran + altınbaşak yiyeceğim
Evet ilk zamanlar ödem atıyorsun ama süperrr.Dün akşam 1,5 saat yürüyüş yaptım.1,5 saatlik yürüyüşte 400 gr. gidiyor.Mutlaka yürüyüş yapmanı öneririm.Ben 8 yıllık evliyim.Tüp bebek yapacağım.3.tüp bebek denemem olacak.İnşallah bu kez tutar.84 kilo idim.Doktor en az 10 kilo vermelisin dedi. Hatta 14 kilo verirsen daha iyi olur dedi.10 kilo verdikten sonra doktora gideceğiz.5 haziran da 84 kilo ile diete başladım.Tabi 2 hafta mola verdim.(tatil falan derken diet kaldı).Şu an 78,7 kiloyum.kahvaltıda 6 tane patates kızartması, yarım dilim tahin helvası, yarım domates, 2 biber, 1 salatalık, 2 barda şekersiz çay, 1 dilim kepek ekmek yedim. tabi kahvaltıdan 20 dak. önce 9 lu bitki çayımı içtim.
Bugün niyetliyim bende. Akşam 01:00 de yattım. Çok yedim yaaaaOff iftara az yemem gerek.
Allah kabul etsin canım.Bende dün gün içinde fazla kaçırdım.O yüzden sahurda çok yemedim.İftardada dikkat etmeliyim.Yoksa kilo veremem.
İftarda 3 kaşık barbunya + salata + 2 dilim kavun yedim. Koca bir bardak limonlu su içtim. Çok susamıştım.
İftarda 3 kaşık barbunya + salata + 2 dilim kavun yedim. Koca bir bardak limonlu su içtim. Çok susamıştım.
Merhabalar
Başarılar canım, takibindeyim
Mutluyummmm
18.07.2012 ------> 112.6
23.07.2012 ------> 110.2
2.6kg vermişim.. Allahım çok sevindim.
İftarda 2 tane lahmacun yedim. 1 bardak sodalı su ve 1 bardak ayran. Tatlı olarak bir adet şeftali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?