Mutluyummmm
18.07.2012 ------> 112.6
23.07.2012 ------> 110.2
2.6kg vermişim.. Allahım çok sevindim.
İftarda 2 tane lahmacun yedim. 1 bardak sodalı su ve 1 bardak ayran. Tatlı olarak bir adet şeftali.
anammmmmm kuzuş çok süper bir haber:) ayyy devamı gelir inş azimli ol cnm bişe yemek istediğinde yedimde ne oldu de:) hemen başka bişeyle ilgilen telle konuş mesaj at pc ye gir inan çok faydası oluyor allahım devamını sağlıkla getirir inş bacımmmmm:) e darısı da bana
Ne güzel bir mesajdı oİçim açıldı birden sağol
İnşallah bu sefer olacak. Sıkıldım artık. Ramazan olması iyi oldu bir bakıma. Açlığa alışınca diyet yapmak daha kolay olur belki..
Dün ayran içtim ve şeftali yedim. Canım hiçbir şey istemedi. Kilo vermemişim acaba ondan mı :44:
Sahurda da ayran içtim 1 bardak, 2 zeytin, 2 domates 2 dilim ekmek, çok az da peynir yedim.
Yavaş mı kilo veriyorum acaba5 günde 6 kilo vermiş biri.. Allahımmm darısı bana
Bu arada mesajlar mı silinmiş anlamadım. Bilen var mı?
5 günde 6 kiloboşver sen bunları ne kadar sağlıksız. Sonra daha fazlası geri alınıyormuş. Sağlıklı olan ilk hafta 2-2,5 kg, ikinci ve diğer haftalar 1-1,5 kg vermektir.Bende bir dönem diyetisyene gitmiştim.20 günde 4 kilo vermiştim. Aç kalmadan ve sağlıklı beslenerek. Tamam çabuk kilo vermek istiyoruz ama aynı zamanda sağlığa dikkat. Ben yamaktan iyice kısınca tansiyonum düşüyor.düşüyor.O yüzden sabııııııııııııııııııır.
Evet mesajlar silinmiş.
Evet canım haklısın. Yavaş verelim ama yeter ki geri almayalım. Ben bu aralar inan hiç yiyemiyorum.
Ah ah keşke bende senin gibi olsan yiyemesem.İştahım olmasa.Ama nerdeeeeee.Kendimi zor frenliyorum.
Bu aralar tek kurtarıcım ayran. Ama sanırım biraz susatıyor. Hele bugün gerçekten çok susadım. Allah yardımcımız olsunnn..
Yok ya benden adam olmaz. Dün yine biraz abarttım. 0,5 kg almışım.Ama bugün sıkı tuttum. Akşam yemeğindede mutlaka dikkat edeceğim.Kendimi toparlamam gerekiyor.Ne güzel diete ilk başladığım zamanlar çok dikkat ediyordum.Yine dikkat edeceğim size söz kendimi toparlayacağım.Söz konusu bebeğim.Bebeğime kavuşmam için kilo vermem şart.
Canımm.. Ben sana inanıyorum. Vereceksin hatta vereceğizBebeğimiz için.. Çok tatlı ve güzel hamişler olacağız.
19:42 itibariyle 109.2 olmuşum3,4 kg'a veda ettim..
İnşallah canım.moralin için sağol.Dediğim gibi akşam yemeğindede dikkat ettim ve eşimle yarım saat yürüyüş yaptık.Bakalım yarın sabah kaç çıkacağım.Sabah yazarım çok merak ediyorum.Birkaç gram vermişsem acayip motive olacağım.
Merhaba kızlar
Bende nacizane kendi Halim'de diyet yapıyorum cok güzel gidiyorsunuz tebrikler fakat kaloriye bakacağız derken karbonhidrat ta patlama yapıyorsunuz ama devam
CEMILEYLD Kaç çıktın kızzz :26:
Kaç gündür ayran + şeftali yapıyorum.. Yok bende karbonhidrat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?