Buket'in Diyet Günlüğü: Hedefim 3 Ay Sonra 80'ler :)

Tamam senin için bugünü milat kabul ediyoruz

Hep aynı şey olmaz değişiklik yap.1 gün şeftali,1 gün 1 avuç kiraz,diğer gün karpuz v.b.Yoksa bünyen zayıf düşer.

Dün neler yedim neler Bayağı bir değişiklik oldu Bu arada sen bir gruba üye misin?
Ben 9. takıma üye adayıyım. Yarın oruçlu olmayacağım. Enerjim olursa biraz egzersiz yapıp mekik çekmek istiyorum ama bakalım..
Gün içinde hiç spor yapmıyorum. Haftasonu bir iki hareket yapmaya başlarsam haftaiçi de iftara az kala yaparım azcık.

Hayır üye değilim.Grup derken? Nasıl bir grup.

Dün 108,9 olmuşum. Gram gramda olsa gidiyor kilolarım mutluyum

Dün akşam 4-5 tane ufak ufak tavuk butlarından yedim. Yanına vazgeçilmezim ayran vardı. Birde kavun yedim. Şişirdi zaten hemen.

Dün 108,9 olmuşum. Gram gramda olsa gidiyor kilolarım mutluyum

Dün akşam 4-5 tane ufak ufak tavuk butlarından yedim. Yanına vazgeçilmezim ayran vardı. Birde kavun yedim. Şişirdi zaten hemen.

Bende yarın oruç tutacağım.Bugün kahvaltıda 1 dilim bugday ekmağinden yağsız peynirli domatesli tost, öğlen temizlik yaptığım için birşey hazırlamaya üşendim ve fındıklı 9 kat yedim (tabi akşam yemeğinde bunun intikamı alınacak).Karar verdim artık haftalık tartılacağım ve her yediğimi artık buraya yazacağım.

Günlüğün var mı ? Yoksa hemen bir tane açıp yazmaya başlamalısın.. Çok iyi oluyor. Yerken farketmiyorsun ama yazınca ne çok şey yediğini anlıyorsun

Günlüğün var mı ? Yoksa hemen bir tane açıp yazmaya başlamalısın.. Çok iyi oluyor. Yerken farketmiyorsun ama yazınca ne çok şey yediğini anlıyorsun

Evet, kalori hesabı yapıyorum.Akşam yemeğinde fırında ıspanak, 1 bardak ayran, domates ve 1 dilim buğday ekmeği yedim.Sahurdada aynısını yiyeceğim.

ayyy benim canım günlüğüm..
Sen bunları da mı görecektim.. 300gr nasılda almışım.. Neredeyse yarım kilo..
Dün 3 fındık lahmacun, ayran,kavun.. 1 avuç çekirdek 2-3 tane rulokat yedim.
Aslında vücudu şaşırtmak istedim. İşe yaradı galiba.. 300 gr aldım oturdum.
Yarın yine oruçluyum. İftar ve sahur çok dikkat ederim. Fazlasını veririm

Merhaba canım bende 29 yaşında ve pkoluyum pkonun kilo aldırdığı malum yani nekadar diyet yapıp sporda yapsam kendi adıma söylüyorum hızla kilo veremiyorum ben.2,5 senelik evliyim bizde çocuk istiyoruz tedaviye geçtik.Önce kilom gitsin öyle çocuk diyordum ama baktımki zaman geçiyor kilomda yavaş gidiyor.Karar verdim çocuk tedavisine.Diyetisyene gittim kilo verdim biraz ama sonra durdu kilo vermem.Şimdi malum ramazan akşam birazda kaçırabiliyoruz.Ama yemekten sonra dışarıya yürüyüşe gidiyoruz eşimle 2 3 saat yürüyoruz nerdeyse ama hergün değil.Evde koşu bandım var ondada yüüryorum tempolu olarak.Ama oruçluyken kesinlikle spor yapma iyi değilmiş yapacaksan iftardan yemekten 1 1,5 saat sonra yaparsın.Allah yardımcımız olsun ve bebeklerimize kavuştursun.Sen çocuk için tedaviye geçtinmi yani herhangi birşey kullanıyormusun?:44:

Ben hiç tedaviye falan başlamadım. Sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum. Pko için. Doktor vermişti. Çocuk düşündüğümüzde ( ben biraz kilo verince ) gideceğim doktora. Geçen sene 2 ayda 14 kg vermiştim ne güzel ama kısa süre kortizon kullanınca 20kg olarak bana geri döndü.

Evet malesef ilaçlarında çok etkisi var. Allah yardımcımız olsun umarım Allah nasip eder hepimize bu duyguyu

Evet malesef ilaçlarında çok etkisi var. Allah yardımcımız olsun umarım Allah nasip eder hepimize bu duyguyu

Amin inşallah hepimize.. Bende istiyorum aslında bebek.. Rüyalarımda görüyorum. Ama denemedim hiç.. Bakalım kısmet :44:

Ayyy canım günlüğüm,
Zayıflama Kürleri bölümünde yeni bir tarif gördüm. Benim sodalı su gibi. 2 lt suya yeşilçay demliyorsun ve sonra içine soda döküp gün içinde (sanırım) içiyorsun.
Bende deneyeceğim.

Merhabalar,

Dün akşam 2-3 tane küçük tavuk but yedim ve ayran içtim. Canım tatlı istedi. 2 tane hurma yedim.
Yaramazlık yapmadım yani..

Bugün oruçluyum. Sahurda 2 haşlanmış yumurta yedim ve 1 bardak ayran içtim.

öncelikle merhaba.. umarım istediginiz kiloya iner ve bebişinizi nasip eder Allah..

ramazanda zor olur belki ama. duydunuz mu bilmiyorum callenetics egzersizleri var hatta spor bölümünde var. sıkılasmak icin bire bir. malum o kadar kilo verince sarkmaları toparlamak gerekiyor.yapıp faydasını gören biri olarak deneyin derim..

Duyduğumu sanmıyorum ama ilgimi çekti. Eve gidince biraz bakayım neymiş Teşekkür ederim

Duyduğumu sanmıyorum ama ilgimi çekti. Eve gidince biraz bakayım neymiş Teşekkür ederim

Dün akşam iftarda misafirim vardı. yazamadım. İftarda 1 kasu tavuk çorbası, azıcık pide ve közlenmiş kırmızı biber.
Sahurda 1 dilim fırında ıspanak, 1 bardak ayran.
Bu akşam iftarda 1,5 kase soğuk ayran çorbası, azıcık pide ve yarım dilim beyaz peynir.
Ayrıca merak ettim çalışıyormnusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…