Eveeeet. sonucu söylüyorum.78,600 kg.Bugünden itibaren asıl dietim başladı.Tatile gitmeden önce 78,700 kg dım. 1,5 kilo almıştım.Ramazanın ilk günlerindede iftarda pideyi çok kaçırdım. Sonuç hüsrandı.ugünden itibaren kaldığım yerden devam ediyorum.B:126:
Hep aynı şey olmaz değişiklik yap.1 gün şeftali,1 gün 1 avuç kiraz,diğer gün karpuz v.b.Yoksa bünyen zayıf düşer.
Dün neler yedim nelerBayağı bir değişiklik oldu Bu arada sen bir gruba üye misin?
Ben 9. takıma üye adayıyım. Yarın oruçlu olmayacağım. Enerjim olursa biraz egzersiz yapıp mekik çekmek istiyorum ama bakalım..
Gün içinde hiç spor yapmıyorum. Haftasonu bir iki hareket yapmaya başlarsam haftaiçi de iftara az kala yaparım azcık.
Dün 108,9 olmuşum. Gram gramda olsa gidiyor kilolarım mutluyum
Dün akşam 4-5 tane ufak ufak tavuk butlarından yedim. Yanına vazgeçilmezim ayran vardı. Birde kavun yedim. Şişirdi zaten hemen.
Bende yarın oruç tutacağım.Bugün kahvaltıda 1 dilim bugday ekmağinden yağsız peynirli domatesli tost, öğlen temizlik yaptığım için birşey hazırlamaya üşendim ve fındıklı 9 kat yedim (tabi akşam yemeğinde bunun intikamı alınacak).Karar verdim artık haftalık tartılacağım ve her yediğimi artık buraya yazacağım.
Günlüğün var mı ? Yoksa hemen bir tane açıp yazmaya başlamalısın.. Çok iyi oluyor. Yerken farketmiyorsun ama yazınca ne çok şey yediğini anlıyorsun
Merhaba arkadaşlar :)
Ben 27 yaşında ve ne yazık ki 112,6 kg bir bayanım. Evliyim. PKO'luyum. Ne kadar mutluyum desem de kilolarımdan şikayetçiyim.Tatlı düşkünüyüm. Muhtelif zamanlarda kilo versemde sonra kat be kat fazlasını almış biriyim.
Bugün yeni başlangıç yaptım. Umarım destek verirsinizManevi desteğe ihtiyacım var.
Merhaba canım bende 29 yaşında ve pkoluyum pkonun kilo aldırdığı malum yani nekadar diyet yapıp sporda yapsam kendi adıma söylüyorum hızla kilo veremiyorum ben.2,5 senelik evliyim bizde çocuk istiyoruz tedaviye geçtik.Önce kilom gitsin öyle çocuk diyordum ama baktımki zaman geçiyor kilomda yavaş gidiyor.Karar verdim çocuk tedavisine.Diyetisyene gittim kilo verdim biraz ama sonra durdu kilo vermem.Şimdi malum ramazan akşam birazda kaçırabiliyoruz.Ama yemekten sonra dışarıya yürüyüşe gidiyoruz eşimle 2 3 saat yürüyoruz nerdeyse ama hergün değil.Evde koşu bandım var ondada yüüryorum tempolu olarak.Ama oruçluyken kesinlikle spor yapma iyi değilmiş yapacaksan iftardan yemekten 1 1,5 saat sonra yaparsın.Allah yardımcımız olsun ve bebeklerimize kavuştursun.Sen çocuk için tedaviye geçtinmi yani herhangi birşey kullanıyormusun?:44:
Ben hiç tedaviye falan başlamadım. Sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum. Pko için. Doktor vermişti. Çocuk düşündüğümüzde ( ben biraz kilo verince ) gideceğim doktora. Geçen sene 2 ayda 14 kg vermiştim ne güzel ama kısa süre kortizon kullanınca 20kg olarak bana geri döndü.
Evet malesef ilaçlarında çok etkisi var. Allah yardımcımız olsunumarım Allah nasip eder hepimize bu duyguyu
öncelikle merhaba.. umarım istediginiz kiloya iner ve bebişinizi nasip eder Allah..
ramazanda zor olur belki ama. duydunuz mu bilmiyorum callenetics egzersizleri var hatta spor bölümünde var. sıkılasmak icin bire bir. malum o kadar kilo verince sarkmaları toparlamak gerekiyor.yapıp faydasını gören biri olarak deneyin derim..
Duyduğumu sanmıyorum ama ilgimi çekti. Eve gidince biraz bakayım neymişTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?