Dün akşam iftarda misafirim vardı.yazamadım. İftarda 1 kasu tavuk çorbası, azıcık pide ve közlenmiş kırmızı biber.
Sahurda 1 dilim fırında ıspanak, 1 bardak ayran.
Bu akşam iftarda 1,5 kase soğuk ayran çorbası, azıcık pide ve yarım dilim beyaz peynir.
Ayrıca merak ettim çalışıyormnusun?
Canım Günlüğüm,
Cumaya da az kaldı. Acaba kilo verdim mi :44: Bu hafta mayo alacağım kendime. Olmuyor artık mayolar. Yüzücü alırım büyük ihtimal. Zaten bu kiloyla bana diğerleri de şık olmaz. Şu kilolar bir gitsin imajımı da değiştireceğim. Bu ne ya. Ne giysem kötü duruyor. :2:
Canım Günlüğüm,
Bugün doktora gittim. Kilo verirsem kalça eklemimdeki yırttık için ameliyat olacağım. Çok mutluyum. Zaten başlamıştım vermeye.
dün iftarda yediklerim 4 kaşık pirinç pilavı 1 karnı yarık bol salata 4 sarma misafirlikteydim
yemekten önce 4 bardak su içtim aralarda 2 b ayran içtim 1 saat sonra 1 b kola içtim
eve gelince 5 köyden gelen erikten yedim 1 armut yiiyip geceyi kapatım
sahurda 1 d ekmek peynir 1 çay 3 sarma 1 armut 1 küçük dilim aglayan pasta yedim çok yemişim yazınca anladım
canım günlügün hayırlı olsun aynen bende bıktım şu kilolar yüzünden giydiklerime .zayıflasam neler giycem ALLAH BİLİR mayo gibi şeyler degil ama badi giydigimde etler fışkırmasın artık kot keten türü bedenli etekler giymek istiyorum ,
kadının teki beni ablamdan çok büyük sanmış bana sorunca utandım.artık kiloları vermem lazım
dün iftarda yediklerim 4 kaşık pirinç pilavı 1 karnı yarık bol salata 4 sarma misafirlikteydim
yemekten önce 4 bardak su içtim aralarda 2 b ayran içtim 1 saat sonra 1 b kola içtim
eve gelince 5 köyden gelen erikten yedim 1 armut yiiyip geceyi kapatım
sahurda 1 d ekmek peynir 1 çay 3 sarma 1 armut 1 küçük dilim aglayan pasta yedim çok yemişim yazınca anladım
Ne iş yapıyorsun?
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
Bencede fazla kaçmış.Bugün bayağı kısman gerekir.Şimdi bün akşam iftarda yedikleerimi yazınca söyleyene bak sanki benden aşağı kalır yanı var diyeceksin.
1 por. menemen ,1 kase soğuk ayran çorbası, yarım dilim beyaz peynir,biraz pide
Yemekten sonra fındıklı gofret, 2 bardak limonata , 1 dilim pizza
Sahurda 1 kase soğuk ayran çorbası, karpuz
Günlük günlük canım günlük cicim günlük,
Bugün götürdüm resmen.. Bir dilim güllaç, 1 tabak salata yedim. 1 koca bardak sodalı su içtim. Şimdi de eve iş getirdim. Nescafe içtim enerji olsun diye.
merhaba buket
dukan diyeti yapmani, en azindan bir denemeni tavsiye ederim
selamlar
Asıl senin fazla kaçmışGofretler mofretler
Kaç kiloydun bakim sen :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?