Buket'in Diyet Günlüğü: Hedefim 3 Ay Sonra 80'ler :)

Evet canım çalışıyorum.. Bak dün akşam bende bir tane közlenmiş biber yemiştim. Unutmuşum yazmayı

Bugün sahurda da yine menümde köfte vardı. Akşamdan kalan 5 köfteyi götürdüm ve yanında ayran içtim.

Canım Günlüğüm,
Bugün doktora gittim. Kilo verirsem kalça eklemimdeki yırttık için ameliyat olacağım. Çok mutluyum. Zaten başlamıştım vermeye.

Canım Günlüğüm,
Cumaya da az kaldı. Acaba kilo verdim mi :44: Bu hafta mayo alacağım kendime. Olmuyor artık mayolar. Yüzücü alırım büyük ihtimal. Zaten bu kiloyla bana diğerleri de şık olmaz. Şu kilolar bir gitsin imajımı da değiştireceğim. Bu ne ya. Ne giysem kötü duruyor. :2:

canım günlügün hayırlı olsun aynen bende bıktım şu kilolar yüzünden giydiklerime .zayıflasam neler giycem ALLAH BİLİR mayo gibi şeyler degil ama badi giydigimde etler fışkırmasın artık kot keten türü bedenli etekler giymek istiyorum ,
kadının teki beni ablamdan çok büyük sanmış bana sorunca utandım.artık kiloları vermem lazım

dün iftarda yediklerim 4 kaşık pirinç pilavı 1 karnı yarık bol salata 4 sarma misafirlikteydim
yemekten önce 4 bardak su içtim aralarda 2 b ayran içtim 1 saat sonra 1 b kola içtim
eve gelince 5 köyden gelen erikten yedim 1 armut yiiyip geceyi kapatım
sahurda 1 d ekmek peynir 1 çay 3 sarma 1 armut 1 küçük dilim aglayan pasta yedim çok yemişim yazınca anladım

Bencede fazla kaçmış.Bugün bayağı kısman gerekir.Şimdi bün akşam iftarda yedikleerimi yazınca söyleyene bak sanki benden aşağı kalır yanı var diyeceksin.
1 por. menemen ,1 kase soğuk ayran çorbası, yarım dilim beyaz peynir,biraz pide
Yemekten sonra fındıklı gofret, 2 bardak limonata , 1 dilim pizza
Sahurda 1 kase soğuk ayran çorbası, karpuz

Son düzenleme:

Teşekkür ederim ablacığım Bende elbiselere hastayım. Ev dışında hiç giymiyorum. Hayalimde hep elbiseler var.

İnsan yazınca daha iyi anlıyor Ben günlüğü ondan seviyorum

Asıl senin fazla kaçmış Gofretler mofretler

Kaç kiloydun bakim sen :26:

Günlük günlük canım günlük cicim günlük,
Bugün götürdüm resmen.. Bir dilim güllaç, 1 tabak salata yedim. 1 koca bardak sodalı su içtim. Şimdi de eve iş getirdim. Nescafe içtim enerji olsun diye.

merhaba buket

dukan diyeti yapmani, en azindan bir denemeni tavsiye ederim

selamlar

Günlük,

Bugün unutmazsam tartılacağım.. Dün unuttum tartılmayı acaba verdim mi :44:

Sahuru 01:30 da yatmadan önce yaptım. Güllaç yedim ya sahurda ayran içtim sadece..

Asıl senin fazla kaçmış Gofretler mofretler

Kaç kiloydun bakim sen :26:

Ben zaten yazımın başındada yazmıştım.Diyeceksinki ''bana söyleyene bak.Benden aşağı kalır yanı yok'' diye.Bende fazla kaçırdım.
Eeeee zaten bunun için burdayız.Birbirimizi uyaralım diye.Destek olalım diye.
Ben 84 kg idim.Geçen hafta cuma 78,600 kg dım.Bakalım yarın ne çıkacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…