Bulamaz miyim?

Kizlar en son konustugum kisiye inşallah yalniz olürsün dedim oda sen dusun dedi bende birini bulurum merak etme dedim oda bulursan bana yaz dedi yani oda birini bulabilcegimi dusunmuyor. Bulamaz miyim ya
İlk yorum benden olsun bu kafayla asla bulamazsın

Kizlar en son konustugum kisiye inşallah yalniz olürsün dedim oda sen dusun dedi bende birini bulurum merak etme dedim oda bulursan bana yaz dedi yani oda birini bulabilcegimi dusunmuyor. Bulamaz miyim ya
Şart mı birini bulmaz

Bulamazsın.

Rainy seni sebepsiz seviyorum. Sevdiğim için de üzülüyorum. Ama hiç laf dinlemiyorsun be kızım. Kızım diyorum eminim kızım yaşındasın. Sana o kadar laf deniyor, tavsiyede bulunuluyor ama yok. Yani hiç mi akıllanmaz insan ya. Bırak birini bulmayı kendini geliştir. Kurslara falan git. Ordan çıkar biri. Evde oturup net den düzgün birini bulma ihtimalin yüzde 1.

Söz sihirdir ve ağzınızdan çıkan size geri döner(çekim yasası). Bir uzmandan destek alsanız keşke bu yalnız kalma korkunuz normal değil. Yani forumda bilerek kaos çıkarmaya çalışmıyorsanız bu duruma bir çözüm bulmadan sağlıklı kişilerle tanisamazsiniz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…