İlk yorum benden olsun bu kafayla asla bulamazsınKizlar en son konustugum kisiye inşallah yalniz olürsün dedim oda sen dusun dedi bende birini bulurum merak etme dedim oda bulursan bana yaz dedi yani oda birini bulabilcegimi dusunmuyor. Bulamaz miyim ya
Iliski degil bitiyordu zatenMüthiş bir ilişki, harika sözler.
yine de neden kimseye inş yalnız ölürsün falan diyorsunuz. Yaşlar kaçIliski degil bitiyordu zaten
Şart mı birini bulmazKizlar en son konustugum kisiye inşallah yalniz olürsün dedim oda sen dusun dedi bende birini bulurum merak etme dedim oda bulursan bana yaz dedi yani oda birini bulabilcegimi dusunmuyor. Bulamaz miyim ya
Neden oyle dedinRainyy seni savunduğum konular yüzünden kendimden özür diliyorum
Akıllanmıyorsun da ondanNeden oyle dedin
EvetŞart mı birini bulmaz
Bulamazsın.Kizlar en son konustugum kisiye inşallah yalniz olürsün dedim oda sen dusun dedi bende birini bulurum merak etme dedim oda bulursan bana yaz dedi yani oda birini bulabilcegimi dusunmuyor. Bulamaz miyim ya
Sinir oldum. 27 30yine de neden kimseye inş yalnız ölürsün falan diyorsunuz. Yaşlar kaç
Niye oyle diyorsunInsalah bulamazsin valla ne diyim erkekleri sevmesem de ins bulursun gibi bir beddua edememmm
Bunun kötü olmanızla bir ilgisi yok ki. Erkeğe nur nimet gözüyle bakıyorsunuz resmenNiye oyle diyorsunokadar mi kotuyum
Söz sihirdir ve ağzınızdan çıkan size geri döner(çekim yasası). Bir uzmandan destek alsanız keşke bu yalnız kalma korkunuz normal değil. Yani forumda bilerek kaos çıkarmaya çalışmıyorsanızKizlar en son konustugum kisiye inşallah yalniz olürsün dedim oda sen dusun dedi bende birini bulurum merak etme dedim oda bulursan bana yaz dedi yani oda birini bulabilcegimi dusunmuyor. Bulamaz miyim ya
BulamazsınKizlar en son konustugum kisiye inşallah yalniz olürsün dedim oda sen dusun dedi bende birini bulurum merak etme dedim oda bulursan bana yaz dedi yani oda birini bulabilcegimi dusunmuyor. Bulamaz miyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?