- 14 Ağustos 2018
- 21.454
- En iyi cevaplar
- 2
- 81.661
- 598
Psikolojik açıdan evet.Niye oyle diyorsunokadar mi kotuyum
Herkes degil ama ben yalniz kalmak istemiyorumBulmak zorunda mısınız,hayatın kuralinda illa herkes biriyle olmak zorunda mı ?
Ezik niye diyorsunuzİlla hayatınız da birinin olması şart değil. Tek başınıza yaşamayı mutlu olmayı bilin. İlla hayatınızda birinin olmasını istemek eziklikten başka bir şey değil
Sen ne zaman bosandin canim hayatina biri girdi mi hicRainny senle ben bulamayız kusum.. ben oturdugum yerden sende netten bekleye dur
Aa unutmamıssın bosandıgımıSen ne zaman bosandin canim hayatina biri girdi mi hic
Yok unutmamAa unutmamıssın bosandıgımı1,5 sene olucak.. yok girmedi bi teşebbüsüm oldu bi kere cay içtim sonra baktm istemiyorum görüşmedim.. smdi istiyorum ama netten falan saglıklı gelmiyor sosyalleşmek işe girmek için çabalıyorum öncelikle.. bi insan hayatıma girse bile ne paylasabilirim onunla işsiz gücsüz arkadassız.. önceliğin kendin olsn sen çalıssan eminim hayatına girmek isteyenler cok olucak
bulada bilirsin bulamayada bilirsin biz nasıl bilelim.Kizlar en son konustugum kisiye inşallah yalniz olürsün dedim oda sen dusun dedi bende birini bulurum merak etme dedim oda bulursan bana yaz dedi yani oda birini bulabilcegimi dusunmuyor. Bulamaz miyim ya
Çünkü yalnız kalmaktan korkuyorsunuz. Benim nazarımda kadının erkeğe erkeğin de ihtiyacı yok. Bi insan pek ala yalnız mutlu olabilir. İlla hayatında birilerinin olmasını sadece ezik ve zayıf insanlar isterEzik niye diyorsunuz
Farkli bir bakis acin var. Senin evlilikle ilgili sorunu da okudumÇünkü yalnız kalmaktan korkuyorsunuz. Benim nazarımda kadının erkeğe erkeğin de ihtiyacı yok. Bi insan pek ala yalnız mutlu olabilir. İlla hayatında birilerinin olmasını sadece ezik ve zayıf insanlar ister
Evet canim haklisin sanki kendi cok iyi biriUleym rainy, sana kaçtır internetteki rezil tiplerden uzak dur demedik mi? Niye akıllanmıyorsun kızım bırak artık bu herifler leş gibi bak alaksız birindne tonla laf yemişsin.
YazarimBirini bulunca yazacak mısın
Bunun bakış açısıyla alakası yok. Sen zaten kendin olarak çok değerlisin. Bu durum herkes için (kadın erkek) geçerli. Günümüz de pek çok insan özellikle kadınlar tek başına daha mutlu yaşıyorlar ve mutlu olmak için kimsenin kimseye hiçbir şekilde ihtiyacı yok. Güçlü bir kadın hayatında birinin olmamasını bu kadar dert etmez. Duygusal yönden zayıf olan insanlar ille de hayatında birilerinin olmasını isterFarkli bir bakis acin var. Senin evlilikle ilgili sorunu da okudum
Evet digruBunun bakış açısıyla alakası yok. Sen zaten kendin olarak çok değerlisin. Bu durum herkes için (kadın erkek) geçerli. Günümüz de pek çok insan özellikle kadınlar tek başına daha mutlu yaşıyorlar ve mutlu olmak için kimsenin kimseye hiçbir şekilde ihtiyacı yok. Güçlü bir kadın hayatında birinin olmamasını bu kadar dert etmez. Duygusal yönden zayıf olan insanlar ille de hayatında birilerinin olmasını ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?