Size hayatınız boyunca mutluluk diliyorumEvet digru
Kizlar en son konustugum kisiye inşallah yalniz olürsün dedim oda sen dusun dedi bende birini bulurum merak etme dedim oda bulursan bana yaz dedi yani oda birini bulabilcegimi dusunmuyor. Bulamaz miyim ya
Evet kimyacıyım.. yolun yarısındayım benYok unutmamkac yasindasin kimyaci misin
Sinir oldum. 27 30
Canim tesekkur ederim. Sende mutlu olursun inşallahSize hayatınız boyunca mutluluk diliyorum.
Ben de teşekkür ederimCanim tesekkur ederim. Sende mutlu olursun inşallah
evet daha da konuşmadık kötü biriymiş oRainyy o adamın duasıyla mı bu yaşa geldin ? Neden onu. Lafınla sevgili bulamayacağını düşündün aklı sıra sen beddua ettin diye oda sen birini bulamazsın diye hassas noktandan vurmak istemiş bu yüzden sen kimsin be modunda ol ve ben sana o kişiyi engelle demiştim konuşmayı orda kes demiştim niye bu noktaya getirdiniz ki
Sana tek tavsiyem konuştuğun bir erkeğe çok meraklıymış gibi davranma duygusal açık verme sonra böyle birini bulamazsın bulursan yaz bana gibi tepkiler alırsın sakın bir şeyini açma hassas cız noktanı söyleme ben senden 5 yaş küçüğüm ama bi derdin varsa burdan yaz bana gidip bi erkeğe dökme içinievet daha da konuşmadık kötü biriymiş o
Rainyy ve Zorunlu konu açınca o kadar mutlu oluyorum ki, tıklarken ekran kırılıyor heyecandan@mavi mucize hemşire koşşş,Rainyy konu açmış.
Canim cok tatlisin tesekkur ederi.Sana tek tavsiyem konuştuğun bir erkeğe çok meraklıymış gibi davranma duygusal açık verme sonra böyle birini bulamazsın bulursan yaz bana gibi tepkiler alırsın sakın bir şeyini açma hassas cız noktanı söyleme ben senden 5 yaş küçüğüm ama bi derdin varsa burdan yaz bana gidip bi erkeğe dökme içini
Allah aşkına şu ppyi değiştir, az önce sinirim bozuldu sesli güldüm birden görünceRainny senle ben bulamayız kusum.. ben oturdugum yerden sende netten bekleye dur
Allah aşkına şu ppyi değiştir, az önce sinirim bozuldu sesli güldüm birden görünce
Oha, resmen ben de onu düşündümBı ara sürekli yaşlar kaç diyen bir üye vardı ondan aşırı daralmıştım şimdi de sizden. Konularınıza baktım şöyle, başka hiç derdiniz yok. İnanın sizinle arkadaş olmak istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?