Bulamaz miyim?

Kizlar en son konustugum kisiye inşallah yalniz olürsün dedim oda sen dusun dedi bende birini bulurum merak etme dedim oda bulursan bana yaz dedi yani oda birini bulabilcegimi dusunmuyor. Bulamaz miyim ya

bulursunuz
rekor sizde zaten en son iki tane vardı aynı anda sonra biz bunlardan haber beklerken üçüncü dahil olmuştu.

Ben artık sizin ciddi bir rahatsızlığınızın olduğunu düşünüyorum. Umarım çevrenizde bu durumun farkında olan birileri vardır ve sizi profesyonel yardım yolunda yönlendirirler.

Rainy 27 misin sen. Ben seni 20,21 sanıyordum. Ay daha da kızdım sana.
Bu yaşa kadar naptın? İş var mı? Eğitim nedir? Erkek ten başka amaç var mı hayatında?
Bu kadar da olmaz ki. Senden ümidi kesiyorum iyice.

Rainyy o adamın duasıyla mı bu yaşa geldin ? Neden onu. Lafınla sevgili bulamayacağını düşündün aklı sıra sen beddua ettin diye oda sen birini bulamazsın diye hassas noktandan vurmak istemiş bu yüzden sen kimsin be modunda ol ve ben sana o kişiyi engelle demiştim konuşmayı orda kes demiştim niye bu noktaya getirdiniz ki

evet daha da konuşmadık kötü biriymiş o

evet daha da konuşmadık kötü biriymiş o
Sana tek tavsiyem konuştuğun bir erkeğe çok meraklıymış gibi davranma duygusal açık verme sonra böyle birini bulamazsın bulursan yaz bana gibi tepkiler alırsın sakın bir şeyini açma hassas cız noktanı söyleme ben senden 5 yaş küçüğüm ama bi derdin varsa burdan yaz bana gidip bi erkeğe dökme içini

Canim cok tatlisin tesekkur ederi.

Bı ara sürekli yaşlar kaç diyen bir üye vardı ondan aşırı daralmıştım şimdi de sizden. Konularınıza baktım şöyle, başka hiç derdiniz yok. İnanın sizinle arkadaş olmak istemezdim.

Bı ara sürekli yaşlar kaç diyen bir üye vardı ondan aşırı daralmıştım şimdi de sizden. Konularınıza baktım şöyle, başka hiç derdiniz yok. İnanın sizinle arkadaş olmak istemezdim.
Oha, resmen ben de onu düşündüm meşhur zipzip, gitti sonra galiba, yok piyasada epeydir. Ona da artık sinirlerim bozulup gülüyordum; alakalı alakasız her konuya "yaşlar kaç?" der ve başka asla bi şey demezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…