Olabilir biz hep bir şeye yorumluyoruz çünküBelki genel olarak insan ekşi şeyler istiyordur ill aylarda
Bilemiyorum ki
Bende ekşi şeyleri yiyorum normalde de ekşiyle aram daha iyidir zaten.
Tatlıyı 40 yıl yemesem aklıma gelmez.
Bazen kv deye diyorum ekşi şeyler yiyorum diye kızım tatlı yesen de oğlan gelse diyor
Erkek istiyormuş benim kv de
Bunu diyeyim de sevinsin az
Ben de ilk oğlumda ekşi yemekten dilim yara olmuştu.Bir yandan midem bulanıyordu bir yandan ekşi yiyordum.Yok ne ayşesi
Duvarlar ekşi olsa onları yerdim o derece
Ama elde var hakkı
Sağolun teşekkürler umarım atlarım.Sağlıkla kavuşun bebeğinize.. Ama geçecek buna inanın 4. Aydan sonra bulantılar azalmaya başlayacak hatta bitebilir. Yeter ki moralinizi yüksek tutun.
Doktorunuza danışarak zencefil çayı da kullanabilirsiniz. Tuzlu beyaz leblebi de iyi gelecektir. Sık sık, az az beslenin mideyi rahatlatır..
Biraz toparlansaniz yataktan çıksanız her şey daha güzel olacak prilam yerine yada yanında zofer deneyin kesmiyorsa aynı surecteyim tam bitti derken ertesi gün sabah kusarak uyanıyorum gecmiyor diye bazen karamsarliga düşüyorum ama yapacak hiç bisey yok bu sürecin geçmesini beklemekten başka mesela kahvaltı yapamıyorsanız çıkın disarida yiyin ya yanınıza alın veya cafeye gidin açık havada yemek yemeye çalışın bol bol hava almak iyi geliyor prilam kesmiyor bulantımi hala bu haftalarda bile zofer kullanıyorum sabah yarım cok zorda kalırsam aksam yarım atıyorum ama bu şekilde kendinizi yipratmayin yemek yemeseniz bile ayakta durmaya çalışın bebeğinizi kucağınıza aldığınızda hepsi unutuluyorMerhabalar;
Gebeliğin başından beri başlıktaki olduğu gibiyim.troit hızlı çalıştığı için( doktorumun söylediği) her gün kusuyorum tadım tuzum yok sürekli açım ve yataktayim markete bile inecek gücüm yok .eşim işi gereği 1 hafta işyerinde kalıyor o sürede tek kalıyorum bulunduğum şehirde ailem yok eşimin ailesiyle de görüşmüyrum.kizkarrdesim annem ara sıra kalıp gidiyor çünkü bir bir kokuya gelemiyorum yemek yapamıyorum eşim yine gidecek tek kalmak zorunda kalacağım kızkardeşim gelecek yine ama çok üzülüyorum çünkü 2 tane çocuğu var annem de tansiyon ve akciğer rahatsızlığı var.ne olacak bu halim bilmiyrum nereye kadar olacak? gebeliğin tadını cikaramiyrm herşey kokuyor bana
Arkadaşlarimla da buluşamıyorum çünkü aniden kendimi kusarken buluyrum.cok mutsuzum.ağlıyorum surekli.bu süreci benim gibi yaşayan var mı nasıl atlatcagim bunu yardım edin lütfen
Hic alakası yok her şeyin çözümü var hic olmuyorsa acile gidin serum isteyin çünkü beslenemiyorsunuz gerek yok boyle eziyet etmeye anneye sizin moraliniz düzgün olacak ki cocuga stres olmayacak birde her şey kokuyorsa size tavsiyem kokusu ağır olmayan size hoş gelen bi kolonya alın gideceğiniz yere yanınızda götürün gerekirse odaya veya koridora sikin kolonya sonra geçin her yerden geliyor çünkü koku engel olamıyorsunuzSağolun teşekkürler evet bu ilaç iyi gelmediyse değerleri de gelmez tsh biraz hızlı çalışıyor o artıyor dedi bunun içinde ilaç gerek yok dedi
Yorumunuz için teşekkürlerHic alakası yok her şeyin çözümü var hic olmuyorsa acile gidin serum isteyin çünkü beslenemiyorsunuz gerek yok boyle eziyet etmeye anneye sizin moraliniz düzgün olacak ki cocuga stres olmayacak birde her şey kokuyorsa size tavsiyem kokusu ağır olmayan size hoş gelen bi kolonya alın gideceğiniz yere yanınızda götürün gerekirse odaya veya koridora sikin kolonya sonra geçin her yerden geliyor çünkü koku engel olamıyorsunuz
Gidin mutlaka bebek bi şekilde bizi sömürür beslenir ama sen halsiz düşersin kendine iyi bakmalısın gecmis olsunYorumunuz için teşekkürler
Serum için gitmeyi düşünüyorum hatta ilk işim şuan diyebilirim gercekten sabahtan beri sadece 3 adet ceviz ile duruyrum.kolonya için iyi fikir aklimda bulunsun
Önce hayırlı olsun sağlıkla gelsin diyeyim. Ben de şimdi 1,5 yaş olan oğluma hamileyken doğum anına ve doğum sonrasına kadar çıkardım. Çok zor bir durum oldu. İlk aylar su bile koktu çıkardım son aylar tatlı olan bir şey yiyemedim hala karpuz vb yiyemiyorum öyle kötü anılarım var. Sıvı ve katı gıdaları karıştırmadan az az yiyin zorlamayın kendinizi. Çok halsiz kalırsanız serum vb desteği alırsınızMerhabalar;
Gebeliğin başından beri başlıktaki olduğu gibiyim.troit hızlı çalıştığı için( doktorumun söylediği) her gün kusuyorum tadım tuzum yok sürekli açım ve yataktayim markete bile inecek gücüm yok .eşim işi gereği 1 hafta işyerinde kalıyor o sürede tek kalıyorum bulunduğum şehirde ailem yok eşimin ailesiyle de görüşmüyrum.kizkarrdesim annem ara sıra kalıp gidiyor çünkü bir bir kokuya gelemiyorum yemek yapamıyorum eşim yine gidecek tek kalmak zorunda kalacağım kızkardeşim gelecek yine ama çok üzülüyorum çünkü 2 tane çocuğu var annem de tansiyon ve akciğer rahatsızlığı var.ne olacak bu halim bilmiyrum nereye kadar olacak? gebeliğin tadını cikaramiyrm herşey kokuyor bana
Arkadaşlarimla da buluşamıyorum çünkü aniden kendimi kusarken buluyrum.cok mutsuzum.ağlıyorum surekli.bu süreci benim gibi yaşayan var mı nasıl atlatcagim bunu yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?