Bulantı kusma açlık depresyon mutsuzluk

Ahaha nasıl enteresan bu teyzeler ya

Sağlıkla kavuşun bebeğinize.. Ama geçecek buna inanın 4. Aydan sonra bulantılar azalmaya başlayacak hatta bitebilir. Yeter ki moralinizi yüksek tutun.

Doktorunuza danışarak zencefil çayı da kullanabilirsiniz. Tuzlu beyaz leblebi de iyi gelecektir. Sık sık, az az beslenin mideyi rahatlatır..

Sağolun teşekkürler umarım atlarım.

Biraz toparlansaniz yataktan çıksanız her şey daha güzel olacak prilam yerine yada yanında zofer deneyin kesmiyorsa aynı surecteyim tam bitti derken ertesi gün sabah kusarak uyanıyorum gecmiyor diye bazen karamsarliga düşüyorum ama yapacak hiç bisey yok bu sürecin geçmesini beklemekten başka mesela kahvaltı yapamıyorsanız çıkın disarida yiyin ya yanınıza alın veya cafeye gidin açık havada yemek yemeye çalışın bol bol hava almak iyi geliyor prilam kesmiyor bulantımi hala bu haftalarda bile zofer kullanıyorum sabah yarım cok zorda kalırsam aksam yarım atıyorum ama bu şekilde kendinizi yipratmayin yemek yemeseniz bile ayakta durmaya çalışın bebeğinizi kucağınıza aldığınızda hepsi unutuluyor

Sağolun teşekkürler evet bu ilaç iyi gelmediyse değerleri de gelmez tsh biraz hızlı çalışıyor o artıyor dedi bunun içinde ilaç gerek yok dedi
Hic alakası yok her şeyin çözümü var hic olmuyorsa acile gidin serum isteyin çünkü beslenemiyorsunuz gerek yok boyle eziyet etmeye anneye sizin moraliniz düzgün olacak ki cocuga stres olmayacak birde her şey kokuyorsa size tavsiyem kokusu ağır olmayan size hoş gelen bi kolonya alın gideceğiniz yere yanınızda götürün gerekirse odaya veya koridora sikin kolonya sonra geçin her yerden geliyor çünkü koku engel olamıyorsunuz

Yorumunuz için teşekkürler
Serum için gitmeyi düşünüyorum hatta ilk işim şuan diyebilirim gercekten sabahtan beri sadece 3 adet ceviz ile duruyrum.kolonya için iyi fikir aklimda bulunsun

Yorumunuz için teşekkürler
Serum için gitmeyi düşünüyorum hatta ilk işim şuan diyebilirim gercekten sabahtan beri sadece 3 adet ceviz ile duruyrum.kolonya için iyi fikir aklimda bulunsun
Gidin mutlaka bebek bi şekilde bizi sömürür beslenir ama sen halsiz düşersin kendine iyi bakmalısın gecmis olsun

Canım bulantıların kısa bir zaman sonra geçer merak etme. Bak benim eşim dünyanın bir ucunda çalışıyor ben de yalnızım. Hatta saat farkı ve çalışma yoğunluğu yüzünden günde 5-10 dk konuşabiliyoruz o kadar. Hamileliğimin yarısını tek başına geçireceğim. O yüzden olumsuz düşünüp kendini bırakma bebeğinle geçireceğin keyifli zamanları düşün. Herkesin benzer dertleri oluyor. Youtube’da hamile yogaları var onları yap çok iyi gelir. Çocuk eğitimi ile ilgili kitaplar okuyabilirsin. Hem kafan dağılır hem de ilerde sana faydası olur. Ben mümkün olduğu kadar vaktimi verimli geçirmeye çalışıyorum. Öteki türlü dert bitmiyor zaten :) Biri biter biri başlar.

Ben iki gebeliğimi de inanılmaz koku hassasiyeti ve bulantılarla geçirdim.Seni o kadar iyi anlıyorum ki Kızıma olan hamileliğimde ilk 15 hafta ,oğluma hamileliğimde 20li haftalar kadar çok yoğun yaşadım.İlaçlar işe yaramadı.Aslında hiç bir şey pek işe yaramadı.Sadece Türk kahvesi kokusu bana biraz iyi geliyordu,kolonya kokusu da öyle.Açık hava da biraz rahatlatırdı.Kapalı ortamlar,deterjan kokuları,buz dolabı yani nerdeyse her şey bana mide bulandırıcı kokardı.Çok zor biliyorum ama en iyi ilacı sabır.Sana kötü kokan şeylerden uzak olmaya çalış.Zencefil çayı içtiğimi hatırlıyorum doktor tavsiyesiydi.Bir de bulantı için bileklikler varmış.Ben çok sonradan duydum,denemedim.Araştır istersen.İnşallah en kısa zamanda geçer,bebeğin sağlıkla gelsin.

Arkadaşların da çiğköfte yediğini görünce şaşırdım
Ben de deli gibi bol limonlu çiğköfte yiyordum, var demek mi bu çiğköfte de birşey, deneyin bence.

Ö
Önce hayırlı olsun sağlıkla gelsin diyeyim. Ben de şimdi 1,5 yaş olan oğluma hamileyken doğum anına ve doğum sonrasına kadar çıkardım. Çok zor bir durum oldu. İlk aylar su bile koktu çıkardım son aylar tatlı olan bir şey yiyemedim hala karpuz vb yiyemiyorum öyle kötü anılarım var. Sıvı ve katı gıdaları karıştırmadan az az yiyin zorlamayın kendinizi. Çok halsiz kalırsanız serum vb desteği alırsınız

Bulantima beyaz leblebi iyi gelmisti. Deneyin isterseniz. Bir de benim dr.um yataktan tam kalkmadan yari yatar haldeyken galeta yeyip oyle kalkmami onermisti sabahlari. O da iyj gelmisti bana. Sabredin insallah azalir birkac haftaya cok gecmis olsun

merhaba,hiperemezis gravidarum denen durumu yaşıyor gibi duruyorsunuz ve bu süreç devam ederse sizi tehlike arz eden bir pozisyona sokabilir.

mutlaka beslenmeniz,sıvı almanız lazım.

idrar tahlili yaptırın,keton falan çıkacak mı,veya baktırdınız mı hiç çıktı mı?

size damardan sıvı ve besin verilmesi lazım eğer asla oral alım sağlayamıyorsanız.

gebeler bu konuda takibe alınmalı mutlaka.

Doktorunuza zofran hapı bi sorarmısınız hayattan soğuyosun biliyorum ben iki gebeliğimde de doğuma kadar kustum o hap biraz rahatlatmıştı inş geçecek çok zor oluyo ama ailenin yanına gitsen olmuyor mu

Bende sürekli bulantı ve açlık çekiyorum. Bi kussam rahatlıycam ama yok öğğkk diye gezip duruyorum evin içinde. Baş ağrısı ve şiddetli derecede kokulardan da muzdaribim. Evdekilere de onu yemeyin bunu yemeyin kokuyor diyorum. Eşim geçen gün kavun kesti mahvoldum kokusundan, çöp kokuyor sanki suyu akmış gibi neyse at onu dedim. Karpuz deseniz o bile berbat kokuyor ağzıma ev yemeği koyamıyorum, kuruyemiş meyve arada peynir ekmek o kadarcık. Her gebeliğimde sağlıklı dengeli besleneceğim diyorum ama yok midem izin vermiyor. Benim de 12 hafta şu an, birgün geçecek inşallah diye bekliyorum..

Takribi 20. hafta olmadan o bulantı halleri çookk azalıyor hatta biçok gebede ben de dahil sona eriyor, o yüzden sonuna gelmişsiniz zaten Allah sabır versin. Zencefil çayı içerdim ben iki hamileliğimde de iyi gelirdi, geldi geçti hepsi anı oldu sizin de öyle olacak inş sadece zamana ihtiyacınız var

Benim 2. Ve 3. Gebeligim boyleydi.
Aslinda 1.side boyleydi ama 16. Haftada kusmalar bitti.
2.si 26 haftalik ölü dogum yaptim dogumdan sonra bile bulantim icin ilac verdiler.
Son gebeligimde de 30. Haftaya kadar kustum cok sukur saglikla kucagima aldim ama cok zor sizi anliyorum.
Prilam zoferdi sanirim hepsini kullandim sonuc alamayinca perinatoloji bosuna kullanma dedi biraktirdi.
Ben cozum bulamadim umarim sizin gecer uzun surmez.
Allah saglikcakla kucaginiza almayi nasip etsin onlarin mis kokusu her seyi unutturuyor biliyorsunuz zaten

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki 3gebeliğimdede çok midem bulanıyordu. İlk ikisi biraz katlanabilir gibiydi ama sonuncusu beni mahvetti diyebilirim. Su dahi içemedim. Ne yersem çıkartıyordum.6kilo vermiştim. 23.haftaya kadar her hafta serum alıyordum. Hiç geçmeyecek gibiydi ama geçti gitti çok şükür. Hatta bebeğimin kilosu çok güzeldi dogumda. O kadar şaşırmıştım ki bebek nasıl beslenmiş diye. Size diyeceğim geçiyor bu zor günlerde bu günlerinizin bile tadını çıkarmaya çalışın. Bebeğiniz hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…