O zaman kuru yemeklerden devam edeceksiniz bi süre dahaDaha önce kaldım 2 3 hafta fakat git gel çok zorluyor yolculuk artık hiç yapamam kendime güvenim de yok
Denemeye çalışacağım bakalım.O zaman kuru yemeklerden devam edeceksiniz bi süre daha
Mesela benim o aralar canım en çok çiğ köfte istiyordu
Mecbur en azından doyuyorum diye çok yemiştim
Öyle bi ürün varsa satın alınan ondan alın bol bol
Teşekkür ederim evet prilam kullanıyorum pek bir etki görmedimSordum onunda kullandıgı prilam mıs :/
O zaman kuru yemeklerden devam edeceksiniz bi süre daha
Mesela benim o aralar canım en çok çiğ köfte istiyordu
Mecbur en azından doyuyorum diye çok yemiştim
Öyle bi ürün varsa satın alınan ondan alın bol bol
TeşekkürlerKızlar bugün çamaşır katladim çöpü çıkardım minnacık şeyler yedim olmemek için zoraki suda içemiyorum çok kendime kızıyorum.Mercimek çorbası yaptım kafa uykulu halde.patates ve kabak doğradım halka halka fırına vericem.bugun ilk kez birşeyler yaptım.hava çok sıcak geliyor halsizim zorla bu kadar
Yok yok ben de tüm çiğköfte stoğunu yemiş olabilirim o araGiggles ya hiç güleceğim yoktu
Benimde ağzımın tadını bastıran tek şey çiğköfte oldu
Bol limonla sıktım sıktım yedim
Bende dedim terslik mi var ama sende yemişsin
Yok yok ben de tüm çiğköfte stoğunu yemiş olabilirim o ara
Şimdi hiiiiç canım istemiyor
O aranın gündemi oydu
Yani yatış verdi öncedenden ama belki idare ederim bir kaç haftayı bekledim daha kötü oldum.annemlerde kaldım bir süre sonra geri geldim evime.eşim idare eder beni de idare ediyor ama herşey boşa gidiyor;(
Ye ekşiyi, çıkar Ayşe'yi tezini patlatmış oldun
Yok yok. Ben de ekşiden acayip tiksiniyorum, tatlıya olmadığı kadar düştüm ama bir ayşecik geliyor ultrasonları yanıltmadıysa tabii
Teşekkür ne içinTeşekkürler
Teşekkürler evet mutfak yanından bile geçemiyorum turunçgil deneycmbulantiyi birsey kesmiyodu bendede.. ne hap ne ilac bende ise yaramayan birseyi kullanmam diyerek kullanmadim.
Neler yapabilirsin? Cok
Tika basa yememek..azar azar araliklarla yemek..portakal suyu turuncgiller bana cok iyi geliyodu..yani kesmiyodu bulantiyi ama anlik bi ferahlik veriyodu..limon yemek koklamak birde mentollu sakiz iyi gelebiliyodu..baharattan yagli seylerden uzak durmaya calis..corba iyi geliyodu bana cok
Seviyodum… bide tuzlu salatalik vs.
bi kere cig kofte yedim
Yemez olaydim, midem 3 gun boyu yandi..
Disardan lokanta varsa ev usulu yemek siparis verebilirsin. Cunku yerken yine iyi ama pisirmek insani dahada tiksindiroyodu
Yorumunuz için teşekkür ettimTeşekkür ne için
Yok ne ayşesiYe ekşiyi, çıkar Ayşe'yi tezini patlatmış oldun
Ben hayatımda ekşi şeyleri ilk defa gebelikte istedim bana da kız dendiYok ne ayşesi
Duvarlar ekşi olsa onları yerdim o derece
Ama elde var hakkı
Belki genel olarak insan ekşi şeyler istiyordur ill aylardaBen hayatımda ekşi şeyleri ilk defa gebelikte istedim bana da kız dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?