Bulantı kusma açlık depresyon mutsuzluk

Daha önce kaldım 2 3 hafta fakat git gel çok zorluyor yolculuk artık hiç yapamam kendime güvenim de yok
O zaman kuru yemeklerden devam edeceksiniz bi süre daha
Mesela benim o aralar canım en çok çiğ köfte istiyordu
Mecbur en azından doyuyorum diye çok yemiştim
Öyle bi ürün varsa satın alınan ondan alın bol bol

Ya benim de arkadaşım hamilelklerinde çok aşeriuo çok kusuyo aşırı zayıflıyor.ikinci hamileliğin de başka doktora gitti ilaç vermis bulantıları kesilmisdi

Kızlar bugün çamaşır katladim çöpü çıkardım minnacık şeyler yedim olmemek için zoraki suda içemiyorum çok kendime kızıyorum.Mercimek çorbası yaptım kafa uykulu halde.patates ve kabak doğradım halka halka fırına vericem.bugun ilk kez birşeyler yaptım.hava çok sıcak geliyor halsizim zorla bu kadar

Giggles ya hiç güleceğim yoktu
Benimde ağzımın tadını bastıran tek şey çiğköfte oldu
Bol limonla sıktım sıktım yedim

Bende dedim terslik mi var ama sende yemişsin

Teşekkürler

Giggles ya hiç güleceğim yoktu
Benimde ağzımın tadını bastıran tek şey çiğköfte oldu
Bol limonla sıktım sıktım yedim

Bende dedim terslik mi var ama sende yemişsin
Yok yok ben de tüm çiğköfte stoğunu yemiş olabilirim o ara
Şimdi hiiiiç canım istemiyor
O aranın gündemi oydu

bulantiyi birsey kesmiyodu bendede.. ne hap ne ilac bende ise yaramayan birseyi kullanmam diyerek kullanmadim.
Neler yapabilirsin? Cok
Tika basa yememek..azar azar araliklarla yemek..portakal suyu turuncgiller bana cok iyi geliyodu..yani kesmiyodu bulantiyi ama anlik bi ferahlik veriyodu..limon yemek koklamak birde mentollu sakiz iyi gelebiliyodu..baharattan yagli seylerden uzak durmaya calis..corba iyi geliyodu bana cok
Seviyodum… bide tuzlu salatalik vs.

bi kere cig kofte yedim
Yemez olaydim, midem 3 gun boyu yandi..

Disardan lokanta varsa ev usulu yemek siparis verebilirsin. Cunku yerken yine iyi ama pisirmek insani dahada tiksindiroyodu

Yani yatış verdi öncedenden ama belki idare ederim bir kaç haftayı bekledim daha kötü oldum.annemlerde kaldım bir süre sonra geri geldim evime.eşim idare eder beni de idare ediyor ama herşey boşa gidiyor;(

Yatış vermek çözüm olmuyor. 1. Hastane kokuyor. 2. Pandemi var. 3. Her hafta en az iki üç serum ancak toparlıyordu beni.
Doktorum kendine gelene kadar haftada en az iki gün yatış verebilirim dedi. Bir alternatif olarak da evde serumu taktır dedi. Annem de eşim de serum takmayı biliyordu damar yolunu aile hekimliğinde açtırıp serumu evde oldum. Evde yalnız kalmak da basıyor insanı. Özellikle eşinin iş yoğunluğu olduğu zamanlarda annemde kaldım. Zaten evimden de midem bulanıyordu benim. Hiç geçmeyecek zannediyor insan ama hafifledi çok az da olsa. Diyorum ki artık geçecek ama biraz zor geçecek. Şöyle söyleyim size zofer de fayda etmedi onu içeceğin prilam içerim dedim. En azından prilam uyku yapıyor günü bir şekilde uykuyla bitiriyorum.

Yok yok. Ben de ekşiden acayip tiksiniyorum, tatlıya olmadığı kadar düştüm ama bir ayşecik geliyor ultrasonları yanıltmadıysa tabii

Bende ekşi şeyleri yiyorum normalde de ekşiyle aram daha iyidir zaten.
Tatlıyı 40 yıl yemesem aklıma gelmez.
Bazen kv deye diyorum ekşi şeyler yiyorum diye kızım tatlı yesen de oğlan gelse diyor
Erkek istiyormuş benim kv de

Bunu diyeyim de sevinsin az

Teşekkürler evet mutfak yanından bile geçemiyorum turunçgil deneycm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…