Bulantı Yüzünden Zofer Ya Da Zofran Kullananlar?

amin İnşâAllah canım sağlıkla gelsinler Sizinkilerin cinsiyeti ne?
Rabbim kolaylık versin canım seni çok iyi anlıyorum 20. Haftam bitmek üzere hala vitamin kan ilacı içemiyorum doktorum içme dedi bulantı geçince başlarsın ama bulantımın geçeceği de yok bulantı bilekliği aldım biraz rahatlattı istersen dene bi bakalım zofer kadar iyi değil tabiki ama rahatlatıyor

Ilki kızdı. Bunun cinsiyeti belli değil daha
Bulantı bilekligini ilk hamileligimde kullanmistim ama hic ise yaramamisti

Vitaminlere ben de başlayamadım. Omega 3 aldim sadece bir kere . Bir daha içmeye cesaret edemedim

Kızımda da vitamin takviyesi alamadım.. napalim nasip. Doğduklarında güzel besleriz insallah

amin İnşâAllah
He iyi bari yalnız değilmişim vitaminsizlik konusunda :) bu bulantı bilekliğinin ilk dönemlerde işe yarayacağını düşünmüyorum ama bu dönemlerde bi ihtimal işte belkide psikolojik:)

Onlar zaten guzel besleniyor hic korkmayin.
Bebek annenin depolarindan alir neye ihtiyaci varsa, olan anneye olur :) olsun dogumdan sonra guzel beslenirsiniz kisa surede toparlarsiniz..

Benim ilk gebeligim cok korkunctu, gunde 15 kez kustugumu biliyorum. Aynen sizler gibi zofran zoferli serumlarla gecirdim, akupunktur dahil herseyi denedim.. Hicbiri ise yaramadi. 6.aydan sonra birazcik hafifledi ama doguma gittigim gun dahil kustum.. Cok sukur saglikla geldi ikizlerim..

Ikiz gebelik oldugu icin oyle olmustur dedi herkes, bu seferki tek bebek :) yine tum gun bulantim oluyor, 20.haftadayim hala devam. Evet ikizdeki kadar degil, sadece sabah kusuyorum ama yine bulanti tum gun yatiriyor beni.. Bu sefer almadim zofer fln bulana bulana idare ediyorum. Doktorum izin vermedi. Ama ilki kadar siddetli olsa yine alirdim. yasamayan bilemez, bilmeden de kullanmayin vs yorum yapmamak lazim..

25. Haftadayım bende hala zofer kullanıyorum yok geçmiyor maalesef

Vala bende kızımda çok kusuyordum hep serumlar hastanede yattım 2 aylıkken zofer 4 mg verdi doktor hiç zararını görmedim ve kızım şuan 5 yaşına girecek gayet sağlıklı ☺

Ben de zofer kullanıyorum. Bulantı azaldı. Lady f. Diye d bir hapim daha var.

Bulantı dan daha büyük sorun olarak cmv virüsü pozitif çıktı onunla uğraşıyorum

Merhaba. Kaç mg nı kulanıyosunuz kaçıncı haftadan beri kulanıyosunuz bide günde kaç kere içiyorsunuz

Merhaba. Kaç mg nı kulanıyosunuz kaçıncı haftadan beri kulanıyosunuz bide günde kaç kere içiyorsunuz
Bana mı sordunuz bilmiyorum ama ben 5. Haftadan itibaren başladım çünkü su bile içemiyorum berbat haldeydim 6.aya kadar çok kustum sabah akşam 4 mg içtim bazen sadece sabah yada akşam şuanda 2 mg düşürdüm sabah kalkınca içiyorum birde ara ara geceleri kötü olursam içiyorum. Bazılarının geçiyormuş 5 aydan sonra benim azaldı ama geçmedi hiç son aya girdim iyice arttı sanki

Evet size sormuştum Ben 9 haftamdayım aşırı bulantı kusma vardı doktoruma zofer yazar mısınız dedim Maalesef yazmadı şu an kullanman sağlıksız dedi fakat ben kızım da kusmaktan hastanede yatmıştım ve zofer vermişlerdi çok iyi gelmişti fakat şimdi Doktorum yazmayınca Eczaneden mecburen kimden olduğunu kendi kafamdan aldım günde 1 tane içiyorum bulantılarım kesildi

İç CANIM elden şey gelmiyor maalesef. Ki ben zofer içmeme rağmen 7 kilo verdim ilk 5 ayda
Bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu
Belli oldu canım kız

bu lafina da sonuna kadar katiliyorum. Artik bir ara lavaboda dikilmekten bacaklarm koptu sandalye koymaya baslamistim sadece uyudugum zaman bulanmiyordu kana kana su icmek ne buyuk nimet ozaman anladim.
Kana kana su içmek... Ahhh ne kadar özlediğim birşey. Bulantı yüzünden tüm hayatım alt üst

Kana kana su içmek... Ahhh ne kadar özlediğim birşey. Bulantı yüzünden tüm hayatım alt üst
Ben 20 gün önce Doğum yaptım su içmenin ne güzel bişey olduğunu şimdi anlıyorum sabır sabır geçiyor benim doğuma kadar sürdü ama geçiyormuş kızıyordum geçer diyenlere ama geçiyor sağlıkla kucağına al inşaAllah

Çok teşekkür ediyorum. Sanki sonsuza kadar sürecekmiş gibi... Bunu duymak güzel. Zofer kullandınız mı hamilelik boyunca ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…