- 15 Eylül 2012
- 8.419
- 6.891
- 398
amin İnşâAllah canım sağlıkla gelsinlerBana da "Ilk kez senin gibisini gordum" diyorlar sinir oluyorum:)
Valla olunca oluyor iste, kizi erkeği yok gibi. Insallah saglikla dogar miniklerimiz. Biz de rahatlarz umarim yakinda
Ben çalışıyorum. Bütün rapor haklarımı bitirdim geçen hafta zaruri başladım. Çok zorlaniyorum ama yapacak bir şeyim yok işi bırakamam
amin İnşâAllah canım sağlıkla gelsinlerSizinkilerin cinsiyeti ne?
Rabbim kolaylık versin canım seni çok iyi anlıyorum 20. Haftam bitmek üzere hala vitamin kan ilacı içemiyorum doktorum içme dedi bulantı geçince başlarsın ama bulantımın geçeceği de yok bulantı bilekliği aldım biraz rahatlattı istersen dene bi bakalım zofer kadar iyi değil tabiki ama rahatlatıyor
amin İnşâAllahIlki kızdı. Bunun cinsiyeti belli değil daha
Bulantı bilekligini ilk hamileligimde kullanmistim ama hic ise yaramamisti
Vitaminlere ben de başlayamadım. Omega 3 aldim sadece bir kere . Bir daha içmeye cesaret edemedim
Kızımda da vitamin takviyesi alamadım.. napalim nasip. Doğduklarında güzel besleriz insallah
Ilki kızdı. Bunun cinsiyeti belli değil daha
Bulantı bilekligini ilk hamileligimde kullanmistim ama hic ise yaramamisti
Vitaminlere ben de başlayamadım. Omega 3 aldim sadece bir kere . Bir daha içmeye cesaret edemedim
Kızımda da vitamin takviyesi alamadım.. napalim nasip. Doğduklarında güzel besleriz insallah
Bana mı sordunuz bilmiyorum ama ben 5. Haftadan itibaren başladım çünkü su bile içemiyorum berbat haldeydim 6.aya kadar çok kustum sabah akşam 4 mg içtim bazen sadece sabah yada akşam şuanda 2 mg düşürdüm sabah kalkınca içiyorum birde ara ara geceleri kötü olursam içiyorum. Bazılarının geçiyormuş 5 aydan sonra benim azaldı ama geçmedi hiç son aya girdim iyice arttı sankiMerhaba. Kaç mg nı kulanıyosunuz kaçıncı haftadan beri kulanıyosunuz bide günde kaç kere içiyorsunuz
İç CANIM elden şey gelmiyor maalesef. Ki ben zofer içmeme rağmen 7 kilo verdim ilk 5 aydaEvet size sormuştum Ben 9 haftamdayım aşırı bulantı kusma vardı doktoruma zofer yazar mısınız dedim Maalesef yazmadı şu an kullanman sağlıksız dedi fakat ben kızım da kusmaktan hastanede yatmıştım ve zofer vermişlerdi çok iyi gelmişti fakat şimdi Doktorum yazmayınca Eczaneden mecburen kimden olduğunu kendi kafamdan aldım günde 1 tane içiyorum bulantılarım kesildi
Belli oldu canım kızBebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
Amin canım Allah razı olsunIlk çocuğun mu canım
Kana kana su içmek... Ahhh ne kadar özlediğim birşey. Bulantı yüzünden tüm hayatım alt üstbu lafina da sonuna kadar katiliyorum. Artik bir ara lavaboda dikilmekten bacaklarm koptu sandalye koymaya baslamistimsadece uyudugum zaman bulanmiyordu kana kana su icmek ne buyuk nimet ozaman anladim.
Ben 20 gün önce Doğum yaptım su içmenin ne güzel bişey olduğunu şimdi anlıyorum sabır sabır geçiyor benim doğuma kadar sürdü ama geçiyormuş kızıyordum geçer diyenlere ama geçiyor sağlıkla kucağına al inşaAllahKana kana su içmek... Ahhh ne kadar özlediğim birşey. Bulantı yüzünden tüm hayatım alt üst
Çok teşekkür ediyorum. Sanki sonsuza kadar sürecekmiş gibi... Bunu duymak güzel. Zofer kullandınız mı hamilelik boyunca ?Ben 20 gün önce Doğum yaptım su içmenin ne güzel bişey olduğunu şimdi anlıyorum sabır sabır geçiyor benim doğuma kadar sürdü ama geçiyormuş kızıyordum geçer diyenlere ama geçiyor sağlıkla kucağına al inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?