- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi leonunannesi
Ah ben sizi çok iyi anlıyorum 
Ağlayabilirim...
29 haftalık hamileyim.
17 haftaya kadar bulantısız 5 dakikam olmadı. Abartmıyorum ister inanın ister inanmayın valla.
Geceli gündüzlü istifra ettim. 5 kilo verdim.
Çubuk kraker, beyaz leblebi, peynir ve maden suyu ile geçirdim günlerimi. Su içmeden günü bitirdiğim oluyordu
Hiç geçmeyecek sanmıştım.
Ama 17. Haftada baya azaldı
Şimdi çok keskin kokularda bulanıyor o kadar. Buna şükür
Bu ikinci hamileliğim, ilkinde de aynı şeyleri yaşadım. Hamilelik benim için çok feci birşey. Allahımın gücüne gitmesin binlerce şükürler olsun elbette ama bana böyle zor yazmış hamileliği :)
Eczanelerde bulantı bilekliği satılıyor. Onu deneyebilirsiniz. Ben aldım, fayda etmedi ama belki sizde işe yarayabilir. Herşeyi deneyin
Allah kolaylık ve sabır versin.
Tez geçsin günleriniz.
Sabır....
Ağlayabilirim...
29 haftalık hamileyim.
17 haftaya kadar bulantısız 5 dakikam olmadı. Abartmıyorum ister inanın ister inanmayın valla.
Geceli gündüzlü istifra ettim. 5 kilo verdim.
Çubuk kraker, beyaz leblebi, peynir ve maden suyu ile geçirdim günlerimi. Su içmeden günü bitirdiğim oluyordu
Hiç geçmeyecek sanmıştım.
Ama 17. Haftada baya azaldı
Şimdi çok keskin kokularda bulanıyor o kadar. Buna şükür
Bu ikinci hamileliğim, ilkinde de aynı şeyleri yaşadım. Hamilelik benim için çok feci birşey. Allahımın gücüne gitmesin binlerce şükürler olsun elbette ama bana böyle zor yazmış hamileliği :)
Eczanelerde bulantı bilekliği satılıyor. Onu deneyebilirsiniz. Ben aldım, fayda etmedi ama belki sizde işe yarayabilir. Herşeyi deneyin
Allah kolaylık ve sabır versin.
Tez geçsin günleriniz.
Sabır....