bulantıların aniden ve erkenden kesilmesi

ladyforbaby

..Loaded.. :)
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
201
140
18
40
Kızlar Merhaba hepinize.
Beni çok kaygılandıran ve nihayetinde doktora gidip çok şükür kaygımı attığım bir konuda sizleri bilgilendirmek istiyorum çünkü ben düne kadar nette doktorların kendi sitelerinde dahi doyurucu bi cevap bulamadım sorunuma. Kayıtlara geçsin ki bundan sonra benim gibi arama yapanlara belki bi faydam dokunur.
Ben şuan 8+ 2 hamileyim rabbime şükürler olsun. 6. Haftanın başlarında kalp atışlarını dinlemiştik, kesede v.s. bi problem yoktu, derken bu 6. Haftada bulantılarım başladı ve 7. Haftanın ortalarında ilk şiddetini kaybetti. Derken 8.haftaya girdiğim gün adeta yok oldu. Buarada kendimi de yokluyorum, yemeklerden tiksinme duygum vardı, o da nerdeyse gitmiş. Sevinemiyorum, İyice evhamlandım çünkü daha evvelden 7. Haftada kaybım olmuştu, endişeliyim. "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye sağlam bir kitap var, orada diyor ki"bulantılar aniden kesildiyse,göğüslerdeki gerginlik yok olduysa, hamilelik ruhu kaybolduysa doktora gitmenizde yarar var" biz bunun üzerine bugün apar topar acile gittik. Çok uzattım hakkınızı helal edin, bebeğim yaşıyor allaha hamd olsun bi sıkıntı yok. Kalp atışlarını 3 defa dinledik. dr dedi ki: bebek anne karnında öldüğünde (rabbim cümlemizinkisini esirgesin)bulantılar aniden kesilebiliyormuş, endişelenmekte haklıymışım. Ama çok şükür benimki bundan sonra daha hafif geçecekmiş. Demek ki bulantılar 8. Haftada bile kesilebiliyormuş, ama bu kadar erken olunca dr a görünmekte fayda var, inş. tekrar da başlamaz çünkü bunu araştırırken okudum bazı arkadaşların arada olup, arada geçip tekrar başladığı da olmuş.Ben buradan çıkardığım sonucu, dr maceramı sizlerle paylaşmak istedim çünkü şimdi herşeyin yolunda olduğunu bilince bu çok basit bişey evet ama bunu öğrenene kadar insanın dünyası başına yıkılıyor. Rabbim hiçbirimize kaldıramayacağı yük vermesin, inşallah bu satırları okuyan herkes,ben de dahil hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız. Allaha emanet olun..

her hamilelik aynı olmaz ki... benim bulantım 8. haftada başlamıştı mesela 14 15. haftada azaldı bence evham yapmaya gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…