Bulantınız varsa ne mutlu size

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yuse

Bir MELEK gördüm sanki
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2007
1.749
6
116
43
Adana
Kadın sıhhatli ise vücudun bulantı ve kusmaya ihtiyacı olmadığı için hamilelik rahat geçer.

Bazen hasta olanlarda da hamilelik rahat geçebilir. Vücut çok sıhhatsiz olduğu için fazlalıklarını dışarıya atamaz, bütün hastalıkları bebeğe geçirir. Bebek dünyaya geldiği zaman çok hasta ve halsiz olur.
Böyle, hamilelikte vücudunu temizlemeyen hanımların sütü de zehirli olur. Bebek sütü almak istemez.

ç'ALINTI :))

Yani :...... anne ilk 3 ayda kusarak vücudun zehrini atıyormuş.. bebek bu sayede daha sağlıklı oluyormuş!!!...

Ben 3-5 haftadır kusuyorum..Tam bitti derken yeniden başlıyor.. (halbuki kötü bi alışkanlığımda yoktu..Sanırım fazla kola içmenin sonucu bu)

Ama neyseki bi faydası varmış...
Bebeğim sağlıklı ...sütüm temiz...olacakmış.. (Allah izin verirse tabi) :Saruboceq:

benim doktorumda mide bulantısı normal bu bebeğin büyüdüğü anlamına gelio dio....
ama benim kusmam yok... ne yani zehir içimdemi kalıo... sadec bulantım var naneli sakız atınca ağzıma ne bulantı kalıo ne kusma :)))))

bence pek doğru değil:)))
aslında her bünye farklı kıyaslamamak lazım.
mesela benim annem 5 çocuğunda da hiç bulantı ve kusma yaşamamış. sadece uyku belirtisi varmış.maşallah hepimizde sağlıklıyız:)))

mide bulantısı olunca bebeğin sağlıklı olduğuna bi işaret olabiliyormuş. ancak bu bulantısı olmayandan üstün tutmazmış:)))
yani usg de herşey normalse kusma olmadığına sevinmek lazım bence:))

benim doktorumdaa bulanntılı hamilelik sağlıklı hamilelik belirtisi diye sölemişti gerçi bünyeden bünyeye değişiyoo bu bazısı hiç bulantısızda sağlıklı bebekler getiriyo dünyaya ben 15 haftalık hamileyimmm benimki çok feci geçiyooo istifra etmediğimmm bulantısız dakikam yokkk zannedrsemm 9 ay boyunca da çıkarıcammm midem çok hassas benim

sanırım normalde hamile değilken de midesinden şikayetçi olanlar mesela otobüs araba tutan arkadaşlar hamilelkte daha da hassaslaşıyorlar sanırım.
hamilelkten önce mide hassasiyeti olmayıp da devamlı kusan yada bulantı yaşayan hamişler var mı aranızda

hiç bulantım kusmam olmadı allaha şükür çok sağlıklı bi oğlum var ikiyılda annesütü içti sütümde çok yaradı tosun gibiydi maaşallah...

bu yazılan bence doğru değil.zayıf bünyeli bayanlar kusar...bünyesi sağlam olanda çok rahat geçirir hamileliğini.

bulantılar ısımını bıle duymak ıstemıyorum hamıleşlıgım zehır gıbı gecıyo 5 aylık oldum ama hala devam edıyo bence cekmeyen bılmezklava:

benimde ne mide blantısı nede kusma oldu... çok az bulantım oldu ama sadece otobüste aç kalanıca vs. benim bildiğim kadarı ile bulantı başka sebeplerden dolayı oluyrdu ama??? artan hormonlardan vs. ile alakalı olduğunu biliyorum ama kusan kişide ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum, kusmak benim için işkence 1 sat kendime gelemem üstelik 3 ay boyunca devamlı kusmak bence mide ve yemek borusu açısından hiiçççç sağlık gelmedi banaakannehir

kusmak benim için işkence 1 sat kendime gelemem üstelik 3 ay boyunca devamlı kusmak bence mide ve yemek borusu açısından hiiçççç sağlık gelmedi banaakannehir

Yemek sonrası kusma olduğunda sanki jilet yutmuş gibi oluyordum... 2gün yemek yiyecek halim kalmadı.. :gitme:
Şimdi okadar olmasamda ben çareyi açken zorla midede ki havayı boşaltmakta buldum...
Okadar zor geçiyor ki saçma sapan icatlar üretiyorum sempatiksalakcinni

sagol verdigin bilgiler için canım midemiz bulanmazsa sorunmu olacak yani..

Kadın sıhhatli ise vücudun bulantı ve kusmaya ihtiyacı olmadığı için hamilelik rahat geçer.
Belkide kusmanız için bi sebep yoktur..Vücudunuz gayet sağlıklıdır.. zemuszemus
Ne güzel senağlama

Benim midem hassas değildir... Sadece balık yediğim gece kusardım... Maalesef balık bebeğe faydalı ama yiyemiycem mafoldumben
Rabbim hepimize Sağlıklı bebekler nasip etsin. acısını göstermesin.. :Saruboceq:
Bulantı yaşatmadan kaydirigubbakcemile3

bence de canım.
hakikaten genelde çok zayıf arkadaşlarım hep kusarak hamilelikleri berbat geçiyor.

amin canım Allah razı olsun..
balık yiyemiyorsan eğer mutlaka yeşil mercimek,kurubaklagiller ve ceviz falan ye. balığın vtamini varmış bunlarda

bulantilar hormonlarla alakali,bildiginiz gibi hCG hormonu hamilelign basinda giderek yukselir,belli bir haftadan sonra da dususe gecer,dususe gecene kadar da bulantilarimiz olur.Fakat bazi bunyeler bu hormonlar degisikligi tolere edebilir ve gebelik boyunca hic bulanti sikayeti olmaz,bazi bunyeler de bu degisikliklere tepki verir ve bu yuzden de bulanti ve kusma olur.Bulantinin varligi yada yoklugu hamileligin gidisati ile ilgili saglikli bilgi vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…