saçma !
kusmak benim için işkence 1 sat kendime gelemem üstelik 3 ay boyunca devamlı kusmak bence mide ve yemek borusu açısından hiiçççç sağlık gelmedi banaakannehir
sagol verdigin bilgiler için canım midemiz bulanmazsa sorunmu olacak yani..
benim doktorumda mide bulantısı normal bu bebeğin büyüdüğü anlamına gelio dio....
ama benim kusmam yok... ne yani zehir içimdemi kalıo... sadec bulantım var naneli sakız atınca ağzıma ne bulantı kalıo ne kusma :)))))
Belkide kusmanız için bi sebep yoktur..Vücudunuz gayet sağlıklıdır.. zemuszemusKadın sıhhatli ise vücudun bulantı ve kusmaya ihtiyacı olmadığı için hamilelik rahat geçer.
benım mıdem bulanmıyo ama afedersın o mıkropları atacak başka yer buluyom ben:))
sanırım normalde hamile değilken de midesinden şikayetçi olanlar mesela otobüs araba tutan arkadaşlar hamilelkte daha da hassaslaşıyorlar sanırım.
hamilelkten önce mide hassasiyeti olmayıp da devamlı kusan yada bulantı yaşayan hamişler var mı aranızda
hiç bulantım kusmam olmadı allaha şükür çok sağlıklı bi oğlum var ikiyılda annesütü içti sütümde çok yaradı tosun gibiydi maaşallah...
bu yazılan bence doğru değil.zayıf bünyeli bayanlar kusar...bünyesi sağlam olanda çok rahat geçirir hamileliğini.
Benim midem hassas değildir... Sadece balık yediğim gece kusardım... Maalesef balık bebeğe faydalı ama yiyemiycem mafoldumben
Rabbim hepimize Sağlıklı bebekler nasip etsin.acısını göstermesin.. :Saruboceq:
Bulantı yaşatmadan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?