benim kızım hafif bir grip bile geçirse onda ağır seyrediyor, ilk zamanlar mesela prematüre bir grip yüzünden hastanelik olmuştuk, 10 gün falan aldı toparlamamız, grip deyip geçiyoruz ama öyle değil hele de çocuksa..Hep.hasta olur da o hastalık hem çocuğa hem anne babaya eziyet,her hastalık bir kere kilo kaybı demek, ki benim oğlum zaten zayıf mesela, akabinde uykusuzluk huysuzluk o 1 hafta hasta olacağına ben 1 ay hasta olayım yani, çocuk yetişkinle bir mi
Suriyeli göçmenlerden geçtiği söyleniyor.Annenin yaptığı düşüncesizlik de ben başka konuya değineceğim sanırım. El ayak hastalığı on yıllardır türkiyede görülmeyen bir hastalık. 2 senedir hortladı. Neden acaba?
İnşallah bulaşmamıştır kızınıza. Benim önce büyük oğlum oldu bikaç gün içinde 1 kg verdi hemen sonra kardeşine bulaştı emmek bile istemedi küçüğüm deHastaligi geciren cocuklara da annelerine de cok gecmis olsun.
Benim de yegenlerim gecirdiler ve inanilmaz agir gecti, buyugu 3.5 kilo verdi serumla beslendi. Bilmiyorum kizima bulasti mi ama dedigim gibi orda bebek de vardi kucuk cocuklar da, elele tutusup donduler oynadilar...
Ben de anneyim, nasil ki kendi cocugum hasta oldugunda aman kimseye bulasmasin diye sakiniyorsam karsimdaki de aynisini yapmali.
İnşallah bulaşmamıştır kızınıza. Benim önce büyük oğlum oldu bikaç gün içinde 1 kg verdi hemen sonra kardeşine bulaştı emmek bile istemedi küçüğüm de
Böyle cahil insanlar yüzünden çocuğumu 10 yaşına gelene kadar düğüne falan götürmeyi düşünmüyorum. Suriyeliler konusunda konuşmayayayım acaip sinir oluyorum. Kimse yanlış anlamasın onlara değil onları yurdundan edenlere...
Onları almayıp ne yapacaktık canım Yunanlı aasker gibi botlarını mı batıracaktık. Aslında sınır kapılarını açıp hepsini avrupaya göndereceksin. Siz yıllarca Türkleri beğenmeyip birliğe almadınız alın suriyelilerle uğraşın demek lazım da nerdeee...Kontrolsüzce alanlara da sinir ol bence, hepiniz gelin demekle olmuyo işte bu işler, kendi ülkenin dinamiklerini sarsmayacak kadarını barındırabileceğin kadarını alacaksın onlara sağlık hizmeti sunacaksın,Batman'da 10 liraya fuhuş yapıyormuş 13 14 yaşında kızlar, iyi mi oldu böyle
Suriyeli göçmenlerden bulaştığı söylenmekte.. bizim de bi kaç tanıdık geçirdi doktorlar öyle demiş.
Bunu benim arkadaşımın çocuğunu götürdük ve Çapa 'da ki doktorda söyledi göçmenlerden geçiyor dedi. Çocuğa okuldan geçti büyük ihtimalle okulda yan sınıfta Suriyeli çocuklar var. Onlardan geçmiştir diye düşündük.
Onları almayıp ne yapacaktık canım Yunanlı aasker gibi botlarını mı batıracaktık. Aslında sınır kapılarını açıp hepsini avrupaya göndereceksin. Siz yıllarca Türkleri beğenmeyip birliğe almadınız alın suriyelilerle uğraşın demek lazım da nerdeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?