Bulasici hastalık geciren cocugu dugune getirmek

benim kızım hafif bir grip bile geçirse onda ağır seyrediyor, ilk zamanlar mesela prematüre bir grip yüzünden hastanelik olmuştuk, 10 gün falan aldı toparlamamız, grip deyip geçiyoruz ama öyle değil hele de çocuksa..
ve anneler bunu çok iyi bilirler

Annenin yaptığı düşüncesizlik de ben başka konuya değineceğim sanırım. El ayak hastalığı on yıllardır türkiyede görülmeyen bir hastalık. 2 senedir hortladı. Neden acaba?
Suriyeli göçmenlerden geçtiği söyleniyor.

ÜYakın zamanda 2 çocuğumda da yaşadık. Sonuçta verem değil ya demiş bir arkadaş ama bu hastalığı da yaşamayan bilmez. 3 ve 1 yaşında çocuklarım bir yudum suyu bile içemediler ağız içindeki yaralardan dolayı. Ne evden dışarı çıktım ne de kimseyi soktum o süreçte evime, yazık niye benim çocuğuma bulaşıp eziyet çektiren hastalık başkasına da bılaşsın

Ne dusuncesiz terbiyesiz bir insanmis. Ben cocuklarimin burnu aksa evden disari mecbur kalmadikca cikarmiyorum. Buyuk kizim gecen yaz tatilde kapmisti bu hastaligi ve biz en agir sekliyle gecirdik. Suan fotograflarini eklesem korkarsiniz yani. Cok pis bir hastaliktir umarim cocugunuza bulasmamistir.

Hasta çocuğuyla düğüne gitmesi şart mı? Çok düşüncesiz insanlar var gerçekten. Hem her çocuk hastalığı aynı şekilde geçirmez. Benim çoçuğum 1 gün ateşlenir ilaçsız atlatır. Başkasının çocuğu antibiyotik kullanmadan 1 haftada iyileşmez.
Kızım grip bile olsa kimseyi çağırmıyorum yada kimseye gitmiyorum.

Hastaligi geciren cocuklara da annelerine de cok gecmis olsun.
Benim de yegenlerim gecirdiler ve inanilmaz agir gecti, buyugu 3.5 kilo verdi serumla beslendi. Bilmiyorum kizima bulasti mi ama dedigim gibi orda bebek de vardi kucuk cocuklar da, elele tutusup donduler oynadilar...
Ben de anneyim, nasil ki kendi cocugum hasta oldugunda aman kimseye bulasmasin diye sakiniyorsam karsimdaki de aynisini yapmali.

İnşallah bulaşmamıştır kızınıza. Benim önce büyük oğlum oldu bikaç gün içinde 1 kg verdi hemen sonra kardeşine bulaştı emmek bile istemedi küçüğüm de

Böyle cahil insanlar yüzünden çocuğumu 10 yaşına gelene kadar düğüne falan götürmeyi düşünmüyorum. Suriyeliler konusunda konuşmayayayım acaip sinir oluyorum. Kimse yanlış anlamasın onlara değil onları yurdundan edenlere...

Kontrolsüzce alanlara da sinir ol bence, hepiniz gelin demekle olmuyo işte bu işler, kendi ülkenin dinamiklerini sarsmayacak kadarını barındırabileceğin kadarını alacaksın onlara sağlık hizmeti sunacaksın,Batman'da 10 liraya fuhuş yapıyormuş 13 14 yaşında kızlar, iyi mi oldu böyle

Pelin o anne gerçekten çok bencillik etmiş. En çok da hamileleri düşünmeliydi. Hatta bırak çocuğu getirmeyi, kendisi taşıyıcı olabileceğinden kendi bile gelmemeliydi. Ben bebeğim geçiriyor diye şehir dışından gelen hamile arkadaşımla görüşmedim. Yine de şunu soyleyeyim: bebeğim ablasına bulastirmadi. Hatta bilmeyerek görüştüğümüz başka bir cocuga da bulasmadi. İnşallah senin kızına da bulaşmaz. Bir taraftan da kız çocuklarına bulaşması iyi diye düşünüyorum, hamile kaldığında risk altında kalmaması icin

3.5 kilo mu? çok ağır geçirmişler, çok üzüldüm. Bebeğim 8 aylıkti. Ateş ya da iştahsızlık olmadı, geçti gitti. Umarım seninki de geçireceği zaman öyle geçirir. Diyorum ya kız çocuğu bunlar. Hamile kalmadan geçirmeleri kötünün iyisi

Onları almayıp ne yapacaktık canım Yunanlı aasker gibi botlarını mı batıracaktık. Aslında sınır kapılarını açıp hepsini avrupaya göndereceksin. Siz yıllarca Türkleri beğenmeyip birliğe almadınız alın suriyelilerle uğraşın demek lazım da nerdeee...

Suriyeli göçmenlerden bulaştığı söylenmekte.. bizim de bi kaç tanıdık geçirdi doktorlar öyle demiş.

Bunu benim arkadaşımın çocuğunu götürdük ve Çapa 'da ki doktorda söyledi göçmenlerden geçiyor dedi. Çocuğa okuldan geçti büyük ihtimalle okulda yan sınıfta Suriyeli çocuklar var. Onlardan geçmiştir diye düşündük.

Ne düşüncesiz insanlar var ya, umarım kimsenin çocuğuna bulaşmamıştır. Hayır hasta çocuğu sokağa çıkarmanın anlamı ne. 1 hafta gitmedi arkadaşımın çocuğu okula. Baya huzursuzluk çektiler.

Cocuga da yazik hasta dinlenmesi lazim. Anne hem dusuncesiz hem rahat.

bizim olay daha karışık bi yakınım (emziren anne) hastaneye gidiyor acile. orda sureyeli hasta bi çocuk seviyo görünce falan anneye bulaşıyo. eve geliyo çocuğuna bulaşıyo. öyle olmuş yani onlara da doktor göçmenlerden demiş ve okul öncesi çocuklarda gerçekten ağır geçen bi hastalık dikkat etmek lazım...

Hicbir cocuga bulasmamis olmasini umuyorum ben de.
Kendi açımdan baktigimda parkta, otobuste vs baska biyerde de kapabilirdi benimki. Ama 1000 kisilik dugune getirmis çocuğu, bile bile yapilan bir kotuluk bu, hem kendi cocuguna hem de ordaki diger herkese.

Bakabileceginden fazlasını alınca bunlar oluyo işte, ne aşı yapılmış ne tarama, bugün bizim çocuklarımız tehlike altında, avrupaya göndersen ne yol geçen hanı mı orası adamlar makul sayıyı alır gerisini almaz doğrusu da bence bu, her devlet önce kendi vatandaşını düşünmek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…