Bulasici hastalık geciren cocugu dugune getirmek

Sınır kapılarını sıkıyosa aç adamlar duvar örecek

Botlarını batır demiyoruz. Aramıza salınmaları onlar açısından çok daha kötü. Tüm ülkelerin katılımına açık bir yardım fonu oluşturulup güney doğuya büyük bir kamp kurulabilirdi. Orada gıda barınma sağlık eğitim ihtiyaçları karşılanır paraya ihtyaç olmadan hayatlarına devam edebilirlerdi. Aklınza gelen ilk çarenin bot batırmak olması ne acı.

Hani ülkende rahatın iyidir yaparsın boy boy çocuk. Ülkede savaş var, vatanını yurdunu terk etmişsin, bi geri çekmeden de mi haberin yok 1er yaş arayla 3-5 çocuk yapmak nedir biz ikinci çocuktan korkuyoruz. Kendini düşünmeyen adamı ben ne düşüncem yazık günah değilmi biri kundakta biri en fazla 2 yaşındaki çocukla şu havada sokakta el açmak o çocuklara yazık değil mi.. Sağlık ocaklarında bedava kondom
Ülkesinde kıyamet koparken aile planlaması bi tarafında olmayan adamın kahrını hastalığını biz niye çekelim

Ya sonra çindeki doğum kontrol kanunları eleştiriliyor. bunları gördükçe adamlar iyi yapmış diyorum.

Biz de hasta oluyoruz dışarı çıkmayalım mı tarzı itici bir yorum yapmak istemiyorum ama verem değildir heralde çocuklar hep hasta olur ne var bunda
Bu öyle bir hastalık değil yalnız. Benim kızımda olmuştu ve tanıdık ikiz kardeşler de. Kızım yine biraz hafif atlattı. Hafif dediğim 5 gün 39.5 ateş,ishal ve döküntü. İkizler ağız içi komple yara olduğundan bir hafta Serunla beslendiler. Çok ciddi sıkıntı oldu. Evet bi verem değil ama gerçekten ciddi bi hastalık aklımızda bulunsun

Ya malesef insanlar bu tarz konularda vurdumduymaz davranıyor. Çok kişi var bulaşıcı hastalık sahibi ama kimse umrunda değil. Mesela benim kuzenim hepatit hastası ve doktor demiş bulaşıcı. Anneme gelmiş yegenimi seviyor öpüyor. Ben de kızdım ama sakince dedim. Ya yanlış anlama ama hastalığın bulaşıcı diye. Hemen küstü. 1 yaşında bebek bulaşsa memnun mu olacak.

Sonbahar da hortluyormuş bu illet zaten. Benimde bir yakınımın bebeği geçirdi ziyarete gidecektim gidemedim. Benim oğlumda kapıcak die korkuyorum. Kendi kıç gezdirme sevdalarına nasıl böyle düşüncesizlik yapabiliolar anlamıorum

işte bu... çok güzel yazmışsın arkadaşım devlet önce kendi vatandaşını düşünmeli bir sürü hastalık hortladı yine... yol geçen hanı oldu ülkemiz

Düşüncesizlik etmiş. O hastalığı benim oğlumda geçirdi, yeğenimin sünnetine denk geldi. Açtım telefonu herkese söyledim gelemeyeceğimizi hediyemizide biriyle gönderdim, oldu bitti.

ben açıkça söyliycem herkese valla hastaysanız gelmeyin,çocuğum hastaysa bende gitmem.Benimki gecirdi onlarınki de geçirsin diyolar resmen ne düşüncesizlik..

Hicbir cocuga bulasmamis olmasini umuyorum ben de.
Kendi açımdan baktigimda parkta, otobuste vs baska biyerde de kapabilirdi benimki. Ama 1000 kisilik dugune getirmis çocuğu, bile bile yapilan bir kotuluk bu, hem kendi cocuguna hem de ordaki diger herkese.

Söyledin mi kadına yazmamışsın ama, ben olsam kesinlikle söylerdim. Kendi yeğeninden sakınmışsın ama bizim çocuklar el ele tutuşup oyun oynadılar, bizi hiç uyarmadın bile. Ya çocuklara geçtiyse ne olacak vs. derdim. En azından toplum içinde az rencide olsun. O kapasite varsa tabi.

İnşallah bulaşmaz.

Yegeninize bulasir da bu cocuklara bulasmaz mi ben asla getirmezdim cocugumu hastayken dedim ama pek umursamis gibi davranmadi açıkçası. Ya bulasmaz sanmıyorum falan geveledi biseyler. Zaten gerildim ogrenince kalktik eve donduk biz.

Bakın ben de sevmiyorum suriyelileri de aklıma gelen başka çare yok. İzin vermiyor amerika kampa. Tek çare orada savaşın bitmesi ona da devamlı odun atıyorlar.

Yegeninize bulasir da bu cocuklara bulasmaz mi ben asla getirmezdim cocugumu hastayken dedim ama pek umursamis gibi davranmadi açıkçası. Ya bulasmaz sanmıyorum falan geveledi biseyler. Zaten gerildim ogrenince kalktik eve donduk biz.
Bencil kadın!
Ne ayıp ya el kadar çocuklara bile bile lades demek bu!

Allahım ya çok korkuyorum doğumdan sonra böyle dandik insanlar bebek görmeye gelirse diye

Bencil kadın!

Allahım ya çok korkuyorum doğumdan sonra böyle dandik insanlar bebek görmeye gelirse diye

Misafir kabul etmeyeceksin uzun süre. Biraz daha büyüsün mevlüt yapıcam o zaman gelirsiniz de gelmek isteyene. Yakınların gelsn sadece. Kimse alınmaz bence.

ne kadar düşüncesiz insanlar var ya nasıl sinir oldum gitmese olmuyor sanki düğüne çocuğada yazık bulaşacak olan çocuklarada yazık!!!

Bencil kadın!

Ben cikarmiyordum kizimi hayirli olsuna gelenlerin yanina. Odada yatirip cibinligini de ortuyordum ordan bakiyorlardi. Erken dogdugu icin doktorumuz ilk birkac ay temasi yasakladi demiştim. Erken dogum dedigim de 38. Hafta
Ama biraz buyuyunce sakinmadim gripten falan. Velhasil bagisikligi da guclendi. Ama boyle normal dışı hastaliklar olunca elimden geldigince uzak tutmaya calisiyor olmakla birlikte boyle dusuncesizler nedeniyle pek basarili olamiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…