- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Onları almayıp ne yapacaktık canım Yunanlı aasker gibi botlarını mı batıracaktık. Aslında sınır kapılarını açıp hepsini avrupaya göndereceksin. Siz yıllarca Türkleri beğenmeyip birliğe almadınız alın suriyelilerle uğraşın demek lazım da nerdeee...
Bakabileceginden fazlasını alınca bunlar oluyo işte, ne aşı yapılmış ne tarama, bugün bizim çocuklarımız tehlike altında, avrupaya göndersen ne yol geçen hanı mı orası adamlar makul sayıyı alır gerisini almaz doğrusu da bence bu, her devlet önce kendi vatandaşını düşünmek zorunda
Hani ülkende rahatın iyidir yaparsın boy boy çocuk. Ülkede savaş var, vatanını yurdunu terk etmişsin, bi geri çekmeden de mi haberin yok 1er yaş arayla 3-5 çocuk yapmak nedir biz ikinci çocuktan korkuyoruz. Kendini düşünmeyen adamı ben ne düşüncem yazık günah değilmi biri kundakta biri en fazla 2 yaşındaki çocukla şu havada sokakta el açmak o çocuklara yazık değil mi.. Sağlık ocaklarında bedava kondom
Ülkesinde kıyamet koparken aile planlaması bi tarafında olmayan adamın kahrını hastalığını biz niye çekelim
Bu öyle bir hastalık değil yalnız. Benim kızımda olmuştu ve tanıdık ikiz kardeşler de. Kızım yine biraz hafif atlattı. Hafif dediğim 5 gün 39.5 ateş,ishal ve döküntü. İkizler ağız içi komple yara olduğundan bir hafta Serunla beslendiler. Çok ciddi sıkıntı oldu. Evet bi verem değil ama gerçekten ciddi bi hastalık aklımızda bulunsunBiz de hasta oluyoruz dışarı çıkmayalım mı tarzı itici bir yorum yapmak istemiyorum ama verem değildir heralde çocuklar hep hasta olur ne var bunda
işte bu... çok güzel yazmışsın arkadaşım devlet önce kendi vatandaşını düşünmeli bir sürü hastalık hortladı yine... yol geçen hanı oldu ülkemizBakabileceginden fazlasını alınca bunlar oluyo işte, ne aşı yapılmış ne tarama, bugün bizim çocuklarımız tehlike altında, avrupaya göndersen ne yol geçen hanı mı orası adamlar makul sayıyı alır gerisini almaz doğrusu da bence bu, her devlet önce kendi vatandaşını düşünmek zorunda
Cahilden çok bencil canım, kendi çocuğu geçirmiş , benden sonra tufan diyor yani kime bulaşırsa bulaşsın hesabı gıcık işteAyyy. Ne varsa cahillikte var. Valla sinirim bozuluyor böylelerini gordukce.
Söyledin mi kadına yazmamışsın ama, ben olsam kesinlikle söylerdim. Kendi yeğeninden sakınmışsın ama bizim çocuklar el ele tutuşup oyun oynadılar, bizi hiç uyarmadın bile. Ya çocuklara geçtiyse ne olacak vs. derdim. En azından toplum içinde az rencide olsun. O kapasite varsa tabi.
İnşallah bulaşmaz.
Bakın ben de sevmiyorum suriyelileri de aklıma gelen başka çare yok. İzin vermiyor amerika kampa. Tek çare orada savaşın bitmesi ona da devamlı odun atıyorlar.Sınır kapılarını sıkıyosa aç adamlar duvar örecek
Botlarını batır demiyoruz. Aramıza salınmaları onlar açısından çok daha kötü. Tüm ülkelerin katılımına açık bir yardım fonu oluşturulup güney doğuya büyük bir kamp kurulabilirdi. Orada gıda barınma sağlık eğitim ihtiyaçları karşılanır paraya ihtyaç olmadan hayatlarına devam edebilirlerdi. Aklınza gelen ilk çarenin bot batırmak olması ne acı.
Bencil kadın!Yegeninize bulasir da bu cocuklara bulasmaz mi ben asla getirmezdim cocugumu hastayken dedim ama pek umursamis gibi davranmadi açıkçası. Ya bulasmaz sanmıyorum falan geveledi biseyler. Zaten gerildim ogrenince kalktik eve donduk biz.
Bencil kadın!
Ne ayıp ya el kadar çocuklara bile bile lades demek bu!
Allahım ya çok korkuyorum doğumdan sonra böyle dandik insanlar bebek görmeye gelirse diye
Bencil kadın!
Ne ayıp ya el kadar çocuklara bile bile lades demek bu!
Allahım ya çok korkuyorum doğumdan sonra böyle dandik insanlar bebek görmeye gelirse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?