Bulasici hastalık geciren cocugu dugune getirmek

Evet bu cibinlik iyi bir fikir, önüne gelen kucağına alıp öpecek diye korkuyorum
Off doğurmadan strese girdim iyi mi

Evet bu cibinlik iyi bir fikir, önüne gelen kucağına alıp öpecek diye korkuyorum
İşte lohusa depresyonu bundan oluyor, bence en ağırı Türkiye de geçiyor çünkü millet saldırıyor Bebek görünce el yıkamadan , hastayım demeden of çok fena ya benim de 2,5 yaşında kızım var resmen milletten kaçırıyordum ama insanlar çok düşüncesiz sinir krizi geçirtiyorlar anneye

Bir de bişey diyenlere "biz de büyüttük kaç tane, sanki tek bebek onun var, görmemişin bi çocuğu olmuş..."tarzı konuşmalar yapıyorlar duyuyorum etraftan.
ama sonradan üzülmemek için üzmek gerek anlaşılan

Insan hem hasta cocuguna kiyamaz hem de baska cocuklara da bulasabilir diye o tip ortamlara sokamaz. Bazi insanlar hakkaten ya bencil yada dusunemiyorlar.

Bence de bencillik bu resmen. Ne gerek var düğüne gitmese ne olur yani??

Arkadaşım senden alıntı yaptım çünkü profil resmini birkaç seferdir görüyorum. Kahve çekti cnaım yaa gidip yapayım kendime.

gercekten benimde aklima gelen sey bu.
yani bu sefaletin,acinin icinde nereden akillarina geliyor cinsellik.hadi geliyor ,nasil bir bencillik ki o cocuklari bu ortamda doguruyosunuz.
cahillik demesin kimse!bu devirde kondomu bilmeyen yok.
kaldiki devlet devlet olsa da halkini dusunse,cocuklarimizi dusunse buna izin vermez.cogaldikca cogaliyorlar.yillardir Turkiye'de olmayan cocuk felci,kizamik gibi pek cok hastalik turedi

yazik gunah o cocuga nasil suruklemisler cocugu dugune ya
benim oglum gecen haftasonu tutuldu bahsettiginiz hastaliga,yavrumun yuruyecek dermani yoktu,krese gondermeyi birakin markete bile goturmedim,gecesi gunduzu birbirne karisti..

Ben de dogumdan once cok stres yapmistim, bi de kis bebegiydi, cocuga hastalik kaptiricam diye bunalmistim. Ama insan dogum yapinca birden kaplan kesiliyor (en azindan ben oyle olmustum) simdiden sıkma canini, oyle bir durum olursa doktorumuz uyardı, bagisikligi kuvvetlenene kadar kimseyle temas ettirmiyoruz falan dersin. Kimse kirilmiyor merak etme

yazik gunah o cocuga nasil suruklemisler cocugu dugune ya
benim oglum gecen haftasonu tutuldu bahsettiginiz hastaliga,yavrumun yuruyecek dermani yoktu,krese gondermeyi birakin markete bile goturmedim,gecesi gunduzu birbirne karisti..

Cok gecmis olsun
Cocuk biraz yorgun görünüyordu ama keyfi yerindeydi, oynuyordu diger cocuklarla, arada gelip su icip dinlenip geri kalkiyordu.

Benim kuzucuk da tam kış bebeği olacak, inşallah öyle söyleyerek halledebilirim :) çok teşekkür ederim

Ne kadar garip insanlar var keşke herkes sizin gibi dusunse ,su dünyadaki hiçbirşey cocugumun sağlığından daha kıymetli olmadi ,olamaz da Allah ıslah etsin ne diyeyim ...

Eyy Alahim ya oturaydida cocuna corba morba yapip sicak sicak icireydi ne isi var dugunde gelin simdi vaz gecerdi o gelmiyeydi tuhaf insanlar ya

Keşke orda kadına söyleseymişsiniz yaptığının yanlış olduğnu .Bazen insanların arkasından söylenmek yerine direkt yüzüne yüzüne söylemek gerekir

Ay berbat bir hastalık bu. Çekmeyen bilmez inşallah kapmamıştır kızınız. Kendi gezecek diye hasta çocuğu düğüne getirmiş sorumsuz. Keşke açık açık söyleseydiniz. Rahatlığa bak kadındaki.

Keşke orda kadına söyleseymişsiniz yaptığının yanlış olduğnu .Bazen insanların arkasından söylenmek yerine direkt yüzüne yüzüne söylemek gerekir

Sonraki mesajlarimda yazmistim ama aralarda kaldi tabi, duydugum anda yaptiginin yanlisligini dile getirdim hemen arkasindan da kalkip eve döndük...

Yegeninize bulasir da bu cocuklara bulasmaz mi ben asla getirmezdim cocugumu hastayken dedim ama pek umursamis gibi davranmadi açıkçası. Ya bulasmaz sanmıyorum falan geveledi biseyler. Zaten gerildim ogrenince kalktik eve donduk biz.

Dugun cocugununun sagligindan daha onemliymis demekki.. acayip gicik oldum su an..

Ne kadar düşüncesiz insanlar var ben hastanede bi bayanla tanıştım torunum bi bebeği sevdi meğerse sarılıkmış o Bebek ve torunuma bulaştı dedi sizin yerinizde kim olsa sanırım o kadınla iyi bi kavga ederdi madem çocuğu hasta o Zaman ya getirmesin ya da başka çocuklarla oynamasına izin vermesin iyi sakin kalmışsın valla

okudukça şok oluyorum insanların bu davranışlarına... ben çekiyorum herkes çeksin diye düşünüyorlar herhalde
ben de söyledim ama o kadar umursamaz ve rahat bir şekilde bulaşmaz ya sanmıyorum falan dedi ki kafasının almayacağından emin olduğum için daha fazla yoramadım kendimi. hemen arkasından kalktık zaten sinirlerim bozulduğu için.

Ne terbiyesiz, ne pislik insanlar var ya.
Hayır bu cehalet, bilinçsizlik filan da değil. Kadın biliyor çocuğunun bulaşıcı hastalığı olduğunu, bulaştırmaması gerektiğini. "Yeğenime, kendi canıma bulaşmasın da, öteki çocuklardan bananee" demiş işte. Pislik yapmış, bile bile kötülük yapmış oradaki herkese. Böyle insanların toplum içinde rencide edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Madem bir de pişkin pişkin itiraf ediyor orada. Orada azarlanmalıydı o kadın, kızılmalıydı. Okudum bu arada, siz de cevap vermişsiniz kendisine.

Kadına şiddete karşıyım da arkadaş, şu kadını alıp evire çevire döveceksin. Al sümüklü bebeni otur evinde bir akşam da göbek atma. Utanmadı mı hamile kadınların arasına getirmeye sorumsuz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…