- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
Evet bu cibinlik iyi bir fikir, önüne gelen kucağına alıp öpecek diye korkuyorumBen cikarmiyordum kizimi hayirli olsuna gelenlerin yanina. Odada yatirip cibinligini de ortuyordum ordan bakiyorlardi. Erken dogdugu icin doktorumuz ilk birkac ay temasi yasakladi demiştim. Erken dogum dedigim de 38. Hafta
Ama biraz buyuyunce sakinmadim gripten falan. Velhasil bagisikligi da guclendi. Ama boyle normal dışı hastaliklar olunca elimden geldigince uzak tutmaya calisiyor olmakla birlikte boyle dusuncesizler nedeniyle pek basarili olamiyorum...
İşte lohusa depresyonu bundan oluyor, bence en ağırı Türkiye de geçiyor çünkü millet saldırıyor Bebek görünce el yıkamadan , hastayım demeden of çok fena ya benim de 2,5 yaşında kızım var resmen milletten kaçırıyordum ama insanlar çok düşüncesiz sinir krizi geçirtiyorlar anneyeEvet bu cibinlik iyi bir fikir, önüne gelen kucağına alıp öpecek diye korkuyorum
Off doğurmadan strese girdim iyi mi
Bir de bişey diyenlere "biz de büyüttük kaç tane, sanki tek bebek onun var, görmemişin bi çocuğu olmuş..."tarzı konuşmalar yapıyorlar duyuyorum etraftan.İşte lohusa depresyonu bundan oluyor, bence en ağırı Türkiye de geçiyor çünkü millet saldırıyor Bebek görünce el yıkamadan , hastayım demeden of çok fena ya benim de 2,5 yaşında kızım var resmen milletten kaçırıyordum ama insanlar çok düşüncesiz sinir krizi geçirtiyorlar anneye
Insan hem hasta cocuguna kiyamaz hem de baska cocuklara da bulasabilir diye o tip ortamlara sokamaz. Bazi insanlar hakkaten ya bencil yada dusunemiyorlar.
gercekten benimde aklima gelen sey bu.Hani ülkende rahatın iyidir yaparsın boy boy çocuk. Ülkede savaş var, vatanını yurdunu terk etmişsin, bi geri çekmeden de mi haberin yok 1er yaş arayla 3-5 çocuk yapmak nedir biz ikinci çocuktan korkuyoruz. Kendini düşünmeyen adamı ben ne düşüncem yazık günah değilmi biri kundakta biri en fazla 2 yaşındaki çocukla şu havada sokakta el açmak o çocuklara yazık değil mi.. Sağlık ocaklarında bedava kondom
Ülkesinde kıyamet koparken aile planlaması bi tarafında olmayan adamın kahrını hastalığını biz niye çekelim
Evet bu cibinlik iyi bir fikir, önüne gelen kucağına alıp öpecek diye korkuyorum
Off doğurmadan strese girdim iyi mi
yazik gunah o cocuga nasil suruklemisler cocugu dugune ya
benim oglum gecen haftasonu tutuldu bahsettiginiz hastaliga,yavrumun yuruyecek dermani yoktu,krese gondermeyi birakin markete bile goturmedim,gecesi gunduzu birbirne karisti..
Benim kuzucuk da tam kış bebeği olacak, inşallah öyle söyleyerek halledebilirim :) çok teşekkür ederimBen de dogumdan once cok stres yapmistim, bi de kis bebegiydi, cocuga hastalik kaptiricam diye bunalmistim. Ama insan dogum yapinca birden kaplan kesiliyor (en azindan ben oyle olmustum) simdiden sıkma canini, oyle bir durum olursa doktorumuz uyardı, bagisikligi kuvvetlenene kadar kimseyle temas ettirmiyoruz falan dersin. Kimse kirilmiyor merak etme
Hasta çocukla düğüne gelmese kim küsüyormuş acaba?
Benim evladım hastalık geçirecek ben çalgı çengi düşüneceğim öyle mi? Valla kendim de gitmem, çocuğu da götürmem. Oturur evimde çocuğuma bakarım, düğün sahibine de bildiririm yakınımsa eğer, böyle böyle bulaşıcı hastalığı var, kimseye de bırakamıyorum derim. Düğünden sonra alırım hediyemi bir gündüz oturmasına giderim.
Ben de bir keresinde rastlamıştım, 4-5 yaşlarında bir oğlan çocuğu öksürmekten tıkanıyor, ciğerleri çıkıyor neredeyse. Anne de daha oynama, alkış çırpma peşinde. Çocuk ağzına masada ne buldu tıkıyor, öksürükten yutamıyor bile saçılıyor etrafa bizim kontesin umrunda değil. Anlamıyorum ki eğlence daha mı mühim çocuktan?
Keşke orda kadına söyleseymişsiniz yaptığının yanlış olduğnu .Bazen insanların arkasından söylenmek yerine direkt yüzüne yüzüne söylemek gerekir
Ay berbat bir hastalık bu. Çekmeyen bilmezinşallah kapmamıştır kızınız. Kendi gezecek diye hasta çocuğu düğüne getirmiş sorumsuz. Keşke açık açık söyleseydiniz. Rahatlığa bak kadındaki.
Ohh afiyet olsun valla benim de canim cekti ben de yapayim soyle bol kopuklu misssBence de bencillik bu resmen. Ne gerek var düğüne gitmese ne olur yani??
Arkadaşım senden alıntı yaptım çünkü profil resmini birkaç seferdir görüyorum. Kahve çekti cnaım yaa gidip yapayım kendime.
Ne kadar düşüncesiz insanlar var ben hastanede bi bayanla tanıştım torunum bi bebeği sevdi meğerse sarılıkmış o Bebek ve torunuma bulaştı dediDun aksam bir dugune katildik.
Gelinin arkadasi, 6 yasindaki kiziyla gelmis. Kiz 3 gundur atesliymis ve doktor el ayak agiz hastaligi teshisi koymus. (Bilmeyenler icin hastaligin ilk 1 hafta bulasiciligi cok yuksektir, genellikle ilk 2-4 gun ates, sonrasinda dokuntuyle seyreden agir bir hastalik)
Gelmis bunu marifetmis gibi anlatiyor. Bi de aslinda ablama birakacaktim ama onun da kucuk cocugu var bulasir diye birakamadim dedi! Çocugu sakinmiyor da, mesela ayni masada bir bebek vardi gitti onu sevdi falan...
Ben kizimin burnu aksa baska cocuklarin oldugu ortama goturmuyorum bulastirmasin kimseye diye, ne var 1 hafta cikmasan disari? Ille dugune katilacaksan birine birak da gel hem hasta haliyle pesinden surukledigin cocuga yazik hem bulastiracagi diger cocuklara, cok sinirim bozuldu. Hastaligi ogrenene kadar da baya oynadilar kizimla, diger cocuklarla da tabi, ustelik ben ayni masada oldugum icin duydum hastaligini, diger misafirlerin haberi bile olmayacak nerden kaptigindan
Ne kadar düşüncesiz insanlar var ben hastanede bi bayanla tanıştım torunum bi bebeği sevdi meğerse sarılıkmış o Bebek ve torunuma bulaştı dedisizin yerinizde kim olsa sanırım o kadınla iyi bi kavga ederdi madem çocuğu hasta o Zaman ya getirmesin ya da başka çocuklarla oynamasına izin vermesin iyi sakin kalmışsın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?