- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
"Morel"inizi yüksek tutun lütfen.
Eşya bu sonuçta olabilir çokta takmamak gerek bir beyaz eşyanın ömrü 10 yıldırIc kisim ama sonucta, surekli kullaniyorum gözume batıyor okadarda , dikkatli kullandim.
Sakınan göze çöp batarmış. Ne olacak sanki makineyi bozacak bir şey değil bu sonuçta. O kadar takılmayın.Ic kisim ama sonucta, surekli kullaniyorum gözume batıyor okadarda , dikkatli kullandim.
Bicak sanrim anlayamadim. Tabi benle yasamayicak ama 1 yillik daha üzüldüm buyuzdenÇizik değil sanırım ezik. Aman senlemi yaşıyacak .olmasaydı iyiydi ama olmuş.
Dikkatli kullanirim genelde, dikkatli kullandigim icinde basima gelir. Sonucta borcu yeni bitmis,para kolay kazanilmiyor malesef.Bütün eşyalarınıza bu kadar anlam yükler misiniz? Yorucu olsa gerek.
İçi sonuçta sorun edecek birşey yok bence
Ic kisim ama sonucta, surekli kullaniyorum gözume batıyor okadarda , dikkatli kullandim.
Eşya bu sonuçta olabilir çokta takmamak gerek bir beyaz eşyanın ömrü 10 yıldır
Gerçi annemin dolabı benden yaşlı ama
Bu nasıl bir denk geliştir. Sinirim bozulduSakınan göze çöp batarmış. Ne olacak sanki makineyi bozacak bir şey değil bu sonuçta. O kadar takılmayın.
SONUÇTA aynı konuya yorum yapıyoruz:))))Bu nasıl bir denk geliştir. Sinirim bozuldu
Kirdirana sormak lazim bunuInsanlar kırılıyor... Bulaşık makinan çizilmiş çok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?